Bende her ay acaba mı diyorum ama sonra olsaydı zaten olurdu diyorum nasıl bir duygu Allahım bu kimseye yaşatmasın. Bak hepimiz senin hayırlı haberlerini bekliyoruzaynen yaa.bi taraftanda kendimi adete de hazırlıyorum.2 sene boyunca bekleyince şimdi böyle birşeyin olma ihtimaline bile inanasım gelmiyor
inşallah bir gün o güzel duyguyu hepimiz yaşayacağız.hepinizden Allah razı olsun.inşallah güzel haber verip bir yumurta ben olurumBende her ay acaba mı diyorum ama sonra olsaydı zaten olurdu diyorum nasıl bir duygu Allahım bu kimseye yaşatmasın. Bak hepimiz senin hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım ama akşam yine geldi birazda pembelik geldi sabaha ne olur bakalım.Ovulasyon olmuş olabilir ateş yükselmiş sanki belki yerleşmedir :))
Evet hatırlıyorum yazmıştın. Sırtım ağrıyor yine kahve akıntı birde pembelik geldi yarına ne olur bilinmez inşallah senin yolundan gelirim :)Umutlandırmak istemem ama benim ilk defa bu ay yumurtlama akıntımın içinde kan vardı burdada yazmıştım bu ay hamile kaldım canım hadi hayırlısı
Hiç belli olmaz . İnşallah gelmez kırmızılar sabahda güzel haber vereceksin inşallah :)kızlar galiba bir ilk olacak lekelenme olmadan adet olacağım.beyaz akıntının rengi değişiyor gibi.yarına adet olma ihtimalim yüksek bence maalesef
İnşallah canım benim adet başlasın şu beyaz dut olayınada başlıcam. Bakalım bu ayda gümbür gümbür başlayalım zaten çok takmıyorum kafAya çünkü nisanda tüp bebeğe başlıcam ama tabi o zamana kadar gelirse de süper olur.
kızlar galiba bir ilk olacak lekelenme olmadan adet olacağım.beyaz akıntının rengi değişiyor gibi.yarına adet olma ihtimalim yüksek bence maalesef
Dut mevzusu nedir beni de bilgilendirir misin canimGelmiş sanırım.. benimde gelmek üzere fena sancılarım başladı gece ya da sabah kesin gelir aynen başlayalim duta
Tüpe gerek kalmadan müjdeli haberi verirsin inşallah
Dut mevzusu nedir beni de bilgilendirir misin canim
Yaa çok iyiymiş bende son zamanlarda idrar yollarını üşüttüm yeni yeni geciyo. Duta bende başlıyım inşallah ama 2. Aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Arkadaşın söylediğine göre 5 yıl korunmasız ilişki yaşamış gebe kalamiyomus ve eczacı tanıdığına durumu açmış. Eczacı da 2 ay boyunca c ile başlayan kan sulandırıcı ve doğum kontrol hapı kullan sonra gebe kalırsın demis. Kızda harfiyen uygulamış ve bıraktığı ay gebe kalmış. Doktora gitmiş tabii doktoruna durumu anlatmış. Doktorda kendi tedavini kendin yapmışsın c ile başlayan kan sulandırıcı ya devam et demiş. Bana mantıklı geldik denemekte fayda gördüm. Uzun oldu canımBir de yengem hamile ve sistitle mücadele veriyordu hamilelikten dolayı sürekli enfeksiyon sorunu yaşıyordu geçen ay
elma sirkesi ile 2 günde bir o bölgeyi yıkamış bu ay temiz çıkmış sonuçları.
Yaa çok iyiymiş bende son zamanlarda idrar yollarını üşüttüm yeni yeni geciyo. Duta bende başlıyım inşallah ama 2. Aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Arkadaşın söylediğine göre 5 yıl korunmasız ilişki yaşamış gebe kalamiyomus ve eczacı tanıdığına durumu açmış. Eczacı da 2 ay boyunca c ile başlayan kan sulandırıcı ve doğum kontrol hapı kullan sonra gebe kalırsın demis. Kızda harfiyen uygulamış ve bıraktığı ay gebe kalmış. Doktora gitmiş tabii doktoruna durumu anlatmış. Doktorda kendi tedavini kendin yapmışsın c ile başlayan kan sulandırıcı ya devam et demiş. Bana mantıklı geldik denemekte fayda gördüm. Uzun oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?