Kızlar bu sabah ateş yükselişe geçti biz en son cuma akşamı birliktelik yaşadık dün olmadı. Ateş yükseldikten sonra yine de şans oluyor mudur acaba?
Yok CNmİlle de 6 da diye bir şart yok yani
Geç saatlerde ölçen arkadaşlar vardı kurallara uygun ve hep aynı saatte ölçtüklerinde bir sıkıntı yaşanmamıştı.ben de ramazanda gece 3 te kusrala göre ölçtüğündde de sıkıntı yaşamamıştım.Veson canım yumurtanın ilk çatladığı günler çok önemli... Çatlamadan önce saat 7,5 da 36.1-2 çıkıyor. 9 da 36.5 çıkıyor. Çatladıktan sonra 7.5 ta 36.4-5 çıkıyor. 9 ta yine 36.5 çıkıyor. Benim için böyle belki diğerleri için farklıdır. Saat 8 fen sonra ateş gün içi ateşi gibi aynı seviyelerde olabiliyor. Özellikle ilk çatladığı günler yükseelme böyle ilerliyor. Sabah 6 dan öncesi de sağlıklı olmuyor bende. Emzik gibi ateş ölçerle geziyorum :)
Dünkü pek sağlıklı olmuş ama pek de birşey değişmemiş bugünkü de düşmüş adet bile gelmiş hadi hayırlısıMesela gece 5te yattigim icin 7 de kalkamadim 9da olctum
36.3 çıktı ben her sabah 8:10 da ölçüyorum. İlk sayfada tablolar var ordan takip edebilirsin canımAteşin kaç çıktı canım bide kaçta ölçtün
Yok CNm
36.3 çıktı ben her sabah 8:10 da ölçüyorum. İlk sayfada tablolar var ordan takip edebilirsin canım
Yumurtlama dün olduysa şayet 13 gün var dahaTamam canım bir bakayım senin kaç günün var
Hayırlısı 10 ve 14 te de şans yok değil3 gün boş oldu bile.adam geldi bi güzel sızdı uyudu.dünden yanaştım yarın olsa dedi tamam dedim zorlamayım dedim.bugün olacağını bile bile içip gelmiş ya.şu an horul horul uyuyor ve ben gene zorumdan ağlıyorum.
Benim de 8 günüm kaldı bakalım hayırlısı artık ilk defa ateşle bakıyorum dayanamayıp test yapmaktan daha iyi olacak diye düşünüyorumYumurtlama dün olduysa şayet 13 gün var daha
Amin.. inşallah canımfazlasıyla rahatlar.stres bizim en büyük düşmanımız zaten bide onlar üstüne ekliyor tam oluyor.bazen diyorum ben bu adama niye çocuk yapmaya uğraşıyorum diye.belli yani bu rahatlıkla bebek oluncada o kendi keyfinde olacak.inşallah eşlerimize rağmen,onların bizi bu kadar yormasına rağmen hayırlısıyla ve sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza
Şans düşük ama imkansız değilKızlar bu sabah ateş yükselişe geçti biz en son cuma akşamı birliktelik yaşadık dün olmadı. Ateş yükseldikten sonra yine de şans oluyor mudur acaba?
Cuma akşamı gayet iyi bugün de olsa süper olur.Kızlar bu sabah ateş yükselişe geçti biz en son cuma akşamı birliktelik yaşadık dün olmadı. Ateş yükseldikten sonra yine de şans oluyor mudur acaba?
Doğrudur canım. Sen ne diyorsan oGeç saatlerde ölçen arkadaşlar vardı kurallara uygun ve hep aynı saatte ölçtüklerinde bir sıkıntı yaşanmamıştı.ben de ramazanda gece 3 te kusrala göre ölçtüğündde de sıkıntı yaşamamıştım.
Normalde ölçümlerin varsa yolla canım. İlk sayfaya bakıp programı kullanabilirsin. Muhtemelen yumurta çatlamıştır. Tek bir ateşle yorum yapamayız.Canım ben ovulasyon ile baktım 12-13 şubatta koyu çıktı 13 akşamı silikleşmeye başladı. Bu sabah ateşim 6.30 da 36.6 çıktı.. Normal seyrimi sence 8 gün kaldı adetime
Doğrudur canım. Sen ne diyorsan o
Normalde ölçümlerin varsa yolla canım. İlk sayfaya bakıp programı kullanabilirsin. Muhtemelen yumurta çatlamıştır. Tek bir ateşle yorum yapamayız.
Daha erken canım. Ölçmeye devam et.Canım çatlama için değil de gebelik için merak ediyorum düşmezse hamile olunabilirmiş ya 4-5 gündür ölçüyorum ben de
Daha erken canım. Ölçmeye devam et.
Aynen ben bugünü de değerlendireyim tutarsa artık şansımıza :)Cuma akşamı gayet iyi bugün de olsa süper olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?