Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni bilgilendirecek kimse yok mu

Bende bu ay eşimden gizli yapıyorum testi, en azından kendim göreyim dedim yumurta çatladığını, dediğin gibi eşlerimizi çok geriyoruz. Bu arada sennle aynı gidiyoruz yine :)
ben ondan gizlide yapsam geriliyorum.çünkü teste koyu çizgiyi görünce eşimin üzerine çok gidiyorum ılişki olsun diye.o yanaşmayınca da sonu kavga oluyor :) somunuzda hamiş olur inşallah

Merhaba kızlar. . Doktor adetimin 2.günü 10 gün clomifen kullanmamı 12. Gün ilişki sonrasında gün aşırı ilişki dedi. Şimdi kafamı kurcalayan şey. İnternette okuduklarım 5 gün kullanım yazıyor. Benim yapmam gereken gibi 10 gün kullanan oldu mu? İlk defa kullacağım kullanımı doğrumu? (10 gün)

canım bende hep 5gün kullandım.günde 1 tane içtim bana yeterli geldi.normalde ilk kullananlara eğer bir sorun görünmüyorsa 5 taneyle başlatıyorlar.ama doktorun öyle verdiyse bi bildiği vardır tabi.

canım bende hep 5gün kullandım.günde 1 tane içtim bana yeterli geldi.normalde ilk kullananlara eğer bir sorun görünmüyorsa 5 taneyle başlatıyorlar.ama doktorun öyle verdiyse bi bildiği vardır tabi.
Sağolasın canım bende birçok yerde 5 gün kullanım diye okuduğum için şaşırdım.

Kizlar merhaba son birkac gundur atesimi sağlıklı olcemiyorum cunku gec uyuyorum gece cok kalkiyorum falan atesim dususe gecti adet olurum diyordum bugun aksam peceteye pembemsi sonra kahverengi akinti geldi heh dedim adet geliyor ama ne agrim var ne de kanama surekli gidip bakiyorum adet geldi mi diye yok hala az az leke geliyor sizce yerlesme olabilir mi? Yerlesme oldugunda da ates dusuyor ya ama adet tarihi yarin normalde

Cnmmm çok üzüldüm bilmiyordum Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

14 te çatlamış gibi duruyor yarın daha da yükselirse çizgiyi çekeceğini düşünüyorum

Henüz yükseliş yok ama daha henüz 13 tesin geç kalmış da sayılmazsın bugünü değerlendirmeye bak 2 gündür boş üç gün olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…