- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
Beni bilgilendirecek kimse yok muMerhaba, iyi geceler aslındaben de ateş ölçmeye başladım, daha doğrusu 2013te bu topic ile tanışıp ateş ölçerken hamile kalmıştım. Şimdi ikinci çocuk için yine ateş ölçmeye başlıyorum. Pcos var sanırım (hormon tahlillerinde sorun yok ama ultrason görüntüsü pcos şeklindeymiş) o yüzden bu ay hem ateş ölçme hem ovulasyon takibi ile hızlı bir giriş yapayım dedim
Çok şey değişmiş o zamandan beribu uygulama üzerinden ateş tablomu oluşturamadım bir türlü, nereden oluşturuluyor açıklar mısınız? Ben de katıliiim aranıza
ben ondan gizlide yapsam geriliyorum.çünkü teste koyu çizgiyi görünce eşimin üzerine çok gidiyorum ılişki olsun diye.o yanaşmayınca da sonu kavga oluyor :) somunuzda hamiş olur inşallahBende bu ay eşimden gizli yapıyorum testi, en azından kendim göreyim dedim yumurta çatladığını, dediğin gibi eşlerimizi çok geriyoruz. Bu arada sennle aynı gidiyoruz yine :)
canım sayfanın en başında açıklamalar var.orayı bi oku istersen.eğer gene yapamazsanBeni bilgilendirecek kimse yok mu
O da doğru . inşallah iyi olur canım :)ben ondan gizlide yapsam geriliyorum.çünkü teste koyu çizgiyi görünce eşimin üzerine çok gidiyorum ılişki olsun diye.o yanaşmayınca da sonu kavga oluyor :) somunuzda hamiş olur inşallah
canım bende hep 5gün kullandım.günde 1 tane içtim bana yeterli geldi.normalde ilk kullananlara eğer bir sorun görünmüyorsa 5 taneyle başlatıyorlar.ama doktorun öyle verdiyse bi bildiği vardır tabi.Merhaba kızlar. . Doktor adetimin 2.günü 10 gün clomifen kullanmamı 12. Gün ilişki sonrasında gün aşırı ilişki dedi. Şimdi kafamı kurcalayan şey. İnternette okuduklarım 5 gün kullanım yazıyor. Benim yapmam gereken gibi 10 gün kullanan oldu mu? İlk defa kullacağım kullanımı doğrumu? (10 gün)
Sağolasın canım bende birçok yerde 5 gün kullanım diye okuduğum için şaşırdım.canım bende hep 5gün kullandım.günde 1 tane içtim bana yeterli geldi.normalde ilk kullananlara eğer bir sorun görünmüyorsa 5 taneyle başlatıyorlar.ama doktorun öyle verdiyse bi bildiği vardır tabi.
Bence 7-8 arası bir saat belirleyip ölçmek daha sağlıklı.Kızlar merhaba, bir şey soracağım ateş ölçerken saat kaçta ölçüyorsunuz ben 9 da ölçüyorum ama uygun olur mu? 9 günüm var 36.8 çıktı bu sabah
Bence 7-8 arası bir saat belirleyip ölçmek daha sağlıklı.
Hoşgeldin canımHerkese merhababeni de listeye eklerseniz sevinirim birlikte bekleriz bebeklerimizi @Veson tablomu ekliyorum ilgilenir misin müsait olduğunda
http://www.fertilityfriend.com/home/483982
CNm ben de birşey göremedimHic bilmiyorum ki canim. Kurtajdan sonra kirk gun oldu iste.
Çok şükür cnm hayat koşturmacası sen nasılsın? Çocuk nasıl be kadar olduMerhaba kızlar nasılsinizVeson sen nasilsin canim
Cnmmm çok üzüldüm bilmiyordum Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahKizlar hamile olanlari tebrik ederim saglikla kucaginiza alirsiniz ins
Veson canim ben 16.haftada bebegimin cinsiyetini ogrenmeye gittigimde dr kalbi durmus dedi başimdan aşagi kaynar su döküldü sanki hastaneye yatisim yapildi düşük oldu Allah im hic kimseye bu aciyi yasatmasin herkese saglikli gebelik nasip etsin
@maya_gallo sende mi bebegini kaybettin canim gecmis olsun sanada
14 te çatlamış gibi duruyor yarın daha da yükselirse çizgiyi çekeceğini düşünüyorumVeson sence çatlamış mıdır tabloma bakabilir misin? Yarın misafirim var hemde yatıya değerlendirme yapamayacağım inşallah çatlamıştır..
Bugün de değerlendirme yapamadım arkadaşlarım az önce gitti..
Henüz yükseliş yok ama daha henüz 13 tesin geç kalmış da sayılmazsın bugünü değerlendirmeye bak 2 gündür boş üç gün olmasınkızlar günaydınVeson Cordelia bende bu ay yumurta düşüşüde yükselmeside olmadı henüz.diğer tablolarıma baktım inofolic kullandığım ay hariç hep 11.gün ateşim düşmüş genelde.bu ay yumurtlama olmadımı acaba.bide adetimde birlikte rejime başladım.aldığım kaloriyi baya düşürdüm,kiloda verdim.bununla alakalı olabilirmi ?
Hergün saat 9 da uyanıp ölçersen sıkıntı yokKızlar merhaba, bir şey soracağım ateş ölçerken saat kaçta ölçüyorsunuz ben 9 da ölçüyorum ama uygun olur mu? 9 günüm var 36.8 çıktı bu sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?