Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladım canım saolasın bakalım bizde nasıl olur

Kızlar maalesef değerim 30.8 çıkmış. Cuma günü 18 di. Sanırım yine kimyasal. Çok üzgünüm

Canım yaa neden ama bu kadar üst üste?? Hiç bir açıklaması yok mu bu olayın anlamıyorum hiç çok üzüldüm

Neden böyle yA dr ne dedi? Üstüste nedir bu
Bilmiyorum kızlar. Doktorla görüşmedim. Ama kan verirken minumum 3 günde 2 katına çıkmasını bekleriz demişti. Yani en az 36 olmalı. Ama olması gereken bizim istediğimiz 3 gün içinde değerinin 50-60 olması dedi. 3 günde 2 katına bile çıkmamış. İğneye de erkenden başlamıştık bu sefer. Artık ben de bilmiyorum. Ama içimde hep bi korku vardı
Tablomdaki yumurtlama zamanı ve ovulasyon testlerine göre değerlerde bir sıkıntı vardı zaten. Ama insan umutlanıyor işte. Kendimce geç döllenme olmuştur şu olmuştur bu olmuştur diye kandırdım ama gerçekler maalesef çok acı.

Çok ilginç gerçekten kaç oldu bu 4.mü Oldu ?hepsi kimyasal oldu sanırım hiç kese görülmedi değil mi? tıbbi olarak gereken herşey yapılıyor ama yine de kayıp ne hissettiğini çok iyi anlıyorum şuan

Bilemiyorum neden olduğunu. Eşimin sonuçları iyi çıkmıştı. Doktorlar herşey yolunda sonuçlar çok iyi dediler. Artık ben de bilmiyorum.
Canım morfoloji kötüyse bunun sebebi olabilir .Doktorlar genel olark değerlere iti demiş olabilirler.Morfoloji kaçtı

Bu 5. Oluyor. İlk gebeliğimde 8 haftaya kadar geldik kese vardı. Kalp atışı duyulmadı. Gelişimi geriden geliyordu. Kürtaj oldum. Genetik analiz yaptırdık kromozom anomalisi varmış. Diğerleri kimyasal kese hiç görülmedi. O aşamaya gelemedik

Canım morfoloji kötüyse bunun sebebi olabilir .Doktorlar genel olark değerlere iti demiş olabilirler.Morfoloji kaçtı
Morfoloji %75. Sağlıklı sperm oranı. Sayı ml de 43 milyon

Ah canım ya..bunun sebebi nedir ki acaba?çok geçmiş olsun.

Canım morfoloji ye Kruger e göre baktırmanızı tavsiye ederim Who ya göre değerler çok farklı oluyor .Benim kimyasal da aklıma sağlıksız Sperm geliyor

Bizim değerler Who ya göre çok iyiydi canım ama Kruger e göre baktırdık morfoloji çok kötü çıktı düşün whoya göre yüzde 80 çıkan Kruger e göre 1 çıktı sayıda bizim ml de 68 milyon du
Çok saol abla. Ben de şaştım kaldım. Hayırlısı buymuş demek. İnşallah senden güzel haberler alırız. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Kromozon anamisi olunca en iyi yöntem tüp bebek te pgt yöntemi kuzum benimki de tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…