Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kromozon anamisi olunca en iyi yöntem tüp bebek te pgt yöntemi kuzum benimki de tüp bebek
Canım Sen de daha önce kimyasal yaşadın mı? Emriyoların hepsine pgt yapıldı mı? Aslında aklımda bu var. Ama onda da kafamda soru işaretleri var. Doktor sağlıklı embriyoyu yerleştirdikten sonra bile kimyasal olabilir diyor... Tabi biraz zaman geçmesi lazım.

Canım ben hiç gebelik yaşamadım .Ama kardeşimin başına geldi 2 defa kimyasal oldu araştırıldı pıhtılaşma çıktı tahlil verdiler kromozon için doktor kromozom da sıkıntı çıkarsa direk tüp bebek ve pgt yöntemi demiş onlara o yüzden biliyorum .morfoloji bizim kötü olunca mikro çip ile denedik şükür tuttu .Ama kardeşimin kromozonda sıkıntı çıkarsa pgt ile tüp bebek denenecek doktor normal gebelik olsa bile çocukta hastalık olma olasılığı yüksek kromozom bozuk olunca demiş

Zamansiz yolcu cnm cok uzuldum gecmiş olsun ins bu sondur en kısa zamanda Rabbim saglıcakla nasip etsin

Bence morfoloji değilde sorun dna hasarı olabilir.kaan aydos un sitesine bak spermde dna hasarı varsa düşüklere sebep oluyor.sperm sayı ve morfoloji ve tüm degerler normal ama dna hasarı varsa düşükle,kimyasalla sonuçlanıyor.baktırdın mı daha once?

Benim eşimin morfoloji 1.. Dört yıldır hiç hamile kalamadım.tüple bile 3 embriyo dollendi sadece.yani morfoloji düşükse bence hamile kalmak cok zor oluyor sen kolay hamile kalıyorsun.
İstanbuldaysan düzen lab da bu testi yaptırabilirsin

Canım bizim kromozomlar normal çıktı. İlk gebeliğimdeki bebekte kromozom anomalisi çıktı. O yüzden gelişmemiş. Evet bende de pıhtılaşma çıktı. İğne yapmaya başlamıştım bu ay ama maalesef.

Çok saol canım. Rabbim hepimize sağlıkla bebekler nasip etsin.İstanbulda değilim. Ama yaptıralım hem dna hasarını hem de kruger yöntemine göre tekrar bakılsın.

Canım morfoloji ye Kruger e göre baktırmanızı tavsiye ederim Who ya göre değerler çok farklı oluyor .Benim kimyasal da aklıma sağlıksız Sperm geliyor
Bu konuda sizinle aynı fikirdeyim canım...
Şöyle ki 7sene boyunca eşimin tüm değerleri normal denilip beklememiz söylenirken 2negatif aşılama geçirdim tupbebege gelince doktorumuz yapı dna olarak düzgün hücre bulmakta çok zorlandık demişti ki tupbebek laboratuarina gelene kadar bize böyle bir şey söylenmedi doktorum 12yumurtada 5inin dollendigini ve 2tanenin 1tanesinin canlı kalabildigini söylemişti ve o transfer edildi 2kalmisti ama 1ini sonlandirmak yerine transfer etti ama sonuçta 1tane embriyo tuttu...
Konuyu şu yüzden uzattım herşey normal derlerken hiçbir sekilde gebelik yaşamadım düşük vs de olmadi asilamada da sonuç alamadım bu dna hasarı anladığım kadarıyla farklı bir teknik ile araştırılmadan çıkmıyor biz tupbebek laboratuarinda öğrendik

Zamansizyolcu canım hayırlısı olsun insaallah...Doktorun bu aşamada ne der bilmiyorum ama bence bu duruma kayıtsız kalmayıp detayli araştırma yapılsa iyi olur sanki insaallah isabetli tedavi ve sonuç yaşarsın canım...

Biraz zaman geçsin. Kendimi toparlayana kadar bişey yapmayı düşünüyorum. Sonra tekrardan araştırma işine girerim. Güzel dileklerin için saol.

Zamansiz yolcu çok üzüldüm canım ne desem bilemedim
İnsan böyle durumlarda ne diyeceğini ne hissedeceğini bilmiyor gerçekten. Allah razı olsun hepinizden. Derdime ortak oluyor dua ediyorsunuz. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Çok saol abla. Ben de şaştım kaldım. Hayırlısı buymuş demek. İnşallah senden güzel haberler alırız. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim..Yarın transferim var..Dualarınızı eksik etmeyin canım benim..Inşallah Rabbim cümlemize nasip eder kuzum...

Hayırlısı olsun gerçekten, çaresiz değildir umarım yaşadığın bu sıkıntı, fiilen birşey yapma şuan beden olarak yorgunsun ama en azından izleyeceğin yolları karar almak adına oku ve düşün, bir yol çiz.. o da çok zamanını alıyor insanın..

Saol canım. Evet şuan biraz beklemek istiyorum. Daha sonra tekrar araştırmalara başlayacağım. Rabbim hepimize en güzelini nasip etsin. Hamilelere sağlıklı doğumlar, evladı olanların da evlatlarına sağlık versin

Doktor aradı bugün transfer perşembeye aldık dedi...inşlah tekrar değişmez.. Embriyolara biyopsi yapılıyormuş.. Hayırlısı bakalım..
Hadi hayırlısı. Bu bekleme sürecinde bol bol dua edelim. Sağlıklı embriyoların olsun inşallah.

Kizlar merhaba
Zamansiz yolcu kuzum yine mi kimyasal oldu? Hangi sehirdesin sen benim doktora görürsem seni

Veson R Rzg14 kizlar gecen ay klomen kullandim gec yumurtladım bu ay 13.gun iki gundur akintim vardi ov.testi pozitife yakın yarin pik yapar umarim
Eşim yok yarin gelecek nasipte varsa olur ne diyim 3 gündür de atesliyim hasta oldum ölçüm yapmıyordum yarin yapcam

Amin gülüm Allah razı olsun.hayırlısıyla şu transferi atlatsaydım..

Zamansiz yolcu canım geçmiş olsun öncelikle,sabır diliyorum,tekrar kalbine istek diliyorum .ama artık işin boyutu değişti.buna çözüm bulmadan denemek sadece seni üzecek gibi görünüyor.ve bence bu problemi çözünce kalbindekine hemen kavuşacaksın.maşş kolay hamile kalabiliyorsun canım.hadi bir kuvvet araştır ve son hamleyi yap.bıkma pes etme.o bebiş o göbüşe girecekkkkk ve sağlıkla doğacak.az kaldı...

Ateş ölçme boşver sen çalışmaları yap inşallah bu ay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…