- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Simir verdiğimde ki bir günlük kanamayı adet olarak girdiğimde ve ilaç aldığımda ki ateşi dusurdugumde son düşüşü çatlama olarak algılıyor fftablo şaşkın ben kafayı yedim sorma
![]()
Çözmüşsün işi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simir verdiğimde ki bir günlük kanamayı adet olarak girdiğimde ve ilaç aldığımda ki ateşi dusurdugumde son düşüşü çatlama olarak algılıyor fftablo şaşkın ben kafayı yedim sorma
![]()
Çözmüşsün işi
Çözmüşsün işinu arada belirtileri artık ff gösteriyor vip istemiyor
![]()
Tuğba ve papatyam hamile.eeee daha ne olsunMerhabaaa
Hamile varmi diye baktim yok sanirim
Veson Bizim de iliski oldu cumartesi esim yok ve ben dun yumurtladım şans iste nasip cok üzüldüm ama yapacak birşey de yok
Tuğba ve papatyam hamile.eeee daha ne olsun
HADİ g özümüz aydın cnm
tugbanusta ile papatyamrm hamile devamı da gelir inşallah.Merhabaaa
Hamile varmi diye baktim yok sanirim
Veson Bizim de iliski oldu cumartesi esim yok ve ben dun yumurtladım şans iste nasip cok üzüldüm ama yapacak birşey de yok
Sağol canım. Valla eşim benden daha çok sevindi.ikimizde rahatladık. Ben kötü çıkar diye çok korkuyordum. Şükürler olsun temiz çıktı.çok Sağol canım. Amin inşlh. Rabbim cümlemize nasip etsin..Çok şükür canım çok sevindim :) kafanda rahatladı daha çabuk gelir bebişin inşallah
Sağol tuğbacım. Gerçekten çok mutlu olduk.. İçimi korku kaplamıştı ama rahatladım cnm..inşlh güzel haberlerin devamı gelir hepimizden...HADİ g özümüz aydın cnm
tugbanusta ile papatyamrm hamile devamı da gelir inşallah.
Nasip işler bu işler CNm hayırlısı olsun bakarsın bir tane spermcik Yaşar kim bilir
Tek canım onuda sormasam söylemedi asistan doktor sanki bbm biliyorum hangisi kese hangisi başka bişey çarşamba gidecektim de acayip kaşık ağrım oldu dış gebelikmi acaba dedim çok şükür kese varmisGeçmiş olsun canım.anladığım son nokta bebek çalışmasına devam...sevindim.sonu hayrolsun canım.
Gözün aydın canım.kese tek mi?
Amin inş canım sizden de inş güzel haberler alalım en kısa zamandaMaşallah:) bir sonrakinde pıt pıtlar inşallah
Zor canim ya ama Allah icin kolay insaallah hayırlısini nasip ederHADİ g özümüz aydın cnm
tugbanusta ile papatyamrm hamile devamı da gelir inşallah.
Nasip işler bu işler CNm hayırlısı olsun bakarsın bir tane spermcik Yaşar kim bilir
inş cnm inş.rabbim hepimize nasip etsin. ne kurallar varmış yeni yeni öğreniyorum.Çok cins kurallar var yaa. Bana da çocuğun var o yüzden devlet karsilamiyor demişti başka Dr ikinci evlilik olduğu için karşılıyor dedi. Bide yaş yüzünden tüp diyor ama 3 aşılama gerekiyor kısmını anlayamıyorum. Benim koca zaten karşı çatlatma ignesini bile zor kabul etti. Hiç bulaşmak istemiyorum o yüzden. İnşallah sana da gerek kalmaz kuzum hemencecik gelir meleğin.
gerçekten devlette herşey çok zor.Devlet adamı süründürür zaten.tuğbanın maş işlerinin tıkır tıkır yürümesine hep şaşırdım zaten ,devlet hastanesinde.geçen ben de gittim.hormon tahlili falan aradan çıkarayım dedim ocağa kadar.6 aydın korunmuyorum,bebek istiyorum dedim.6ay kısa 1yıl geçsin sonra bakıyoruz dedi ahmak.uyuz oldum.kan bile almadı.
Tebrikler canım.sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Bebeği kaybetmişsin bu hamilelik mi oluyor yani şimdi çok ilginç.
sağolasın cnm :)Keske bilgim olsa da yazsam ama hic bilmiyorum canim....
Amin inşallah sağlıklı bir şekilde kucama alırım.yumurta toplamayaı ve çatlamayı nasıl girecem.Maşallah CNm maşallah sabah tablolara baktım şöyle seni merak ettim çok sevindim:))) inşallah bu sefer sağlıkla kucağına aşırsın:)
Tabloya yumurta toplama retriever çatlatma iğnesi hcg ve transfer ıvf idrar ve kan testlerini pozitif girer misin CNm. Tablonu aşağı indireceğim
Aminn inşallah..Devlet adamı süründürür zaten.tuğbanın maş işlerinin tıkır tıkır yürümesine hep şaşırdım zaten ,devlet hastanesinde.geçen ben de gittim.hormon tahlili falan aradan çıkarayım dedim ocağa kadar.6 aydın korunmuyorum,bebek istiyorum dedim.6ay kısa 1yıl geçsin sonra bakıyoruz dedi ahmak.uyuz oldum.kan bile almadı.
Tebrikler canım.sağlıkla kucağına almak nasip olsun