- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Eczaneden devit 3 ampul alabilirsin canım,3 buçuk lira ampulüsenin tavsiye ettiğin ya da internetten alabileceğim bişey varmı canım
teşekkür ederim.nasıl kullanacağım pekiEczaneden devit 3 ampul alabilirsin canım,3 buçuk lira ampulü
teşekkür ederim.nasıl kullanacağım peki
peki bu ampülü ne kadar aralıklarla almam gerekiyor.haftada 1 tane gibimiKuzum sabah aç karnına ampulü kırıp içini bir parça ekmeğin üstüne döküp ye. Hepsi bu kadar
Çoook sevindim maşallah hafi inşallahYaptım canım az önce,cook silik ikinci çizgi çıktı
GördümBakın bakalım görebilecek misiniz
Gayet güzel maşallahKızlar benim şubat 26snda değerim 112.26 ydi
Dün sağlık ocagında kan verdim annem bugün almış sonucumu whatsapptan attı 1974 artış iyi mi sizce..
Doktorum yaptırma dedi ben yine dayanamadım yaptırdım şimdi de bir şey anlamiyorum
Teşekkür ederim canım insallah ❤Çoook sevindim maşallah hafi inşallah
peki bu ampülü ne kadar aralıklarla almam gerekiyor.haftada 1 tane gibimi
anladım canım çok teşekkür ederim.ben o zaman bugün 2 ampül alayım.birini eşim birini ben kullanayim.hem aşılama öncesi faydası olur belki.Canım şöyle, eşimin 9 çıkmıştı dahiliyeci ilk hafta 1, ikinci hafta 1, 4.hafta 1 olarak başlattı sonra ayda 1 olarak içti 3 defa da. Sen 15 günde 1 iç, 1 ay sonra tekrar baktır. Çabuk yükseliyor değer zaten. Duruma göre damlasını kullanırsın, biz öyle yapıyoruz.
Cok sagoll Allah razi olsunGayet güzel maşallah
Hic sorma canim sabah gülücüklerle uyandim atesi görünce. Insallah yarim kalmaz heyecanim. Bu ayda olmaz ise evet uzulecegim ama pes etmek yok napalim.U Uyansessizlik ümitlendirmek istemiyorum ama ateşin beni heyecanlandırdı.. çok iyi gidiyor maşallah
Hic sorma canim sabah gülücüklerle uyandim atesi görünce. Insallah yarim kalmaz heyecanim. Bu ayda olmaz ise evet uzulecegim ama pes etmek yok napalim.
Aynen gecen aya gore fark var catlatma ignesi olan herkeste bole mi oluyor acaba o mu etkiledi diye düşünüyorum. Bilmiyorum ki kuzum. Canimsin cok cok tesekkur ederim. ❤O zaman bence yarını da bekleyelim biliyorum demesi kolay beklemesi zor :)
Yarın ki ateşine göre kan ya da tekrar idrar testi yaparsin.. gecen ayla kiyasliyorum cok farkli insallah guzel haberler alacagiz bende bol bol dua ediyorum
Ama sadece rengi Değişiyor eski haline dönmüyorKızlar bişey buldum. Sağ üstte bildirim sekmesine tıkladığınızda açılan pencerenin sağ altında forum seçenekleri var. Oraya tıklayın stil kısmından kadınlar kulübünü seçin pembeye dönüyor eskisi gibi
Hiç sorma bir de okuduğum mesajı kaybedeyim bir nerde kaldığımı bulmak için anam ağlıyorBen bu yeni sitenin... butun hersey girdi bir birine kime yazdim kim bana yazdiÇorbq oldu resmen
Bu arada benim de D vitamini dusuk cikti 18.39
Ama sadece rengi Değişiyor eski haline dönmüyor
Bunu testten anlamazsın zaten bu da negatif testHu huuuu ☺ Sorum varBenim ateş sapıtmayı bıraktı gibi çok şükür ama bu sefer de şöyle bir durum var; pimde ben can sıkıntısından yumurtlamadan beri ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum. Lakin şu son iki gündür bariz bir koyulaşma var. İkinci kere yumurtluyor olabilir miyim bu ateşle? Ona göre değerlendirmeye alayım az önce yaptığım testi yüklüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?