- 23 Temmuz 2018
- 434
- 313
- 53
- 34
Programın adı ne acaba??Şu anda okulda ama yüklediğim programdan atayım buraya göre 9 mart ama bugün daha da koyulaştı anlamadımEki Görüntüle 2244459
Güzel haberler ver bize. Dört gözle bekliyorum. Dikkat et kendine.Yapmadım canım. Geçtiğim aylara göre bu ay hiç bir belirtim yok. Ayrıca babamlar geldi onları gezdiriyorum tüm gün ayaktayım ne lekelenme ne sancı tık yok. Çok ilgiçtirdir ki bu ay gögüz şişme sancı bile olmadı. Ff ye göre yarın adet günüm yarın sabah ateşim yüksek çıkar ise test yapacağım.
Insallah canım ya insallah bu ay olur.Benim adetten 1 gün önce düşer ısım
Benim adetimede 9 gün var ve seninki gibi şuan ateşim biraz yüksek:) hadi hayırlısı inşallah
Femometer kullandığım programProgramın adı ne acaba??
İnşallah canımGüzel haberler ver bize. Dört gözle bekliyorum. Dikkat et kendine.
Benim adetin 5. 6. Günü düşmüş canım.Kizlar kimyasal olduktan ne zaman sonra ates normele donecek bilen var mi acaba?
Hi iyi o zaman önümüzde ki ay çalışmalarda yanlislik olmasin saol canim ❤Benim adetin 5. 6. Günü düşmüş canım.
Kiyamam sana hala bizimle ilgileniyo :) sen nasilsin bebis nasil varmi degisikligin
Selam kızlar nasılsınız?Var mı güzel haberler?Cuma günü (6+2) ilk randevum var.Bugün 5+5 olduk.İnşallah keseyi,bebeği,kalp atışlarını duyarım
İnşallah canım hadi bakalım,haber ver bana,sen kalp atışlarını duymuş muydun?Benim de kendi hesaplarıma göre bugün 6+3 bugün öylesine bi doktora randv. almıştım inş. sorunsuz geçer
İnşallah canım hadi bakalım,haber ver bana,sen kalp atışlarını duymuş muydun?
Keseyi bile görmedim ki benO yüzden bugün hem telaşlı hem heyecanlıyım inşallah güzel şeyler beni bekliyordur
Birde bir kaç gündür tuvalet sorunum var benim sanırım agrılarım hep o yüzden karnımı görsen 6 aylık sanırsın.. bizimkiler diyorki sen yeni olamazsın bize geç söyledin dimiBugün onu da soracağım doktora
bende tam tersi durumdayım.İnşallah çok güzel haberler duyacaksin ben inanıyorum. birazdan tekrar kan vericem,en son çarşamba vermiştim.Bi bakalım artış nasıl.
Sağ ol canım insallah,bu akşam çıkar sonuç galiba,yazarım en son çarşamba verdiğimde 992.3 dü,bakalım 6000 falan olması lazimİnşallah böyle bir şey yaşamazsın çok fena bi durum dün diyorum ki keşke mide bulantısı çekseydim de bu sorun olmasaydı.. sağlıklı olsunlar gerisi önemli değilde zorluyor biraz
Kat ve kat artmış olsun inşallahSonucunu bugün alır mısın yoksa yarını mı bekleyeceğiz
< bu işarete dikkat
Üzülme tatlım. Her ay yeni umut. Sakın moralini bozma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?