Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ilk öyle içtim tıkamadan az daha fenalık geçirdim Ben elimle bile icemiyorum anca mandalla burnumu tıkadım öyle sıfır koku :)))
Çocuk için herşey yapılıyor valla. Ben direk elimle kapattım bir dikişte de içmedim 3 4 seferde içebildim. Ama gerçekten içilmicek gibi bir tat değil

Çocuk için herşey yapılıyor valla. Ben direk elimle kapattım bir dikişte de içmedim 3 4 seferde içebildim. Ama gerçekten içilmicek gibi bir tat değil

Aynen sağlığımız için olsa ertelerdik ama söz konusu çocuk olunca yapamam denen hersey yapiliyor.. Bugün çok güzel bir gün kandil inşallah bugün tüm dualar kabul olur
Rabbim bu ayın sonunda hamilelik haberini vermeyi inşallah nasip eder ❤

Amin ccanım amin Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın.

U Uyansessizlik ve S Sneeuwvlok kızlar hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz ❤
Ah canim dun boyumun ölçüsünü aldim kan tahlilinden sonra. Bugün saglik ocaginda dun tahlililelri isteyen doktor yoktu baska doktor bakti sonuca. şuan gözükmüyor dedi.peki bir kac gün sonra yükselme ihtilmali var mi dedim var tabi idrar da pek degismez ama kanda degisir gbi bisi yuvarladi agzinin icinde,yanlis anlamadiysam oyle demek istedi herhalde. Ama benim umidim yok bu ay icin kismet diyeyim allahin isine karismak gbi olmasin.

Kaç çıkmıştı sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…