Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel haberler ver bize. Dört gözle bekliyorum. Dikkat et kendine.

Kiyamam sana hala bizimle ilgileniyo :) sen nasilsin bebis nasil varmi degisikligin

Çok istiyorum güzel haberlerinizi almayı.. bol bol dua ediyorum ❤

Benim baya lavb. sorunum var onu halletmeye çalışıyorum onun harici ben iyiyim bebekte bugün doktora gideceğim inşallah iyidir

İnşallah canım hadi bakalım,haber ver bana,sen kalp atışlarını duymuş muydun?

Keseyi bile görmedim ki ben O yüzden bugün hem telaşlı hem heyecanlıyım inşallah güzel şeyler beni bekliyordur
Birde bir kaç gündür tuvalet sorunum var benim sanırım agrılarım hep o yüzden karnımı görsen 6 aylık sanırsın.. bizimkiler diyorki sen yeni olamazsın bize geç söyledin dimi Bugün onu da soracağım doktora

bende tam tersi durumdayım.İnşallah çok güzel haberler duyacaksin ben inanıyorum. birazdan tekrar kan vericem,en son çarşamba vermiştim.Bi bakalım artış nasıl.

bende tam tersi durumdayım.İnşallah çok güzel haberler duyacaksin ben inanıyorum. birazdan tekrar kan vericem,en son çarşamba vermiştim.Bi bakalım artış nasıl.

İnşallah böyle bir şey yaşamazsın çok fena bi durum dün diyorum ki keşke mide bulantısı çekseydim de bu sorun olmasaydı.. sağlıklı olsunlar gerisi önemli değilde zorluyor biraz

Kat ve kat artmış olsun inşallah Sonucunu bugün alır mısın yoksa yarını mı bekleyeceğiz
< bu işarete dikkat

Sağ ol canım insallah,bu akşam çıkar sonuç galiba,yazarım en son çarşamba verdiğimde 992.3 dü,bakalım 6000 falan olması lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…