Ben gelene kadar tablo oluşmuş bile :)) ekliyorumHerkese merhababeni de listeye eklerseniz sevinirim birlikte bekleriz bebeklerimizi @Veson tablomu ekliyorum ilgilenir misin müsait olduğunda
http://www.fertilityfriend.com/home/483982
Saat farkı var gözüküyor ama Bayağı düşüş olmuş yarınki ateş belirleyici olurKizlar merhaba son birkac gundur atesimi sağlıklı olcemiyorum cunku gec uyuyorum gece cok kalkiyorum falan atesim dususe gecti adet olurum diyordum bugun aksam peceteye pembemsi sonra kahverengi akinti geldi heh dedim adet geliyor ama ne agrim var ne de kanama surekli gidip bakiyorum adet geldi mi diye yok hala az az leke geliyor sizce yerlesme olabilir mi? Yerlesme oldugunda da ates dusuyor ya ama adet tarihi yarin normalde
Mesela gece 5te yattigim icin 7 de kalkamadim 9da olctumSaat farkı var gözüküyor ama Bayağı düşüş olmuş yarınki ateş belirleyici olur
Senin adet gelecek gibi. İnşallah bir mucize olur.Mesela gece 5te yattigim icin 7 de kalkamadim 9da olctum
Gelirse de cok dert etmiyorum artik alistim sanirim :) bu ay incir havuc kurunu denicem bi tanidigimiz kullandigi ay hamile kalmisSenin adet gelecek gibi. İnşallah bir mucize olur.
3 gün boş oldu bile.adam geldi bi güzel sızdı uyudu.dünden yanaştım yarın olsa dedi tamam dedim zorlamayım dedim.bugün olacağını bile bile içip gelmiş ya.şu an horul horul uyuyor ve ben gene zorumdan ağlıyorum.Henüz yükseliş yok ama daha henüz 13 tesin geç kalmış da sayılmazsın bugünü değerlendirmeye bak 2 gündür boş üç gün olmasın
TeşekkürleeeeeerBen gelene kadar tablo oluşmuş bile :)) ekliyorum
Canım sabah olsun,ateş yükselmiş. Üzülme tatlım.3 gün boş oldu bile.adam geldi bi güzel sızdı uyudu.dünden yanaştım yarın olsa dedi tamam dedim zorlamayım dedim.bugün olacağını bile bile içip gelmiş ya.şu an horul horul uyuyor ve ben gene zorumdan ağlıyorum.
herşeyi yutup oldurduk.ağladığım gene yanıma kaldı.haklıyken sırf ılişki olsun diye susmak çok zoruma gidiyor ama yapacak bişey yokCanım sabah olsun,ateş yükselmiş. Üzülme tatlım.
Canım boşver. Biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Bende eşine çok kızdım ne yalan söyleyeyim.herşeyi yutup oldurduk.ağladığım gene yanıma kaldı.haklıyken sırf ılişki olsun diye susmak çok zoruma gidiyor ama yapacak bişey yok
lafa gelince çok istiyor ama önceliği benimle ılişki değil arkadaşlarıyla takılmak oluyor..dün öğlen 3 gibi akıntım iki kere pembe ve kahve lekeli geldi.çokta ağrım oldu.belkide dün çatladı.inşallah olmuştur bu seferCanım boşver. Biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Bende eşine çok kızdım ne yalan söyleyeyim.Ama böyleler babalığa bizim anneliğe verdiğimiz değeri vermiyorlar. Anlamıyorlar. Olmuş ya sevindim. Çatladı herhalde yumurta. İnşallah tutar da bir daha uğraşmazsın.
Dün çatlamış gözüküyor. Madem gezecek bir gün önce neden çalışmayı yapmıyor. Boşver ya düşünme bile. Şuan eşine kızgınım. Onun yüzünden kaçırmamışsındır inşallah.lafa gelince çok istiyor ama önceliği benimle ılişki değil arkadaşlarıyla takılmak oluyor..dün öğlen 3 gibi akıntım iki kere pembe ve kahve lekeli geldi.çokta ağrım oldu.belkide dün çatladı.inşallah olmuştur bu sefer
24 saat canlı kaldığını düşünerek teselli ediyorum kendimi.ya normalde hep evdedir.sürekli içen biride değil ama özellikle bu dönemlere getirmesi beni çok üzüyor.kahvaltıda gene diyeceğimi dedim.hiç sesi çıkmadı.şirinlik yapma peşindeDün çatlamış gözüküyor. Madem gezecek bir gün önce neden çalışmayı yapmıyor. Boşver ya düşünme bile. Şuan eşine kızgınım. Onun yüzünden kaçırmamışsındır inşallah.
İlle de 6 da diye bir şart yok yaniHergün saat 9 da uyanıp ölçersen sıkıntı yok
Olan bize oluyor kendimizi stres ettiğimizle kalıyoruz eşlerimiz bu konuda çok bencil. Bu konuda yalnız değilsin bizde de aynı durum var. Bakalım 10 gün sonra biz ne yaparız bilinmez :) Üzülme canım bu sefer tutar inşallah...24 saat canlı kaldığını düşünerek teselli ediyorum kendimi.ya normalde hep evdedir.sürekli içen biride değil ama özellikle bu dönemlere getirmesi beni çok üzüyor.kahvaltıda gene diyeceğimi dedim.hiç sesi çıkmadı.şirinlik yapma peşinde
İlle de 6 da diye bir şart yok yani
fazlasıyla rahatlar.stres bizim en büyük düşmanımız zaten bide onlar üstüne ekliyor tam oluyor.bazen diyorum ben bu adama niye çocuk yapmaya uğraşıyorum diye.belli yani bu rahatlıkla bebek oluncada o kendi keyfinde olacak.inşallah eşlerimize rağmen,onların bizi bu kadar yormasına rağmen hayırlısıyla ve sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımızaOlan bize oluyor kendimizi stres ettiğimizle kalıyoruz eşlerimiz bu konuda çok bencil. Bu konuda yalnız değilsin bizde de aynı durum var. Bakalım 10 gün sonra biz ne yaparız bilinmez :) Üzülme canım bu sefer tutar inşallah...
fazlasıyla rahatlar.stres bizim en büyük düşmanımız zaten bide onlar üstüne ekliyor tam oluyor.bazen diyorum ben bu adama niye çocuk yapmaya uğraşıyorum diye.belli yani bu rahatlıkla bebek oluncada o kendi keyfinde olacak.inşallah eşlerimize rağmen,onların bizi bu kadar yormasına rağmen hayırlısıyla ve sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza
Veson canım yumurtanın ilk çatladığı günler çok önemli... Çatlamadan önce saat 7,5 da 36.1-2 çıkıyor. 9 da 36.5 çıkıyor. Çatladıktan sonra 7.5 ta 36.4-5 çıkıyor. 9 ta yine 36.5 çıkıyor. Benim için böyle belki diğerleri için farklıdır. Saat 8 fen sonra ateş gün içi ateşi gibi aynı seviyelerde olabiliyor. Özellikle ilk çatladığı günler yükseelme böyle ilerliyor. Sabah 6 dan öncesi de sağlıklı olmuyor bende. Emzik gibi ateş ölçerle geziyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?