İnsan ister istemez öyle düşünüyor sorunu bilsen belki üstüne gidersin ama sorun olmayınca elin kolun bağlanıyor. Ama tabiki de bir problem olmaması iyi. Onca tedavi onca hap kim kullanmak ister ki. Hepimizin isteği doğal şekilde olması. Benimde şu 7. Günüm gelse de soğan kürüne başlasam. İstemsizce ona ümit bağladımbenim sonuçları bi göremedim ki.doktordan rica etcem gidince belki çıktısını verir.aynen canım belki bu aşılam tutar.artık buda olmazsa tüp bebeğe kadar bekleyeceğiz.yani ikimizde bi problem yoksa demekki zamanı var diye düşüneceğim.açıkcası eşimin sonucuda iyi beklemiyordum.sorunumuz olmadığına üzülsem mı sevinsem mı bilemiyorum.sorun yok çok şükür ama yoksa neden olmuyor.buda ayrı bi can sıkıntısı.Allahım hayırlısını versin
Sağ ol canım amin inşallah,Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin❤valla gözüküyor canim masallah allahim kucağını almaya nasip etsin insallah ❤
İnşallah canım amin,dualarimdasiniz.Rabbim herkese nasip etsin❤Ah iyi süper sevindim inşallah seninkilerde iyi çıkacak. Biran tüp bebek olur yazısını okuyunca sevindim ama belki bu sefer ki aşılamayla tutarOzgeMeteMoms canımmm tebrikler. Bebeğini sağlıkla kucağına aldığın zamanları da görürüz inşallah
Sağ ol canım,teşekkür ederim.İnşallah,herkese nasip olsun.Allah herkesi muradına kavuştursun❤tebrikler Rabbim sağlıklı bi şekilde devamını getirsin inşallah
Maşallah Subhanallah çok iyi canım Rabbim aratarak devamını getirsin inşallahKızlar benim şubat 26snda değerim 112.26 ydi
Dün sağlık ocagında kan verdim annem bugün almış sonucumu whatsapptan attı 1974 artış iyi mi sizce..
Doktorum yaptırma dedi ben yine dayanamadım yaptırdım şimdi de bir şey anlamiyorum
Maşallah Subhanallah çok iyi canım Rabbim aratarak devamını getirsin inşallah
normal canım içini ferah tut miniğin seninle ve sağlıklı inşallah annesi2 gunde 2 kat artmasi lazim diye duymustum 6 gunde biraz fazla artmis geldi cok sukur normalmi ama cok sagoll Allah razi olsun.. ❤ Doktor yaptirma dedi ona da soramiyorum
normal canım içini ferah tut miniğin seninle ve sağlıklı inşallah annesi
Cok cok amin insallah kuzumSağ ol canım amin inşallah,Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin❤
Saglik ocaginda ka da gebelik bakiliyormu kizlar? Bakiliyorsa sabah mi gitmek lazim?
Canım ben bu ay başlıcam enfeksiyon yok ama yine de deniyim diyorum. Sabah 1,5 akşam 1,5 bardak mı içiyoruz bir de aç tok farkeder mi acabaKızlar bu arada ilk kez idrar tahlillerim tertemiz çıktı.. Allahima sukurler olsun.
Soğan kürü ve elma sirkesi mutlaka deneyin enfeksiyon sorununuz varsa.
Canım ben bu ay başlıcam enfeksiyon yok ama yine de deniyim diyorum. Sabah 1,5 akşam 1,5 bardak mı içiyoruz bir de aç tok farkeder mi acaba
Peki hastane de hangi bölüme gidicez direk acil e mi dicez gebelik icin bakarmisiniz mi demeliyim? Daha gecikmedi çünkü adetim.
Evet devleti bende oyle duydum da ondan sordum canm. SaolÖzel hastanede danişma direk lab. yönelndiriyor seni.. beni öyle yaptılar.
Devlette acile gidersen acil doktoru istiyor diye biliyorum.. ama devlette bazen pislik cikarabiliyorlar günü geçmediyse arkadaşımın başına geldi
Saol canım bilgilendirme için. Yok kesinlikle yapıcam midem bulansada devam edicem hamilelerin duası kabul olurmuş ya hepimiz için duanı esirgemeAç karnına iciyoruz 1,5 su bardagi icme suyunu kaynatıyoruz.. kaynadiktan sonra icine kabugunu soydugumuz soganu 4 e bolup koyuyoruz 5 dk da oyle kaynatip.. süzüp, iliklasinca ac karnina sabah aksam iciyoruz.
Zaten o su kaynıyor ya 1 barda su çıkıyor.. sabah aksam taze taze sabirla 15 gün yap
Insallah guzel haberlerini aliriz bol bol dua edicem ❤ Adetin 7.gunu basladim ben icmeye
Saol canım bilgilendirme için. Yok kesinlikle yapıcam midem bulansada devam edicem hamilelerin duası kabul olurmuş ya hepimiz için duanı esirgemeinşallah bana da bir faydası dokunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?