- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Dimi evett sen demiştinBöyle zamanlarda ben demiştim demeyi çok seviyorum
Yaaa cok tatlisiniz insallah allahim insallah.U Uyansessizlik canım 2gün önce dpo 11 de dayanamayıp test yaptım.Koca bi tek çizgi yani negatif..Ama bugün bak çıktı işte.Moral bozmak yok
İnşallah canımYaaa cok tatlisiniz insallah allahim insallah.
Ateşin çok güzel gidiyor,üstelik bugün regl günün..Test yap bence.Tesekur ederim. Benim kini yorumlar misiniz bugün bat günü 5 martEki Görüntüle 2242020
Benim morKızlar bişey buldum. Sağ üstte bildirim sekmesine tıkladığınızda açılan pencerenin sağ altında forum seçenekleri var. Oraya tıklayın stil kısmından kadınlar kulübünü seçin pembeye dönüyor eskisi gibi
Evde yaptığını at canım belki hayalet falan görürüz
Yaptim negatif ama gelende yok bel agrisi mide bulantısı hat safhada anlamadim gittiAteşin çok güzel gidiyor,üstelik bugün regl günün..Test yap bence.
Gözüm gönlüm açıldı yemin ederimKızlar bişey buldum. Sağ üstte bildirim sekmesine tıkladığınızda açılan pencerenin sağ altında forum seçenekleri var. Oraya tıklayın stil kısmından kadınlar kulübünü seçin pembeye dönüyor eskisi gibi
canım kâğıtta kış yaz diye ayırmışlar.kışa göre normal sınırlar içinde görünüyor.doktor gerek görse yazardı heralde.D bayaa düşük çıkmış. 1 ampul patlat sen :)
Ya yine neyi yanlis yapiom yukleyemiom hersey bana karsidosya ekle demicem mi foto icin
canım değer aralıklarına göre normal görünüyor.doktorda bişey demedi.valla bugün çok yoruldum hastanede.başım ağrıdı.bütün hevesim kaçtı.kafam bi rahatlasın alır kullanırım belkihilallll canım benimde d vitamini 11 küsür çıkmıştı,geçen de dedim ya gebelige engelmis düşük olması,bak bende takviye aldım bu ay,gebelik oluştu.
canım kâğıtta kış yaz diye ayırmışlar.kışa göre normal sınırlar içinde görünüyor.doktor gerek görse yazardı heralde.
Bende chrome dan giriyorum foto cektim dosya ekle diyorum cevap kismina ustu ciziliyor yuklerkenEğer uygulamadan yüklemeye çalışıyorsan olmuyor bende Chrome dan foruma girip yüklüyorum canım.
Bende chrome dan giriyorum foto cektim dosya ekle diyorum cevap kismina ustu ciziliyor yuklerken
OlduO zaman dosya boyutu büyüktür. Kirp azıcık
Aaa nerden anladinKuzum bu test bozuk zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?