Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar ben iki gündür çok sık idrara çıkıyorum afedersiniz iltihaplanma mı oldu diye düşündüm sarımtırak akıntı oluyo arada. ateş ondan yüksek çıkıyor olabilir mi hamileliğe yoramıyorum hiç umudum yok bu ay

hastayım evet gece midem bagırsaklarım her yerim agrıdı
Geçmiş olsun canım
Orasını Allah bilir,bekle ve gör.ancak iltihaplı bir durumun olsa öyle rahat duramazsın,yanma,kaşıntı,baskı,ağrı hemen hissettirir.ben enfeksiyon kaptım dersin zaten

Geçmiş olsun canım

Orasını Allah bilir,bekle ve gör.ancak iltihaplı bir durumun olsa öyle rahat duramazsın,yanma,kaşıntı,baskı,ağrı hemen hissettirir.ben enfeksiyon kaptım dersin zaten
Kaşıntı var biraz da araştırdıkça başladı psikolojik mi anlamadım dediğin gibi sıkıntı olursa doktora görünürüm canım

hastayım evet gece midem bagırsaklarım her yerim agrıdı
Geçmiş olsun canım

Kaşıntı var biraz da araştırdıkça başladı psikolojik mi anlamadım dediğin gibi sıkıntı olursa doktora görünürüm canım
Geçmiş olsun inşallah bu şikayetlerin bebiştendir.

Kızlar çarşamba günü hem histereskopi hem laparoskopi olacağım haberiniz olsun.
Canım Allah yardımcın olsun. Operasyonun kolay ve sorunsuz olsun inşallah.Sonunda da hayırlı sağlıklı bebişlere vesile olsun şimdiden çok geçmiş olsun.

Benim o iki yumurtalı kız

Geçmiş olsun canım.kaşıntıdan nefret ediyorum.geçen ay mahvoldum idrar yolu enfeksiyonu ve mantardan.inş bitmiştir.
İnşallah bitmiştir canım geçen sene bu zamanlar bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı ama şikayetlerim daha farklıydı zordu baya acaba mantar mı dedim o yüzden inşallah bebektir

Geçmiş olsun canım

Saolasin canim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…