Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapma yaa.beta takibi yapıldı mı ya da daha önce usg kontrol oldu mu? Usg fotosu var mı

Tabloyu elleme kalsın geç döllenme olduğu için bebek de kendini gösterebilir.beklemekten başka çare yok

Yapma yaa.beta takibi yapıldı mı ya da daha önce usg kontrol oldu mu? Usg fotosu var mı
Usg kontrol bugün oldu ilk beta 161 1 gün arayla 503 tü sonra 1909 çıktı ogün usg bakıldı ama kese görünmemişti ilk bugün göründü kese ama boşmuş içi canım buda usg fotosu

adetim bi başlasaydı bende kendimi o moda sokacamda ağrısı var kendisi yok.bugün olurum diyordum ama heralde ya gece başlar ya da yarın

Gelicekse gelsin biran önce gecikme olmasında o da strese sokuyor çünkü. Takip yapıcak Mısın bu ay
valla ben ne stresler oldum adetim gecikmedi.bu ayda çok rahattım.şimdi de hiç stresim yok.yarına gelir bence.bilmiyorum ki takip yapsam mı yapmasam mı kararsizim şimdilik

Bu ay sende bende adet yolu gözler olduk. Benimkide hala başlamadı. Gelecekse gelse de rahatlasak
eni sonu gelecek nasıl olsa.hani ateşim yüksek çıksaydı olacak mı olmayacak mı diye sıkıntıya girerdim de o da yok.ateş düşük.olurum elbet

valla ben ne stresler oldum adetim gecikmedi.bu ayda çok rahattım.şimdi de hiç stresim yok.yarına gelir bence.bilmiyorum ki takip yapsam mı yapmasam mı kararsizim şimdilik
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım. Kafalar rahat olsun yeter

Kızlar günaydın bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
Dişimde bayadır sorun vardı sinirleri yıllar önce alındığı için ağrı hissetmiyorrum. Ama bu sabah eti baya kabarmış durumda sanırım iltihap oluşmuş.
Çocuk düşündüğüm ve ağrı hissetmediğim için çok önemsemedim.
Ama bu sabah baya kabarmış durumda. Doktora gitsem önce ilac verecek biliyorum iltihap kuruyunca da çekecek.
Yarinda çocuk için doktora gideceğim.
Ben şimdi ne yapayım çocuk olayını bir sonraki aya mı erteleyim iltihap için kullanacağım ilaç yumurtlamaya kadar biterse zarar eder mi?
Muhtemelen ilaçtan sonra da çekerler dişi

günaydın canım.bence hem dişin iç git doktora hemde bebek için git.insanlar ilaç kullanırkende hamile kalıyor.bir zararı olacağını düşünmüyorum.hem bebek için gidince senin hormonlara falan bakacak daha hemen tedavi uygulamaz

Günaydın canım. Geçmiş olsun.Bence önce dişi halletmelisin çünki diş bütün vücudu etkiliyor. Çocuk için de git doktora da diş için gittiğini söylediğinde zaten seni yönlendirir.

hilallll son durum ne canım adet oldun mu? olmadıysan hala umut var demektir inşallah

hilallll son durum ne canım adet oldun mu? olmadıysan hala umut var demektir inşallah
canım adetim henüz başlamadı ama ateşim çok düşük.bugün olurum artık.bu kadar düşük ateşle hamilelik olmaz zaten.kısmet bir daha ki aya inşallah

Günaydın canım. Geçmiş olsun.Bence önce dişi halletmelisin çünki diş bütün vücudu etkiliyor. Çocuk için de git doktora da diş için gittiğini söylediğinde zaten seni yönlendirir.

Çok sağolun kızlar dediğiniz gibi yapayım o zaman yarın ben çocuk için gideyim oradan da giderim dişçiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…