• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam zeynepcim.. Nasılsın ablacım..herşey yolundadır umarım...
R Rzg14 geçmiş olsun cnm...
Kızlar genetik testlerimizin sonucu çıkmış. Akşam hastaneyi aramıştık.çok şükür eşiminde benimkide temizmiş.. Yarın profla görüşecez...

Merhabaaa
Hamile varmi diye baktim yok sanirim
Veson Veson Bizim de iliski oldu cumartesi esim yok ve ben dun yumurtladım şans iste nasip cok üzüldüm ama yapacak birşey de yok

Kızlar genetik testlerimizin sonucu çıkmış. Akşam hastaneyi aramıştık.çok şükür eşiminde benimkide temizmiş.. Yarın profla görüşecez...

Çok şükür canım çok sevindim :) kafanda rahatladı daha çabuk gelir bebişin inşallah

HADİ g özümüz aydın cnm
Merhabaaa
Hamile varmi diye baktim yok sanirim
Veson Veson Bizim de iliski oldu cumartesi esim yok ve ben dun yumurtladım şans iste nasip cok üzüldüm ama yapacak birşey de yok
tugbanusta ile papatyamrm hamile devamı da gelir inşallah.
Nasip işler bu işler CNm hayırlısı olsun bakarsın bir tane spermcik Yaşar kim bilir

Çok şükür canım çok sevindim :) kafanda rahatladı daha çabuk gelir bebişin inşallah
Sağol canım. Valla eşim benden daha çok sevindi.ikimizde rahatladık. Ben kötü çıkar diye çok korkuyordum. Şükürler olsun temiz çıktı.çok Sağol canım. Amin inşlh. Rabbim cümlemize nasip etsin..
HADİ g özümüz aydın cnm

Nasip işler bu işler CNm hayırlısı olsun bakarsın bir tane spermcik Yaşar kim bilir
Sağol tuğbacım. Gerçekten çok mutlu olduk.. İçimi korku kaplamıştı ama rahatladım cnm..inşlh güzel haberlerin devamı gelir hepimizden...

Geçmiş olsun canım.anladığım son nokta bebek çalışmasına devam...sevindim.sonu hayrolsun canım.

Gözün aydın canım.kese tek mi?
Tek canım onuda sormasam söylemedi asistan doktor sanki bbm biliyorum hangisi kese hangisi başka bişey çarşamba gidecektim de acayip kaşık ağrım oldu dış gebelikmi acaba dedim çok şükür kese varmis

HADİ g özümüz aydın cnm

Zor canim ya ama Allah icin kolay insaallah hayırlısini nasip eder

Çok cins kurallar var yaa. Bana da çocuğun var o yüzden devlet karsilamiyor demişti başka Dr ikinci evlilik olduğu için karşılıyor dedi. Bide yaş yüzünden tüp diyor ama 3 aşılama gerekiyor kısmını anlayamıyorum. Benim koca zaten karşı çatlatma ignesini bile zor kabul etti. Hiç bulaşmak istemiyorum o yüzden. İnşallah sana da gerek kalmaz kuzum hemencecik gelir meleğin.
inş cnm inş.rabbim hepimize nasip etsin. ne kurallar varmış yeni yeni öğreniyorum.

Devlet adamı süründürür zaten.tuğbanın maş işlerinin tıkır tıkır yürümesine hep şaşırdım zaten ,devlet hastanesinde.geçen ben de gittim.hormon tahlili falan aradan çıkarayım dedim ocağa kadar.6 aydın korunmuyorum,bebek istiyorum dedim.6ay kısa 1yıl geçsin sonra bakıyoruz dedi ahmak.uyuz oldum.kan bile almadı.

Tebrikler canım.sağlıkla kucağına almak nasip olsun
gerçekten devlette herşey çok zor.

Bebeği kaybetmişsin bu hamilelik mi oluyor yani şimdi çok ilginç.
:( hamile kalabiliyor oluyormuşum cnm. çok garip işler.
2018 eylülde gel ozamana kadar hamilelik olmazsa ozman yaparız aşılama dedi dalga gecer gibi.
yaş gidiyor diyorum yaşın normal 28 diyor birde :(

Maşallah CNm maşallah sabah tablolara baktım şöyle seni merak ettim çok sevindim:))) inşallah bu sefer sağlıkla kucağına aşırsın:)

Tabloya yumurta toplama retriever çatlatma iğnesi hcg ve transfer ıvf idrar ve kan testlerini pozitif girer misin CNm. Tablonu aşağı indireceğim
Amin inşallah sağlıklı bir şekilde kucama alırım.yumurta toplamayaı ve çatlamayı nasıl girecem.

Devlet adamı süründürür zaten.tuğbanın maş işlerinin tıkır tıkır yürümesine hep şaşırdım zaten ,devlet hastanesinde.geçen ben de gittim.hormon tahlili falan aradan çıkarayım dedim ocağa kadar.6 aydın korunmuyorum,bebek istiyorum dedim.6ay kısa 1yıl geçsin sonra bakıyoruz dedi ahmak.uyuz oldum.kan bile almadı.

Tebrikler canım.sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Aminn inşallah..

Back
X