Çocuk için herşey yapılıyor valla. Ben direk elimle kapattım bir dikişte de içmedim 3 4 seferde içebildim. Ama gerçekten içilmicek gibi bir tat değilBen ilk öyle içtim tıkamadan az daha fenalık geçirdimBen elimle bile icemiyorum anca mandalla burnumu tıkadım öyle sıfır koku :)))
Çocuk için herşey yapılıyor valla. Ben direk elimle kapattım bir dikişte de içmedim 3 4 seferde içebildim. Ama gerçekten içilmicek gibi bir tat değil
Amin ccanım aminAynen sağlığımız için olsa ertelerdik ama söz konusu çocuk olunca yapamam denen hersey yapiliyor.. Bugün çok güzel bir gün kandil inşallah bugün tüm dualar kabul olur
Rabbim bu ayın sonunda hamilelik haberini vermeyi inşallah nasip eder ❤
Oho masallah canim baya belirginleşmiş eskiye göre.Önceki gün ve bugün yaptığım testler
Kan veremedim bugün,yarın gidicem,ama çizgi koyulasmis dimi kızlar
Ay inşallahBen burdayım diyor
Önceki gün ve bugün yaptığım testler
Sabah sabah kaynanam gelince gidemedim ,daha söylemedik onlara.Yarına kaldıMaşallah maşallah koyulaşmiss tabii :)) Kan vermenin zamanı geldi bencede
Ah canim dun boyumun ölçüsünü aldim kan tahlilinden sonra. Bugün saglik ocaginda dun tahlililelri isteyen doktor yoktu baska doktor bakti sonuca. şuan gözükmüyor dedi.peki bir kac gün sonra yükselme ihtilmali var mi dedim var tabi idrar da pek degismez ama kanda degisir gbi bisi yuvarladi agzinin icinde,yanlis anlamadiysam oyle demek istedi herhalde. Ama benim umidim yok bu ay icin kismet diyeyim allahin isine karismak gbi olmasin.
Kaç çıkmıştı sonuçAh canim dun boyumun ölçüsünü aldim kan tahlilinden sonra. Bugün saglik ocaginda dun tahlililelri isteyen doktor yoktu baska doktor bakti sonuca. şuan gözükmüyor dedi.peki bir kac gün sonra yükselme ihtilmali var mi dedim var tabi idrar da pek degismez ama kanda degisir gbi bisi yuvarladi agzinin icinde,yanlis anlamadiysam oyle demek istedi herhalde. Ama benim umidim yok bu ay icin kismet diyeyim allahin isine karismak gbi olmasin.
0.89 canim. Birden yukarilara firlayacagini dusunmuyorum. Catlatma olali bugun 14 gun oldu.Kaç çıkmıştı sonuç
Bu ay olmazsa önümüzdeki aylara bakarız canım,napalim,herşey allahtan.Yine de kırmızılari görene kadar umut var0.89 canim. Birden yukarilara firlayacagini dusunmuyorum. Catlatma olali bugun 14 gun oldu.
Benim ara ara kahverengi lekelenmelerim var canım ama halen olamadım çok uzadı bu ay
0.89 canim. Birden yukarilara firlayacagini dusunmuyorum. Catlatma olali bugun 14 gun oldu.
Benim ara ara kahverengi lekelenmelerim var canım ama halen olamadım çok uzadı bu ayateşe göre bugün olmalıydım ama olamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?