Evet cnm..tutsunda tekede razıyım :))İki mi konuşacak CNm ikiz olurmuş :))
Saol canım. Yine kimyasal. İzmirdeyim.Kizlar merhaba
Zamansiz yolcu kuzum yine mi kimyasal oldu? Hangi sehirdesin sen benim doktora görürsem seni
Veson R Rzg14 kizlar gecen ay klomen kullandim gec yumurtladım bu ay 13.gun iki gundur akintim vardi ov.testi pozitife yakın yarin pik yapar umarim
Eşim yok yarin gelecek nasipte varsa olur ne diyim 3 gündür de atesliyim hasta oldum ölçüm yapmıyordum yarin yapcam
Saol canım. İyi dileklerin için teşekkür ederimZamansiz yolcu canım geçmiş olsun öncelikle,sabır diliyorum,tekrar kalbine istek diliyorum .ama artık işin boyutu değişti.buna çözüm bulmadan denemek sadece seni üzecek gibi görünüyor.ve bence bu problemi çözünce kalbindekine hemen kavuşacaksın.maşş kolay hamile kalabiliyorsun canım.hadi bir kuvvet araştır ve son hamleyi yap.bıkma pes etme.o bebiş o göbüşe girecekkkkk ve sağlıkla doğacak.az kaldı...
Canım Nor.Morfoloji sanırım 0 çıkmış .morfoloji de yani spermin yapısında problem var .Bizim de 0 dı en son test .Mili deki Sperm de sanki biraz az 22 milyon gerçi o 15 milyon üstü normal kabul ediliyor ama ne kadar çok olursa o kadar iyi
yorumun için teşekür ederim.4 senedir ilk kez böyle detaylı test yapıldı.diğer sonuçlarda hep morfoloji yazıyordu ama böyle detaylı yazmıyordu ve en son testte de morfoloji %11 yazıyordu.sperm sayısı hareketi morfoloji hepsi iyiydi ne olduda böyle hepsi dibe vurdu anlamış değilim.%37 ileri hareket ve sperm sayısı milimde 94 milyondu.Şaşktım kaldım iyice.
Devlet hastanesinde yaptırdık bunu tedaviyide burda yaptıracaz.eşimden 15 gün arayla iki test istediler.Biri buydı zaten.diğerinide bugün verdi onun sonucunu almayada ayın 10 da gitcez.Bakalım o nasıl çıkcak.
Bu arada hayırlı olsun hamileliğiniz.Siz tedaviylemi hamile kaldınız doğal yoldan mı oldu?
Teşekkür ederim canım .değerlere ayrı bakılması iyi olmuş .Canım bu değerler ile normal hamile kalan da var ama bizim normal olmadı .Bizim en son değerler .ileri hareket yüzde 40 tı ml deki Sperm 78 milyon fu morfoloji 0 dı tüp bebek denedik biz
Bende geçtiğimiz sene bu zamanlar iki kez aşılama yaptırdım tutmadı.Peşinden kendiliğimden hamile kaldım ama kimyasal oldu.Bu zamana kadar bekledik ama olmadı işte.Bizde devlette tedaviye karar verdik.Hani aşılama tüp ne olursa razıyım,onun için başvurduk hastaneye.Bizden sıfırdan testler istediler.Sonuçlarda böyle çıkınca insanın ister istemez morali bozuluyor.Yeterki olsunda tüp falan farketmez artık.Allah kimseyi evlat kokusuna hasret bırakmasın inşallah.Tekrar saol canım yorumların için gelişme olursa yazarım tekrardan.
Canım tüp bebekle olur Allahın izniyle hiç moralini bozma çaresi olmayan bir dert değil .Hiç spermi olmayanlar var şükür halimize sizinde olur Allahın izniyle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
CNm ne desek boş 5 gün daha sabret belirtilerin nedenini kesin anlamak içinKızlar banada yardımcı olun. Adetin 11-14-15-17.günleri ilişki oldu . 21. Günü gece bi anda mide bulantısı oldu normalde parmak salmadan kusamam ama kavaboda direk kustum ve bulantım geçti. Ara ara hafif bulantım oluyo ve sinirlilikde var bu ara. Adetime 5 gün kaldı. Sizce olabilirmi yoksa daha erken mi. Ara ara kasık ağrısıda var
Umarım dış gebelik değildir CNm.umarımKızlar beta hcg sonuçlarım
23.10 pazartesi. 2.67
27.10 cuma. 18.42
30.10 pazartesi. 30.85
01.10 çarşamba. 46.07
Kafam çok karışık. Ben düşmesini beklerken biraz yükselme olmuş. Yükselişler iyi değil o yüzden sağlıksız bi durum olduğu ortada. Dış gebelik fikri beni korkutuyor.Doktorumla yarın sabah görüşebileceğim. Muhtemelen cuma beta hcg yi tekrarlamamı isteyecek. Offff ( bir de adetin 22. Günü progestoron 27 çıkmıştı. Bugün 22 2 gündür progestan almıyorum)
Canım öncelikle çok ama çok geçmiş olsunKızlar beta hcg sonuçlarım
23.10 pazartesi. 2.67
27.10 cuma. 18.42
30.10 pazartesi. 30.85
01.10 çarşamba. 46.07
Kafam çok karışık. Ben düşmesini beklerken biraz yükselme olmuş. Yükselişler iyi değil o yüzden sağlıksız bi durum olduğu ortada. Dış gebelik fikri beni korkutuyor.Doktorumla yarın sabah görüşebileceğim. Muhtemelen cuma beta hcg yi tekrarlamamı isteyecek. Offff ( bir de adetin 22. Günü progestoron 27 çıkmıştı. Bugün 22 2 gündür progestan almıyorum)
Umarım dış gebelik değildir CNm.umarım
Canım öncelikle çok ama çok geçmiş olsun
İnşallah dış gebelik değildir ama Allah esirgesin öyle olsa bile korkma lütfen çünkü değerlerin daha çok düşük bi kaç kere daha takip ettir eğer kesin dış gebelik derlerse zaten sağlıklı artmayacağından değer fazla yükselmeden iğne yapıyorlar değer düşüşe geçiyor
Transferim dün iptal edildi canım..biyopsi sonucu bütün embriyolarda down sendromu tespit edilmiş.iki gündür çok kötüyüm. Yıkıldık resmen.. Herşey çöpe gitti...nasip ten ötesi yok canım malesef.. Kendimizi toparlayınca biraz iyi bir doktor bulup gen testlerimizi yaptırcaz. Hayırlısı bakalım..ilgine teşekkür ederim gülüm..LeYLa_21 ablamm. Bugün aklım hep sendeydi. Bugün hep sana dua ettim. İnşallah transferin hayırlısıyla gerçekleşmiştir. Bebeklerin sımsıkı tutunsun annelerine. Sen de onlara sımsıkı tutun. Sağlıkla büyüsünler inşallah. . Bizleri de haberdar et durumundan. Kocaman öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?