Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson canım,ateş yükselişe geçtikten sonra çizgiyi çekecek dimi ?Aralık ayında kimyasaldan sonra ocak ayında yumurtlama olmadı benim.Bu ay yine takipteyim.Aklıma takıldı bu çizgi işi..

Kıyamam ya çok geçmiş olsun.. ne desek boş.. Ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.
Allahım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşatır sana çok içten diliyorum
Allah razi olsun canim benim Rabbim isteyen herkese saglikli gebelik nasip etsin o anlar aklimdan cikmiyor ama Rabbim herseyin en iyisini bilir ilk adetimi olayim tekrar ates olcmeye baslayacagim insallah

Benim ateş yine düştü neden bu ay böyle oldu ki. Hayır çift çizgiyi de gördüm testte

günaydınlar... Veson ff benim çizgiyi 12.güne çekti ama yarına bi tık yüksek girince 13.güne çekiyor.hoş iki türlüde yerini beğenmedim çizginin

Cnm kaybın birinde yapmıştım ama çok oldu bazı detaylar aklımda sadece.
En son Meyveliturta19 yapmaya çalışıyordu
Günaydııın benim ateş düştü gibi oldu, aslında döngüm 30gün üzeri dürüyor genelde normal sanırım bu düşüş (yani inşallahçünkü eşim 3-4 gündür şehir dışında yarın akşam gelecek) bu ay yaptıklarımı anlatayım, inofolic combi kullanıyorum adet başladingıcımdan itibaren, bir de tam düzenli olmasa da soğan kürüne başladım adetin 7.günü

Doğru yerde gibi. Tek ilişki ile hamile kalanlar var. Bekleyişe geçtik o zaman.

Bugün atesim benim çok sasirtti eski tablolarima bakiyorum hiç yumurtlamadan sonra böyle düşüş yok.. acaba çatlamadi mı.
Sabırla cevap veriyorsunuz valla kızlar çok teşekkür ederim ikinize de Veson

selam kızlar ben iki gündür ateş ölçmüyorum moralim bozuk değerlerim düzenli artmıyor doktorum da kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi perşembe günü tekrar kan vereceğim artış olmazsa düşüşü takip edeceğiz çok üzülüyorum dua edin

Kalbini ferah tut canım. Rabbim en hayırlısını verir inşallah yükselir değerin

Üzülme canım . Hakkinda hayirlisi olsun. Dualarimdasim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…