Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen yaa.bi taraftanda kendimi adete de hazırlıyorum.2 sene boyunca bekleyince şimdi böyle birşeyin olma ihtimaline bile inanasım gelmiyor
Bende her ay acaba mı diyorum ama sonra olsaydı zaten olurdu diyorum nasıl bir duygu Allahım bu kimseye yaşatmasın. Bak hepimiz senin hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bende her ay acaba mı diyorum ama sonra olsaydı zaten olurdu diyorum nasıl bir duygu Allahım bu kimseye yaşatmasın. Bak hepimiz senin hayırlı haberlerini bekliyoruz
inşallah bir gün o güzel duyguyu hepimiz yaşayacağız.hepinizden Allah razı olsun.inşallah güzel haber verip bir yumurta ben olurum

Umutlandırmak istemem ama benim ilk defa bu ay yumurtlama akıntımın içinde kan vardı burdada yazmıştım bu ay hamile kaldım canım hadi hayırlısı
Evet hatırlıyorum yazmıştın. Sırtım ağrıyor yine kahve akıntı birde pembelik geldi yarına ne olur bilinmez inşallah senin yolundan gelirim :)

kızlar galiba bir ilk olacak lekelenme olmadan adet olacağım.beyaz akıntının rengi değişiyor gibi.yarına adet olma ihtimalim yüksek bence maalesef

kızlar galiba bir ilk olacak lekelenme olmadan adet olacağım.beyaz akıntının rengi değişiyor gibi.yarına adet olma ihtimalim yüksek bence maalesef
Hiç belli olmaz . İnşallah gelmez kırmızılar sabahda güzel haber vereceksin inşallah :)

Bende de ayaga kalkinca baslayan kasik agrisi bel agrisi var losyon gibi akinti geliyor ama goguslerimde falan bisey yok

Gelmiş sanırım.. benimde gelmek üzere fena sancılarım başladı gece ya da sabah kesin gelir aynen başlayalim duta
Tüpe gerek kalmadan müjdeli haberi verirsin inşallah

Yarın ki ateşi heyecanla bekliyorum bugünü de atlattın çok şükür. Gelmesin yarında inşallah

Gelmiş sanırım.. benimde gelmek üzere fena sancılarım başladı gece ya da sabah kesin gelir aynen başlayalim duta
Tüpe gerek kalmadan müjdeli haberi verirsin inşallah
Dut mevzusu nedir beni de bilgilendirir misin canim

Dut mevzusu nedir beni de bilgilendirir misin canim

Enfeksiyonları kurutuyor beyaz dut adetliyken başlayacağım ben adet bittikten sonra da kuru incire başlayacağım. Soğan suyu gibi ama soğab suyu ben içemiyorum tadı kokusu beni mahfediyor.
3 corba kaşıgi duta, 1.5 su bargi su koyup 7 dk kaynatıp sabah akşam içiliyor.
Ablam çok yapmış.. 3.ye hamile :) Hamilelik olmasa bile enfeksiyon varsa kurur en azından ilaçlardan iyidir

Bir de yengem hamile ve sistitle mücadele veriyordu hamilelikten dolayı sürekli enfeksiyon sorunu yaşıyordu geçen ay
elma sirkesi ile 2 günde bir o bölgeyi yıkamış bu ay temiz çıkmış sonuçları.

Bir de yengem hamile ve sistitle mücadele veriyordu hamilelikten dolayı sürekli enfeksiyon sorunu yaşıyordu geçen ay
elma sirkesi ile 2 günde bir o bölgeyi yıkamış bu ay temiz çıkmış sonuçları.
Yaa çok iyiymiş bende son zamanlarda idrar yollarını üşüttüm yeni yeni geciyo. Duta bende başlıyım inşallah ama 2. Aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Arkadaşın söylediğine göre 5 yıl korunmasız ilişki yaşamış gebe kalamiyomus ve eczacı tanıdığına durumu açmış. Eczacı da 2 ay boyunca c ile başlayan kan sulandırıcı ve doğum kontrol hapı kullan sonra gebe kalırsın demis. Kızda harfiyen uygulamış ve bıraktığı ay gebe kalmış. Doktora gitmiş tabii doktoruna durumu anlatmış. Doktorda kendi tedavini kendin yapmışsın c ile başlayan kan sulandırıcı ya devam et demiş. Bana mantıklı geldik denemekte fayda gördüm. Uzun oldu canım

Doktor kontrolsuz hiç bir ilacı kullanma bence. Ona iyi gelen sana zarar edebilir..
Ben evlenmeden 2 ay önce arkadaşım bana yasmin kullan dedi. Kendi kullanmış.. balayında adet olmamak için.
Bende gittim ecz. aldım adetliyken başladım kullanmaya.
10 gün oldu kanamam bitmiyor .. 15.gün doktora gittim benim bünyeme ters etki yaptığını bu kutuyu bitirdikten sonra asla doğum kontrol hapı bir daha kullanmamamı söyledi.
Ve ben 21 günmüydü neydi ilaç bitene kadar adet gördüm.. ilac bitti 3-4 gün sonra yine adet gördüm anlayacağın arkadaşımın adetini kesen ilaç beni az daha komalık etti

kızlar günaydınlar.maalesef sabahki ateş 36.3 çıktı.zaten adet ağrımda başladı bugün adet olurum ben.eskiden lekelenmem olmazsa umudum olur diyordum şimdi öyle bir durumumda kalmadı.senelerdir aynı şekilde adet olan ben ilk kez böyle adet oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…