Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsan ister istemez öyle düşünüyor sorunu bilsen belki üstüne gidersin ama sorun olmayınca elin kolun bağlanıyor. Ama tabiki de bir problem olmaması iyi. Onca tedavi onca hap kim kullanmak ister ki. Hepimizin isteği doğal şekilde olması. Benimde şu 7. Günüm gelse de soğan kürüne başlasam. İstemsizce ona ümit bağladım

Kızlar benim şubat 26snda değerim 112.26 ydi
Dün sağlık ocagında kan verdim annem bugün almış sonucumu whatsapptan attı 1974 artış iyi mi sizce..

Doktorum yaptırma dedi ben yine dayanamadım yaptırdım şimdi de bir şey anlamiyorum

İnşallah canım amin,dualarimdasiniz.Rabbim herkese nasip etsin❤

Maşallah Subhanallah çok iyi canım Rabbim aratarak devamını getirsin inşallah

Kızlar bu arada ilk kez idrar tahlillerim tertemiz çıktı.. Allahima sukurler olsun.
Soğan kürü ve elma sirkesi mutlaka deneyin enfeksiyon sorununuz varsa.
Canım ben bu ay başlıcam enfeksiyon yok ama yine de deniyim diyorum. Sabah 1,5 akşam 1,5 bardak mı içiyoruz bir de aç tok farkeder mi acaba

Canım ben bu ay başlıcam enfeksiyon yok ama yine de deniyim diyorum. Sabah 1,5 akşam 1,5 bardak mı içiyoruz bir de aç tok farkeder mi acaba

Aç karnına iciyoruz 1,5 su bardagi icme suyunu kaynatıyoruz.. kaynadiktan sonra icine kabugunu soydugumuz soganu 4 e bolup koyuyoruz 5 dk da oyle kaynatip.. süzüp, iliklasinca ac karnina sabah aksam iciyoruz.

Zaten o su kaynıyor ya 1 barda su çıkıyor.. sabah aksam taze taze sabirla 15 gün yap

Insallah guzel haberlerini aliriz bol bol dua edicem ❤ Adetin 7.gunu basladim ben icmeye

Peki hastane de hangi bölüme gidicez direk acil e mi dicez gebelik icin bakarmisiniz mi demeliyim? Daha gecikmedi çünkü adetim.

Peki hastane de hangi bölüme gidicez direk acil e mi dicez gebelik icin bakarmisiniz mi demeliyim? Daha gecikmedi çünkü adetim.

Özel hastanede danişma direk lab. yönelndiriyor seni.. beni öyle yaptılar.
Devlette acile gidersen acil doktoru istiyor diye biliyorum.. ama devlette bazen pislik cikarabiliyorlar günü geçmediyse arkadaşımın başına geldi

Saol canım bilgilendirme için. Yok kesinlikle yapıcam midem bulansada devam edicem hamilelerin duası kabul olurmuş ya hepimiz için duanı esirgeme inşallah bana da bir faydası dokunur

Saol canım bilgilendirme için. Yok kesinlikle yapıcam midem bulansada devam edicem hamilelerin duası kabul olurmuş ya hepimiz için duanı esirgeme inşallah bana da bir faydası dokunur

Ne demek elimden ne gelirse yardımcı olurum her zaman..
Dua etmez olur muyum.. Bizi en iyi biz anlarız en ufak umut kapısı bile bizim icin cok onemli olana kadar elimizden ne gelirse yapacağız inşallah

Bu arada ben ilk ictigimde böğüre böğüre içtim midem çok hassastır sonra burnuma mandal koyarak ictim daha rahat ictim.. elinle sıkınca ister istemez koku kacıyor mandalda hic kacmiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…