- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
14 te çatlamış gibi duruyor yarın daha da yükselirse çizgiyi çekeceğini düşünüyorum
Canım sanki 14. Gün çatlamış gibi. Her ihtimale karşı bugün çalışma olsa harika olur.
Doğru yerde gibi. Tek ilişki ile hamile kalanlar var. Bekleyişe geçtik o zaman.inanır mısın telefonu elime yeni alabildim.. totom daha yeni yer gördü. Misafirler yüzünden değerlendirme yapamadım.. inşallah çizgim doğru yere çekilmiştir
Aminn canim teşekkür ederimEvet canım maalesef. Gerçi bizde daha kalp atışı hiç duyulmamıştı bile ama insan yine de çok üzülüyor. Sana da çok geçmiş olsun. Allah en kısa sürede isteyen herkese sağlıklı hayırlı birer evlat nasip etsin.
Aminnn canim Allah razi olsun@maya_galloarzerik kızlar çok çok geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın ve en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Allah razi olsun canim benim Rabbim isteyen herkese saglikli gebelik nasip etsin o anlar aklimdan cikmiyor ama Rabbim herseyin en iyisini bilir ilk adetimi olayim tekrar ates olcmeye baslayacagim insallahKıyamam ya çok geçmiş olsun.. ne desek boş.. Ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.
Allahım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşatır sana çok içten diliyorum
Amin canim cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz moral oldu mesajlarinizMeleğine cennette yolcu ettin. Allah sabır versin. Çok geçmiş olsun
Aminn hic kimseye yasatmasin canim sen sogan kürü uygulamismiydin canimCnmmm çok üzüldüm bilmiyordum Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Eğer çatlarsa ateş yükselir çizgide gelir merak etmeVeson canım,ateş yükselişe geçtikten sonra çizgiyi çekecek dimi ?Aralık ayında kimyasaldan sonra ocak ayında yumurtlama olmadı benim.Bu ay yine takipteyim.Aklıma takıldı bu çizgi işi..
Cnm kaybın birinde yapmıştım ama çok oldu bazı detaylar aklımda sadece.Aminn hic kimseye yasatmasin canim sen sogan kürü uygulamismiydin canim
Maşallah tebrikler kat kat artsın inşallah
Oyy maşallah:) sağlıkla katlansın değerin. Sağlıkla kucağına al canım
GünaydııınCnm kaybın birinde yapmıştım ama çok oldu bazı detaylar aklımda sadece.
En sonMeyveliturta19 yapmaya çalışıyordu
Cnm kaybın birinde yapmıştım ama çok oldu bazı detaylar aklımda sadece.
En sonMeyveliturta19 yapmaya çalışıyordu
Doğru yerde gibi. Tek ilişki ile hamile kalanlar var. Bekleyişe geçtik o zaman.
Kalbini ferah tut canım. Rabbim en hayırlısını verir inşallah yükselir değerinselam kızlar ben iki gündür ateş ölçmüyorum moralim bozuk değerlerim düzenli artmıyor doktorum da kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi perşembe günü tekrar kan vereceğim artış olmazsa düşüşü takip edeceğiz çok üzülüyorum dua edin
Üzülme canım . Hakkinda hayirlisi olsun. Dualarimdasim..selam kızlar ben iki gündür ateş ölçmüyorum moralim bozuk değerlerim düzenli artmıyor doktorum da kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi perşembe günü tekrar kan vereceğim artış olmazsa düşüşü takip edeceğiz çok üzülüyorum dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?