Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok sağolun hepinizden Allah razı olsun hepinizden Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günleri nasip etsin inşallah ❤❤

Ya dışardan bakılınca çok evhamlı pinpirikli gözükebilirim.. ama öyle günler yaşadım ki. Hala bile hamile olduğuma inanamıyorken içimdeki kaybetme korkusunu atlatamıyorum. O yüzden doktor doktorda gezerim sürekli kontrolde ettiririm .. ben 10 tane doğurmuş 11.hamile bir kadın değilim o kadar rahat olamıyorum..
Doktorun konuşması, uslubu bu kadar sert olmasaydı bana güzelce kalp atışı şu aşamada dinletmiyoruz deseydi anlardım.. bir konuşma tarzı var sert keskin adamın yüzüne bile bakmıyor. Allah kimseyi o tarz insanlara düşürmesin.. neyse o konuyu kapatıyorum yoksa çok sinirleniyorum

Tekrar çok sağolun ❤

gözün aydın canım Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah darısı başımıza aminnn
Meyveliturta19 sağlıkla devam etsin canım. Gözün aydın.
Allah nazardan saklasin ikinizide canim benim . Insallah dualarin kabul olur :)

Ço
Çok haklısın canım boşver sen sıkma canını. Sağlıkla gelsin inşallah

Meyveliturta19 Canım benim sağlıkla ilerlesin. Allah yüreğine öyle bir huzur versin ki sıkıntız bir hamilelik yaşa inşallah. .( bu ikinci mesaj diğerinde isim falan çokmamış kime yazdığım belli değil )

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz gunleri gorelim insallah ❤❤
Bende hala alışamadım yeni siteye

Kızlar topik başı olmak isteyen olur mu eskisi kadar giremiyorum bir de kk şekil Değişikliği yapınca hepten koptum

Kızlar topik başı olmak isteyen olur mu eskisi kadar giremiyorum bir de kk şekil Değişikliği yapınca hepten koptum
ben dermişim ya bırakma topiği zaten burda her konuya cevap veren bilgili kişi sayısı çok az.şu an bi sen varsın bir de Cordelia var.arada sağolsun cibi35 de geliyor...sensiz olmaz bence ❤

Hâlâ çıkmadı..Yemin ederim stresten başka bişey değil Ruyalarima giriyor,rüyamda numuneler karışmış allahım kabus kabus..Çıksın yazıcam canım

Kıyamam ya çok iyi anlıyorum seni bugün kesin çıkar bence sonucun Biraz daha sabret az kaldı bu cuma inşallah hem kalp atısını hem keseyi gorürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…