Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hay Allah yaa bende bir çok yerde okuyunca heyecanlanmistim. Bu 3 yıl şartı çok saçma sonuçta yaş kriteri de önemli 37 den sonra evlensen 3 yıl sonra zaten yaş sınırı geliyor.

Saglik ocagina gittim simdi. Hemşire daha erken ama gel yarin kanda bakalim dedi. Evde de erken gebelik olmayan ucuz testlerden vardi yaptim negatif. İlla morelimi bozacam ya yaptim bos boşuna umid etmiim dedim ama yine hüsrani gördüm. madem yok ne bu her hareket ettigimde ki kasik agrisi ve göğüs ucu acisi. Erken mi adet olacam ay cok üzgünüm yine

Son düzenleme:
Hay Allah yaa bende bir çok yerde okuyunca heyecanlanmistim. Bu 3 yıl şartı çok saçma sonuçta yaş kriteri de önemli 37 den sonra evlensen 3 yıl sonra zaten yaş sınırı geliyor.
aynen ya bencede saçma.belirli bi tedavi görüp sonuç alamayanlara yıl sınırı olmadan tüp bebek şansı verilmeli.

Ateşin güzel gidiyor şuan idrar testine göre erken olabilir daha 10.gündesin o yüzden hemen moralini bozma.
Ateşin durumuna göre 2-3 gün sonra testi tekrarlarsın..
İnsallah bu ay güzel sonuclarin olur

Ateşin güzel gidiyor şuan idrar testine göre erken olabilir daha 10.gündesin o yüzden hemen moralini bozma.
Canım senin ateş takvimine bakabilir miyim

Amin insallah canim ya. Butun morelim altüst oluyor ya bole olunca hele ilk adet günüm de cok uzuluyorum sonra sil bastan yine umid ile geçiyor. Insallah erkendir insallah olmustur bu sefer

Amin insallah canim ya. Butun morelim altüst oluyor ya bole olunca hele ilk adet günüm de cok uzuluyorum sonra sil bastan yine umid ile geçiyor. Insallah erkendir insallah olmustur bu sefer

Bilmez miyim.. saatlerce ağlardım. Hamile olmadigimi bile bile test yapardım.
Sonra dibe vururdum hic bir zaman olmayacakmis gibi hissederdim.. adet bittikten sonra yine umutla bir sonraki aya başlardım..
Insan çok yıpranıyor çok haklisın ama pes etme lütfen.. bu sefer olmazsa bir sonraki ay var

aynen ya bencede saçma.belirli bi tedavi görüp sonuç alamayanlara yıl sınırı olmadan tüp bebek şansı verilmeli.

Öyle bir ibare var şartlar arasında ama eşlerden birinin normal yolla çocuk sahibi olamayacağını gösteren rapor olmaliymis. Çok şükür sizde öyle bir durum yok canım. Sizin diğer vitaminlere de tekrar baktır bu süreçte. Aşılama öncesi herşey tamam olsun

Evet biktim insanlarin ne zaman alacaksiniz hadi ertelemeyin alin sonra olmicak bak demelerinden. Daha eşim istemiyor deyip siyrilmaya calisiyorum ama icime koru atip gidiyorlar. Insallah olur bu ay da test sonucuyla gezeceğim gbi geliyor.
Bu kasik ile bacak arasi surekli agriyor. Hareket edince daha bir agriyor. Hic boyle olmamıştı. Kasiklarim agrir adete yakin ama bu kasik ile bacagimin arasi hic ağrımazdı. Bide meme ucu bu kadar uzun sürmezdi acisi. Ondan umid etmistim. Neyse hayirlisi artik beklicez görücez. Saol canim morel icin. Cok teşekkür ederim❤

Dpo 10 da idrarda çıkmayabilir canım hemen bozma moralini tablon gayet umut verici. Yarın müjde bekliyorum Testi bize de atar mısın?

canım şimdi hastaneden geldim.bana merional diye bir iğne yazdı.eşimede emodex diye bi takviye ilaç verildi.burda benim d ve b12 me de bakmışlar.d vitamini 11.82 çıkmış.b 12 de 239 yazıyor ama altında 175 diye bir değer daha yazıyor

Dpo 10 da idrarda çıkmayabilir canım hemen bozma moralini tablon gayet umut verici. Yarın müjde bekliyorum Testi bize de atar mısın?
Tum gebe arkadaslarimizin tablolarini hergun nerdeyse inceliyorum. Dpo 10 da cikan da var 8 de cikanda. Ondan cesaret aldim biraz da ama erken sanirim benim icin. Tabi ki atarim canim sonuc cikinca

D bayaa düşük çıkmış. 1 ampul patlat sen :)

Tum gebe arkadaslarimizin tablolarini hergun nerdeyse inceliyorum. Dpo 10 da cikan da var 8 de cikanda. Ondan cesaret aldim biraz da ama erken sanirim benim icin. Tabi ki atarim canim sonuc cikinca

Evde yaptığını at canım belki hayalet falan görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…