Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar randv. için aradık doktor adet bittikten sonra gelsin demiş. Çok şaşırdım..
Adetliyken yumurtalıklara bakmıyorlar mı? Daha önce benim öyle bakmışlardı.
Haftasonu misafirlerim var mecbur pazartesi gideceğim doktora.

İkisine de git canım dişçiye durumu anlat ona göre vereceği ilacı belirler.

sadece yumurtayamı bakacakki.hormonlarına bakmayacak mı bu doktor.fsh ve lh değerlerine adetin 3.günü bakılıyor benim bildiğim.sadece yumurtalara bakip takip mi yapacak

sadece yumurtayamı bakacakki.hormonlarına bakmayacak mı bu doktor.fsh ve lh değerlerine adetin 3.günü bakılıyor benim bildiğim.sadece yumurtalara bakip takip mi yapacak

Cok iyi doktor dediler.. anlamadım ki.
İnşallah paragöz çıkmaz :) Tamamen kendimi ve eşimi teslim etmek istiyorum ne gerekiyorsa baksın yapsın istiyorum şimdi öyle deyince bende şaşırdım

Cok iyi doktor dediler.. anlamadım ki.
İnşallah paragöz çıkmaz :) Tamamen kendimi ve eşimi teslim etmek istiyorum ne gerekiyorsa baksın yapsın istiyorum şimdi öyle deyince bende şaşırdım
normalde de adetin 2.ya da 3.günü gidilir zaten testler için. neyse vardır bir bildiği.kafamızı bulandırmayalım demi

kızlar grafiğin üst kısmında dpo 4 yazıyor o ne demek

Beta artışı çok iyi ilerlemiş.kese düzgün duruyor bozulma yok gibi qma yolk sac yok.rabbim inşallah korktuğunu başına getirmez.kontrole gidince mutlaka yaz

Gebelik düşündüğünü mutlaka bildir Dr ona göre hareket eder ilaç yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…