Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol canim amin hayirli zamanda saglikli versin insallah. Pazartesiyi beklemekten baska çarem yok. Bakalim ne diyecek doktorum ne olmus ne bitmiş.

Hemen umutsuzluğa kapılmayalım.. sakın stres yapma lütfen.
Üstüne görme diye bir gerçekte var. Tekrar kan verip değerlerine bakalım inşallah kat ve kat artar bebeğin seninledir inşallah..
en kötü kimyasal gebelikse bile çok az kaldı demektir gerçek gebeliğe.
Ama şuan kimyasalı da düşünme stres yaşama bir sonraki değere kadar bekleyelim bol bol dinlen
Bir yandan umutlandırıp hayal kirikligi yasamanida istemiyorum ama benim annem ve teyzelerim hep hamileliklerini 3 ay sonra ögrenmişler çünkü 3 ay adet olmuşlar

Dinlenmekten ve ilaçlardan başka yapılacak bir şey yok canım. İnşallah sağlıkla gelsin onlar ben yatmaya razıyım. Haftam ileri ve ikiz olduğu için serklaj da önermiyoruz diyorlar

Hiç kötü düsünme Allah'ın izniyle sağlıkla kavusaçaksın bebeklerine inşallah ❤ Bence şimdiden sana sinyal veriyorlar bol bol dinlen doğduktan sonra seni dinlendirmeyeceğiz diyorlar

Saol tesekkur ederim canim benim. Gecen hafta annemlere gittim sen hamilesin diye tutturdu ve isrrarla test aldi ve cikmadi. Allah allah ama benim hamile halime cok benziyordun dedi. Ates dusmeyince gribim diye acile çıktım. 5 gun gecikti dedim ama azar azar kahverengi geliyor adet sonu gbi dedim. Bakalim bi dedi dr. Ay sonucu ogrendigimde yerimde duramadim ama adeti gorunce de ustune görüyorum diye düşündüm. Esimde israrla erken gebelik testi aldi onda da tek cizgi. Biz şok. Yazdim kizlara neler oluyor bole diye. Al sana nurtopu gbi kimyasal.doktor hamilesin deyince, Ay kafayi yedim gulerek ağladım resmen akşam. Neyse modu düşürmemek lazim. Hayirlisi bir daha ki aya dicem. Pazartesi neler olmus anlatacak doktor. Rabbim hayirli zamanda saglikla versin insallah. Hepinize cok cok tesekkur ediyorum ve opuyorum. Gercekten iyiki varsiniz.

Neler yaşadıgını inan tahmin edebiliyorum.. üzülme demek kolay bir de sana soralım ama üzülmemen gerekiyor şuan eğer hamileysen stres yaşamaman gerekiyor.
Bizler burada sadece tahmin edebiliriz.. daha ortada hiç bir şey yok kimyasalda diyemeyiz, üstüne görme de diyemeyiz şuan ortada hiç bir sey yok. Tek yapacağimız bol bol dua senin için hep dua edeceğim.
Sen doktora gidene kadar ilaç hiç birşey kullanma her ihtimale karşı ve adet kanamana dikkat et herzaman ki gibi mi kesiliyor mu hep dikkat et..
Geç döllenme de olabilir gebelik yeni başlıyorda olabilir doktor kesin bişe demeden hiç bir şey bilmiyoruz şuanda

Tabiki de tecrubelerinizden paylaşıyorsunuz.Cok Saolun canlarim dualariniz icin destek oldugunuz icin,iyiki varsiniz. En azindan veson un dedigi gbi ilaclara tepki verdigini gördük bakalim doktor ne yorum yapacak? Merakla bekliyorum pazartesiyi. Yok kullanmam ilac ama bir gorsen halimi goz nezlesiyim yuzum gozum şişti resmen.

Kıyamam sana ya doğal bir seyler bakalım..
internetten bunu buldum
  1. Siyah çay poşedini 1 bardak kaynar suya atıp 5 dk demleyin. Bardaktan çıkarıp soğumaya bırakın. Bu çay poşedini gözünüze yaklaşık 10 dakika boyunca tutun. Bunu günde 3 veya 4 kez birkaç saatte bir yapın. Yeşil çay veya papatya çayı da kullanabilirsiniz.
  2. Çayı demleyip soğutup, bu suyu gözünüzü yıkamak için de kullanabilirsiniz.
Bir deneyelim belki işe yarar

ya cok tatlisin kuzum benim cok saol. Tamam denicem. ❤

Hiç kötü düsünme Allah'ın izniyle sağlıkla kavusaçaksın bebeklerine inşallah ❤ Bence şimdiden sana sinyal veriyorlar bol bol dinlen doğduktan sonra seni dinlendirmeyeceğiz diyorlar
Sağol canım amin inşallah sağlıkla kavuşalım tüm bekleyenler hepimiz. Doğsunlar bir totolarına birer ısırığı hak ettiler onlar

Aminn aminn inşallah Heyecanla arkamıza yaslanıp bekliyoruz artık bol bol dinlen Rabbim emeklerinizin karşılığını mutlaka verecektir ❤
ya normalde dün bile normal hayatınıza işinize dönebilirsiniz dedi doktor da ben 1 günde olsa evde dinleneyim diye işe gitmedim.bugün işe geldim.iş bugün yorucu olmaz ama soğuk burası.yarında evdeyim iş falan yapmam.orda başka biri daha aşılama olmuştu.normalde urfada oturuyormuş. aşılama olduğu için memleketine dönmeyecekti hemen.doktor saçmalama o kadar dikkate gerek yok emin ol burda kalırsın tutmaz o yolu gidersin tutar dedi.ama işte olmayınca elimizde olmuyor sakınmamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…