Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaza kışa göre olur mu kuzum vücutta olması gereken değer 30 üzeri. He 40 olur kışın yazın 60 olur o başka ama 30 altı olmamalı.
canım valla anlamadım.test sonucunda o şekilde değerlendirmişler.pazartesi gidince sorarım gene olmazsa.

Valla morelim bozulmustu bu testi görünce yarin kan vermeye bile gitmicektim ammmmaaa siz sagolun ki yarin sabah ucarak gidicem

Aslında bir yandan ümitlendirip sonra hayal kırıklığına da uğratmak istemeyiz.. şu an ateşinde güzel yarın ki ateşe göre kan verirsin hem kesin sonuç olur.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin

kızlar böyle yazıyor.başında da 25 hidroksi vitamin D yazıyor.valla beynim yandı

Benimkisinde de aynisi yaziyor ama yaz kıs ayirmamislar..
ikisinin başında da mı 25 var
yok sadece en başta yazıyor canım.aman valla zaten hemşireyede gıcık oldum.yarım ağız cevap verdi.iş yerine geldim ağladım.böyle birilerine boyun eğmek zorunda kalmak çok yorup yıpratıyor.artık düşüksede bi çaresine bakmaya çalışırım

Merhaba kızlar, epikriz raporu gakkında bilgisi olan var mı? Veya tüp bebek sonrası epikriz raporu alan var mı?

Canım benim herşeyin yolında gitmesini sevindim. Aslında isyan etmemek lazım ama bizde de durum aynı eşimde ve bende sorun yok ama 2018 eylül den bugüne normal yolla deneyelim dedik hala birşey yok. Birazda yumurtlama günü eşleri çok zorluyoruz onlarla isteksiz birliktelik olmuş oluyor belkide yöntemleri değiştirmek lazım. Nasıl olacağını bende daha bulamadım :) senin için herşey iyi olmasına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…