Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim

Kizlar cok acil bakarmisiniz? Ben simdi kan verdim 8,9 cikti pozitif gozukuyor dedi.pazartesi kadin doguma gidin dedi. Eşim de birde hastane dönüşü 6 gun once test aldi.tek cizgi cikti. Ama adet oldum ben hastane de beklerken. Var mi yok mu anlamadim.

Kimyasal olabilir. Bilemedim. Geçmiş olsun.

Bana da kimyasal gibi geldi inşallah yanılırız da sağlıkla artar değerin canım.

Zaman ne çabuk geçiyor :) sağlıkla kucaklarsin inşallah canım.

Bu durumda bir şey yapılamıyor mu acaba? Sen yine bolca dinlen inşallah vakitlice gelir paşalar maşallah size

Kimyasal sanırım canım ama yine de iki gün sonra tekrarla bakalım testi aynı yerde, belki üstüne görme falandır. benim de değerim dün 22ydi bugün adet oldum. Kimyasalsa bile önümüzdeki ay sağlıkla tekrar yaşarız inşallah bu duyguyu

Kimyasal ne demek? Değer mi düşük , adet oldum diye mi soyleyecek bisey bulamadim.

Bu durumda bir şey yapılamıyor mu acaba? Sen yine bolca dinlen inşallah vakitlice gelir paşalar maşallah size
Dinlenmekten ve ilaçlardan başka yapılacak bir şey yok canım. İnşallah sağlıkla gelsin onlar ben yatmaya razıyım. Haftam ileri ve ikiz olduğu için serklaj da önermiyoruz diyorlar

Kimyasal ne demek? Değer mi düşük , adet oldum diye mi soyleyecek bisey bulamadim.
Kimyasal gebelikte Döllenme oluyor ama kese ve bebek oluşmuyor. Kanama ve yumurtlama sonrası çok süre geçmiş. Değer çok düşük. Bir ihtimal ikinci bir yumurta geç döllenme diyebiliriz ama kanama bunu da bozuyor. Hayırlısı olsun inşallah.

Döllenme oluyor, gebelik oluşuyor ama devam etmiyor canım. Hcg değeri düşüyor ve adet oluyor. Normalde çoğu kadın farketmiyormuş bile, adet gecikmesi diyip geçebiliyormuş. Hayırlısı olsun..

Mutluluktan uçup tekrar çukura düştüm sanki cok üzgünüm ya. Neyse rabbim hayirli zamanda saglikli verir insallah tesekkur ederim kizlar

Herşeyde vardır bir hayır üzme kendini...

Mutluluktan uçup tekrar çukura düştüm sanki cok üzgünüm ya. Neyse rabbim hayirli zamanda saglikli verir insallah tesekkur ederim kizlar
Cnm büyük ihtimal kimyasal gibi duruyor.ama sen her ihtimale iki gün sonra tekrarlat.üzerine görme falan olanlar oluyor.hayırlısı cnm Rabbim çok bekletmeden tekrar olur inşallah.en azından şunu anladık ilaçlara yanıt veriyor vücut bir ay ilaçsız deneme bir ay ilaçlı deneme şeklinde ilerleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…