- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Allah nazardan saklasin ikinizide canim benim . Insallah dualarin kabul olur :)Çok istiyorum güzel haberlerinizi almayı.. bol bol dua ediyorum ❤
Benim baya lavb. sorunum var onu halletmeye çalışıyorum onun harici ben iyiyim bebekte bugün doktora gideceğim inşallah iyidir
Kaç çıkıyorKızlar yarın adet olmam lazım yüzüm kıpkırmızı tavan yaptı sıcaklık :)
Canım gözün aydın aksilikler oluyor mutlaka ama önemli olan bebegin iyi olması, ben kalp atışını ikili testte 12.haftada duydum ilk 3 ay dinletmiyor çoğu doktor bebek için iyi degil diye sadece usg de gormesi yeterli için rahat olsun
Gözünaydın canım çok şükür bebeğin iyi. Benim drum kalp atışını ilk aylarda dinletme taraftarı değil hep ekrandan gösterdi. Sende ilerleyen haftalarda kendi drunla daha iyi görür duyarsın inşallah
gözün aydın canım Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah darısı başımıza aminnn
Meyveliturta19 sağlıkla devam etsin canım. Gözün aydın.
Allah nazardan saklasin ikinizide canim benim . Insallah dualarin kabul olur :)
Çok haklısın canım boşver sen sıkma canını. Sağlıkla gelsin inşallahKızlar çok sağolun hepinizden Allah razı olsun hepinizden Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza aldığımız günleri nasip etsin inşallah ❤❤
Ya dışardan bakılınca çok evhamlı pinpirikli gözükebilirim.. ama öyle günler yaşadım ki. Hala bile hamile olduğuma inanamıyorken içimdeki kaybetme korkusunu atlatamıyorum. O yüzden doktor doktorda gezerim sürekli kontrolde ettiririm .. ben 10 tane doğurmuş 11.hamile bir kadın değilim o kadar rahat olamıyorum..
Doktorun konuşması, uslubu bu kadar sert olmasaydı bana güzelce kalp atışı şu aşamada dinletmiyoruz deseydi anlardım.. bir konuşma tarzı var sert keskin adamın yüzüne bile bakmıyor. Allah kimseyi o tarz insanlara düşürmesin.. neyse o konuyu kapatıyorum yoksa çok sinirleniyorum
Tekrar çok sağolun ❤
bakmadım canım ya daha olmadım beklıorm.Kaç çıkıyor
Meyveliturta19 Canım benim sağlıkla ilerlesin. Allah yüreğine öyle bir huzur versin ki sıkıntız bir hamilelik yaşa inşallah. .( bu ikinci mesaj diğerinde isim falan çokmamış kime yazdığım belli değil )
Ço
Çok haklısın canım boşver sen sıkma canını. Sağlıkla gelsin inşallah ♥
önemli olan onun sağlığı değil canım önemli olan ikinizin birlikte sağlıklı olması sen sağlıklı mutlu huzurlu olacaksın ki bebiş de sağlıklı olsun inşallahçok tesekkur ederim haklısın önemli olan onun sağlıgı sagolasin❤❤❤
ben dermişimKızlar topik başı olmak isteyen olur mu eskisi kadar giremiyorum bir de kk şekil Değişikliği yapınca hepten koptum
Hâlâ çıkmadı..Yemin ederim stresten başka bişey değilOzgeMeteMoms sonucun çıktı mı? Göremedim mesajlarda
önemli olan onun sağlığı değil canım önemli olan ikinizin birlikte sağlıklı olması sen sağlıklı mutlu huzurlu olacaksın ki bebiş de sağlıklı olsun inşallah
Kızlar topik başı olmak isteyen olur mu eskisi kadar giremiyorum bir de kk şekil Değişikliği yapınca hepten koptum
Hâlâ çıkmadı..Yemin ederim stresten başka bişey değilRuyalarima giriyor,rüyamda numuneler karışmış allahım kabus kabus..Çıksın yazıcam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?