- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Ya canım dün 36.8 olan ateşim bu sabah 36.2 ye düştü yine..3gün arayla yine mi yumurtladim ben yaa.Kafam karıştıEvet sanki öyle gözüküyor
Ever canim ilk cocuk. Anneci olsun tabii yaaOyy gözünüz aydın canım ilk çocukmuydu senin erkekler anneye bağlı oluyor yaşadın
Amin canim darisi senin basina ins.maşallah minik erkeğimizesağlıkla büyüsün göbüşünde
İkisine de git canım dişçiye durumu anlat ona göre vereceği ilacı belirler.Kızlar günaydın bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
Dişimde bayadır sorun vardı sinirleri yıllar önce alındığı için ağrı hissetmiyorrum. Ama bu sabah eti baya kabarmış durumda sanırım iltihap oluşmuş.
Çocuk düşündüğüm ve ağrı hissetmediğim için çok önemsemedim.
Ama bu sabah baya kabarmış durumda. Doktora gitsem önce ilac verecek biliyorum iltihap kuruyunca da çekecek.
Yarinda çocuk için doktora gideceğim.
Ben şimdi ne yapayım çocuk olayını bir sonraki aya mı erteleyim iltihap için kullanacağım ilaç yumurtlamaya kadar biterse zarar eder mi?
Muhtemelen ilaçtan sonra da çekerler dişi
sadece yumurtayamı bakacakki.hormonlarına bakmayacak mı bu doktor.fsh ve lh değerlerine adetin 3.günü bakılıyor benim bildiğim.sadece yumurtalara bakip takip mi yapacakKızlar randv. için aradık doktor adet bittikten sonra gelsin demiş. Çok şaşırdım..
Adetliyken yumurtalıklara bakmıyorlar mı? Daha önce benim öyle bakmışlardı.
Haftasonu misafirlerim var mecbur pazartesi gideceğim doktora.
sadece yumurtayamı bakacakki.hormonlarına bakmayacak mı bu doktor.fsh ve lh değerlerine adetin 3.günü bakılıyor benim bildiğim.sadece yumurtalara bakip takip mi yapacak
İkisine de git canım dişçiye durumu anlat ona göre vereceği ilacı belirler.
normalde de adetin 2.ya da 3.günü gidilir zaten testler için. neyse vardır bir bildiği.kafamızı bulandırmayalım demiCok iyi doktor dediler.. anlamadım ki.
İnşallah paragöz çıkmaz :) Tamamen kendimi ve eşimi teslim etmek istiyorum ne gerekiyorsa baksın yapsın istiyorum şimdi öyle deyince bende şaşırdım
canım ayın dördünde yumurtlamış görünüyorsun ya.yumurtlamadan sonraki günleri gösteriyor.kızlar grafiğin üst kısmında dpo 4 yazıyor o ne demek
tamam canım sağolcanım ayın dördünde yumurtlamış görünüyorsun ya.yumurtlamadan sonraki günleri gösteriyor.
peki ateş ölçme yöntemine göre ne zaman gebelik testi yapmalıyımcanım ayın dördünde yumurtlamış görünüyorsun ya.yumurtlamadan sonraki günleri gösteriyor.
Beta artışı çok iyi ilerlemiş.kese düzgün duruyor bozulma yok gibi qma yolk sac yok.rabbim inşallah korktuğunu başına getirmez.kontrole gidince mutlaka yazEki Görüntüle 2222530
Usg kontrol bugün oldu ilk beta 161 1 gün arayla 503 tü sonra 1909 çıktı ogün usg bakıldı ama kese görünmemişti ilk bugün göründü kese ama boşmuş içi canım buda usg fotosu
Gebelik düşündüğünü mutlaka bildir Dr ona göre hareket eder ilaç yazarKızlar günaydın bi konuda fikrinizi almak istiyorum.
Dişimde bayadır sorun vardı sinirleri yıllar önce alındığı için ağrı hissetmiyorrum. Ama bu sabah eti baya kabarmış durumda sanırım iltihap oluşmuş.
Çocuk düşündüğüm ve ağrı hissetmediğim için çok önemsemedim.
Ama bu sabah baya kabarmış durumda. Doktora gitsem önce ilac verecek biliyorum iltihap kuruyunca da çekecek.
Yarinda çocuk için doktora gideceğim.
Ben şimdi ne yapayım çocuk olayını bir sonraki aya mı erteleyim iltihap için kullanacağım ilaç yumurtlamaya kadar biterse zarar eder mi?
Muhtemelen ilaçtan sonra da çekerler dişi
Ateş tablonu gönder bakalımYa canım dün 36.8 olan ateşim bu sabah 36.2 ye düştü yine..3gün arayla yine mi yumurtladim ben yaa.Kafam karıştı
En erken dpo 12 de bekleyebilirsen dpo 14-15 idealpeki ateş ölçme yöntemine göre ne zaman gebelik testi yapmalıyım
yani bat geçerse ertesi günEn erken dpo 12 de
Vardır bildiği kafanı bulandırmaCok iyi doktor dediler.. anlamadım ki.
İnşallah paragöz çıkmaz :) Tamamen kendimi ve eşimi teslim etmek istiyorum ne gerekiyorsa baksın yapsın istiyorum şimdi öyle deyince bende şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?