- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Ama anlık bir düşüş değil sanırım çünkü bugün daha düşük çıktı 36.1Anlık bir düşü olabilir.her ihtimale değerlendir demek için geç kaldım sanırım.:))
Keşke ff ş yüklesen daha net görürüz tabloyuAma anlık bir düşüş değil sanırım çünkü bugün daha düşük çıktı 36.1
Deniyim bakalım biKeşke ff ş yüklesen daha net görürüz tabloyu
inşallah bu ay hepimiz için güzel şeyler olur canımBu ay senin ayın olsun inşallah
https://www.fertilityfriend.com/home/70aac0 oldu galibaKeşke ff ş yüklesen daha net görürüz tabloyu
Enteresan ilerliyor ilişkilerini de gir intercourse insemination kısmından.kaç günde bir oluyorum demiştin
Açıldıysa sıkıntı yok demekktir:))Veson sabah bi türlü ateşi giremedim önce ingilizce bşeyler yazdı mesaj falan ok dedim sonra iki seçenekli bişey geldi birinde discarted gibi bişey yazıyordu ilkine bastım uykulu uykulu sonra açıldı
32 günde 1Enteresan ilerliyor ilişkilerini de gir intercourse insemination kısmından.kaç günde bir oluyorum demiştin
Şöyle de bişey var son adet tarihim olan 16 aralıkta kimyasal gebelik yaşadım ve kanama oldu.Etkisi olmuş olabilir miEnteresan ilerliyor ilişkilerini de gir intercourse insemination kısmından.kaç günde bir oluyorum demiştin
Bide DPO nedir?grafikte var.ateşin düşüp çıktığı kısımda yazıyor32 günde 1
Hadi gözün Aydın sonunda yükselmiş ateşBenim de ateş yükseldi inanilmaz kasik agrim var ayaga kalkinca artiyor ve dun iliskiden sonra da cok agridi bir de asiri mide yanmasi var
dpo yumurtlamadan sonraki gün sayısıBide DPO nedir?grafikte var.ateşin düşüp çıktığı kısımda yazıyor
tablo enterasan ilerliyor.adet geliyor desem değil yumurta çatlıyor desem değil bilemedim ama kritik yerlerde ilişki var bakalım nasıl seyredecek ateş32 günde 1
Hımmm o yüzdendir bu dengesizlik erken adet bile gelebilir bakalım artıkŞöyle de bişey var son adet tarihim olan 16 aralıkta kimyasal gebelik yaşadım ve kanama oldu.Etkisi olmuş olabilir mi
Evet yukseldi ama pek umut goremiyorum tek iliski olmus ben yumurtlamam gecmistir diye gunasiriyi birakmistimHadi gözün Aydın sonunda yükselmiş ateş
Kuzenim mide yanmasiyla anladi 2 gebeliginide dikkatbet kendineBenim de ateş yükseldi inanilmaz kasik agrim var ayaga kalkinca artiyor ve dun iliskiden sonra da cok agridi bir de asiri mide yanmasi var
Dun arkadaslarla arabamiz yolda kaldigi icin arabayi ittirerek vurdurdukKuzenim mide yanmasiyla anladi 2 gebeliginide dikkatbet kendine
Hiç onlara takılmamak lazım köyde kadınlar hergün tarlaya gidiyor çalışmaya ama çatır çatır doğuruyorlar :)Dun arkadaslarla arabamiz yolda kaldigi icin arabayi ittirerek vurdurduk
Zaten yumurtlama zamanim doğruysa daha rahme gelmedi bile :)Hiç onlara takılmamak lazım köyde kadınlar hergün tarlaya gidiyor çalışmaya ama çatır çatır doğuruyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?