- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Aaa nerden anladin
Ama testi yapalai 1 saat veya 1.30 saat olmustur. Yinede bozulmaz miKırmızılığın dağılmaması lazım sen kesin kan ver yada bı idrar testi al hemen :)
Ama testi yapalai 1 saat veya 1.30 saat olmustur. Yinede bozulmaz mi
Bu bugün yaptığın test mi .. bozuk olabilir mi? Çok mu idrar damlattın hiç normal gözükmüyor bence sağlıklı sonuc vermemis
canım valla anlamadım.test sonucunda o şekilde değerlendirmişler.pazartesi gidince sorarım gene olmazsa.Yaza kışa göre olur mu kuzum vücutta olması gereken değer 30 üzeri. He 40 olur kışın yazın 60 olur o başka ama 30 altı olmamalı.
Evet 1.30 saat once yaptim acaba cok mu damlattim ne bilimBu bugün yaptığın test mi .. bozuk olabilir mi? Çok mu idrar damlattın hiç normal gözükmüyor bence sağlıklı sonuc vermemis
canım valla anlamadım.test sonucunda o şekilde değerlendirmişler.pazartesi gidince sorarım gene olmazsa.
Evet 1.30 saat once yaptim acaba cok mu damlattim ne bilim
Valla morelim bozulmustu bu testi görünce yarin kan vermeye bile gitmicektim ammmmaaa siz sagolun ki yarin sabah ucarak gidicemBence bu testi hic dikkate bile alma
Valla morelim bozulmustu bu testi görünce yarin kan vermeye bile gitmicektim ammmmaaa siz sagolun ki yarin sabah ucarak gidicem
Ümid dunyasi iste anliyorum tamam canim yarin ki duruma gore bakimAslında bir yandan ümitlendirip sonra hayal kırıklığına da uğratmak istemeyiz.. şu an ateşinde güzel yarın ki ateşe göre kan verirsin hem kesin sonuç olur.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Eki Görüntüle 2242041 kızlar böyle yazıyor.başında da 25 hidroksi vitamin D yazıyor.valla beynim yandı
yok sadece en başta yazıyor canım.aman valla zaten hemşireyede gıcık oldum.yarım ağız cevap verdi.iş yerine geldim ağladım.böyle birilerine boyun eğmek zorunda kalmak çok yorup yıpratıyor.artık düşüksede bi çaresine bakmaya çalışırımBenimkisinde de aynisi yaziyor ama yaz kıs ayirmamislar..
ikisinin başında da mı 25 var
Evet görünüyor hadi hayırlısı olsu..Bakın bakalım görebilecek misiniz
Canım benim herşeyin yolında gitmesini sevindim. Aslında isyan etmemek lazım ama bizde de durum aynı eşimde ve bende sorun yok ama 2018 eylül den bugüne normal yolla deneyelim dedik hala birşey yok. Birazda yumurtlama günü eşleri çok zorluyoruz onlarla isteksiz birliktelik olmuş oluyor belkide yöntemleri değiştirmek lazım. Nasıl olacağını bende daha bulamadım :) senin için herşey iyi olmasına sevindim.benim sonuçları bi göremedim ki.doktordan rica etcem gidince belki çıktısını verir.aynen canım belki bu aşılam tutar.artık buda olmazsa tüp bebeğe kadar bekleyeceğiz.yani ikimizde bi problem yoksa demekki zamanı var diye düşüneceğim.açıkcası eşimin sonucuda iyi beklemiyordum.sorunumuz olmadığına üzülsem mı sevinsem mı bilemiyorum.sorun yok çok şükür ama yoksa neden olmuyor.buda ayrı bi can sıkıntısı.Allahım hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?