Minnacık akıntım oldu ama öyle başkalarının olduğu gibi akıp giden şeyler olmadı :) demekki iltihap yok ki zaten bende olmadığını biliyordum. Belki vesile olur diye kullandım işte. Çikolata kisti için de iyi geliyormuş o yüzden bakalım artık beklemedeyim. Çalışmaları da ihmal etmedim hiçcanım bunu içerken akıntı falan geliyormu içini temizlermiş eğer iltihap varsa ben bi ara yapmıstım ama bana fayda etmedi. İltihap falan yoktu.
Son sürat devam :) bende adet olmamı beklıorm oldum olacagım 2-3 güne adet olunca ovülasyon testini sipariş edecem bakalım.Minnacık akıntım oldu ama öyle başkalarının olduğu gibi akıp giden şeyler olmadı :) demekki iltihap yok ki zaten bende olmadığını biliyordum. Belki vesile olur diye kullandım işte. Çikolata kisti için de iyi geliyormuş o yüzden bakalım artık beklemedeyim. Çalışmaları da ihmal etmedim hiç
Benim adete bir gün kala bile yüksekti. Adet günü düştüMerhaba canlar. Ben yumurtlama için ısı takibi yapıyorum, ilk defa bu ay. Adetlerim düzensiz. Genelde 35.5-36.1 arasında olur ısım. 14.gün 36.3 oldu sabitlendi birden 36.1 e düştü ve sonrasında 36.4 olarak sabitlendi birkaç gün. Bu sabah da 36.7 idi.
Benim merak ettiğim şu adete kaç gün kala ısı düşüyor?
En fazla iki gün kala düşer. Senin kaç gün var adete?Merhaba canlar. Ben yumurtlama için ısı takibi yapıyorum, ilk defa bu ay. Adetlerim düzensiz. Genelde 35.5-36.1 arasında olur ısım. 14.gün 36.3 oldu sabitlendi birden 36.1 e düştü ve sonrasında 36.4 olarak sabitlendi birkaç gün. Bu sabah da 36.7 idi.
Benim merak ettiğim şu adete kaç gün kala ısı düşüyor?
Bugün 20.gün adete 9 -10 gün var dahaEn fazla iki gün kala düşer. Senin kaç gün var adete?
Yumurtlama dan sonra ateş yükselir canım normaldir. 1. Sayfada örnek tablolar var baktın mı orayaBugün 20.gün adete 9 -10 gün var daha
Canım inşallah yeni yeni yükseliyordur. Değer dpo 16 ya göre düşük ama kesin birşey söylemek zor.Kizlar 14unde saglikocaginda olcturdum 6.70 cikti bugun sabah hastanede baktirdim( yani laboratuvarlar farkli) 12.39 cikti sizce kimyasal mi pazartesi tekrar vericem bugun adet gunum normalde
Ağrı kesici serum iğne yapabilirler. Adet gecikti rahim kalınlaşmıştır. Ondan pıhtılı olabilir.Kizlar cok kasiklarim ağrıyor acile gitsem doktor anlar mi bisey yapabilirmi ? Kanamada 2. gune az. Pihtili geliyor.
Dpo 14 bugun canimCanım inşallah yeni yeni yükseliyordur. Değer dpo 16 ya göre düşük ama kesin birşey söylemek zor.
14 için de düşük ama kesin birşey diyemeyiz. Belki geç yükseliyordur. İnşallah öyledir.Dpo 14 bugun canim
Ya gec dollenme ya da kimyasal ama kimyasal olsa 2 katina cikar miydi14 için de düşük ama kesin birşey diyemeyiz. Belki geç yükseliyordur. İnşallah öyledir.
İki katına çıkması güzel. İnşallah geç döllenmedir. Güzelce yükselir değerin.Ya gec dollenme ya da kimyasal ama kimyasal olsa 2 katina cikar miydi
Baktım da tam anlayamadm. Sorayım dedimYumurtlama dan sonra ateş yükselir canım normaldir. 1. Sayfada örnek tablolar var baktın mı oraya
Bugün 20.gün adete 9 -10 gün var daha
Kiyamam sana hala bizimle ilgileniyo :) sen nasilsin bebis nasil varmi degisikliginKızlar daha iyi bilir ama bence senin 14. güne çekmesi lazim cizgiyi..
Eğer dogru yerdeyse bile iki gun ince iliski olmus iceride sperm mutlaka vardir
Yapmadım canım. Geçtiğim aylara göre bu ay hiç bir belirtim yok. Ayrıca babamlar geldi onları gezdiriyorum tüm gün ayaktayım ne lekelenme ne sancı tık yok. Çok ilgiçtirdir ki bu ay gögüz şişme sancı bile olmadı. Ff ye göre yarın adet günüm yarın sabah ateşim yüksek çıkar ise test yapacağım.papatyamrm test yaptın mı tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?