Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gayet güzel maşallah

peki bu ampülü ne kadar aralıklarla almam gerekiyor.haftada 1 tane gibimi

Canım şöyle, eşimin 9 çıkmıştı dahiliyeci ilk hafta 1, ikinci hafta 1, 4.hafta 1 olarak başlattı sonra ayda 1 olarak içti 3 defa da. Sen 15 günde 1 iç, 1 ay sonra tekrar baktır. Çabuk yükseliyor değer zaten. Duruma göre damlasını kullanırsın, biz öyle yapıyoruz.

anladım canım çok teşekkür ederim.ben o zaman bugün 2 ampül alayım.birini eşim birini ben kullanayim.hem aşılama öncesi faydası olur belki.

Hic sorma canim sabah gülücüklerle uyandim atesi görünce. Insallah yarim kalmaz heyecanim. Bu ayda olmaz ise evet uzulecegim ama pes etmek yok napalim.

O zaman bence yarını da bekleyelim biliyorum demesi kolay beklemesi zor :)
Yarın ki ateşine göre kan ya da tekrar idrar testi yaparsin.. gecen ayla kiyasliyorum cok farkli insallah guzel haberler alacagiz bende bol bol dua ediyorum

O zaman bence yarını da bekleyelim biliyorum demesi kolay beklemesi zor :)
Yarın ki ateşine göre kan ya da tekrar idrar testi yaparsin.. gecen ayla kiyasliyorum cok farkli insallah guzel haberler alacagiz bende bol bol dua ediyorum
Aynen gecen aya gore fark var catlatma ignesi olan herkeste bole mi oluyor acaba o mu etkiledi diye düşünüyorum. Bilmiyorum ki kuzum. Canimsin cok cok tesekkur ederim. ❤

Hu huuuu Sorum var Benim ateş sapıtmayı bıraktı gibi çok şükür ama bu sefer de şöyle bir durum var; pimde ben can sıkıntısından yumurtlamadan beri ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum. Lakin şu son iki gündür bariz bir koyulaşma var. İkinci kere yumurtluyor olabilir miyim bu ateşle? Ona göre değerlendirmeye alayım az önce yaptığım testi yüklüyorum

Eklentiler

• 95ED692E-AC29-4F1E-A918-EC60FF73C60F.webp
    17 KB · Görüntüleme: 33
Ama sadece rengi Değişiyor eski haline dönmüyor

Bunu testten anlamazsın zaten bu da negatif test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…