- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
İnşallah canımKıyamam ya çok iyi anlıyorum seni bugün kesin çıkar bence sonucunBiraz daha sabret az kaldı bu cuma inşallah hem kalp atısını hem keseyi gorürsün
Yok takılırım yine etiketlerseniz sorulara da yanıt veririm ama ilk sayfa düzenlemesi artık çok zor bilgisayar yok telden daha da zor
Girerim cnm ama ilk sayfa düzenlemesini birileri yapsın lütfenBence bırakmamalısın.. arada bir girmen bile bir çok kişiye fayda sağlayacaktır. Eğer bırakırsan hiç girmemeye başlarsın
Bırakma biziGirerim cnm ama ilk sayfa düzenlemesini birileri yapsın lütfen
canım iğnenin etkiside olabilir.benim 10.günde etkisi gitmiş oluyordu ama kişiden kişiye değişir etkisi.inşallah iğneden değil bebektendirKızlar çatlatma ignesinden sonra 11. Günüm kasik agrim , mide yanmam ve akıntı devam ediyor. Bugün test yaptım. Hayalet çizgi çıktı. Hala iğnenin etkisi mıdır acaba?
Yarın tekrarlasam sence kesin sonuç gibi olur mu? Bulunduğum yerde kan veremiyorum malesefcanım iğnenin etkiside olabilir.benim 10.günde etkisi gitmiş oluyordu ama kişiden kişiye değişir etkisi.inşallah iğneden değil bebektendir
bekleyebilirsen bir kaç gün bekle diyeceğim ama zor biliyorum.eğer iğne etkisi değilse yarına daha belirginleşir belki çizgi.Yarın tekrarlasam sence kesin sonuç gibi olur mu? Bulunduğum yerde kan veremiyorum malesef
Insallah canım. Teşekkürler.bekleyebilirsen bir kaç gün bekle diyeceğim ama zor biliyorum.eğer iğne etkisi değilse yarına daha belirginleşir belki çizgi.
Gayet iyi bence. Artık kese görünür maşallah size.Ya benim beta hcg az artmış sankiMeyveliturta19 4683 çıktı..6bin civarı bekliyordum.En son çarşamba günü 992 çıkmıştı.Pazarteside bu sonuç çıktı.Yine mi boş gebelik yaaa acaba
Sonucun gayet iyi bencede. Yatın gitsen keseyi bine görürsün canım, belli bir zamandan sonra beta hcg iki kat artmıyor zatenYa benim beta hcg az artmış sankiMeyveliturta19 4683 çıktı..6bin civarı bekliyordum.En son çarşamba günü 992 çıkmıştı.Pazarteside bu sonuç çıktı.Yine mi boş gebelik yaaa acaba
Canım üşenmedim oturdum hesapladım, %60 artması bile yeterli kabul edildiği düşünülürse senin bu tarihte değerinin minimum 3400 olması kafi oluyor. Hatta bu hesapla 19.gün değeri bile 4000 yeterliYa benim beta hcg az artmış sankiMeyveliturta19 4683 çıktı..6bin civarı bekliyordum.En son çarşamba günü 992 çıkmıştı.Pazarteside bu sonuç çıktı.Yine mi boş gebelik yaaa acaba
Ya benim beta hcg az artmış sankiMeyveliturta19 4683 çıktı..6bin civarı bekliyordum.En son çarşamba günü 992 çıkmıştı.Pazarteside bu sonuç çıktı.Yine mi boş gebelik yaaa acaba
Ya nasıl hesap yaptın anlatsana,kafam durdu,eşim hesaplıyor 6000 oluyor %60ıCanım üşenmedim oturdum hesapladım, %60 artması bile yeterli kabul edildiği düşünülürse senin bu tarihte değerinin minimum 3400 olması kafi oluyor. Hatta bu hesapla 19.gün değeri bile 4000 yeterli
Ki bildiğim kadarıyla boş gebelik hcg artışından anlaşılmıyor çünkü kese oluşuyor normal gebelik başlıyor embriyo oluşmuyor. Yani hiiiiç güzel canını sıkma boş yere. Bence artık sen de kan verme strese girme kendini üzme, gitsen karından bile rahaaat rahat görünür ne de olda kese
Sağ ol yazmışsın zaten
Direk iki günde iki katı hesabına göre gidersen 6000 olur ama bakma sen o hesabaYa nasıl hesap yaptın anlatsana,kafam durdu,eşim hesaplıyor 6000 oluyor %60ı
Biraz rahatladım valla,çok teşekkür ederim.Allah razı olsun ❤Direk iki günde iki katı hesabına göre gidersen 6000 olur ama bakma sen o hesaba
Ya benim beta hcg az artmış sankiMeyveliturta19 4683 çıktı..6bin civarı bekliyordum.En son çarşamba günü 992 çıkmıştı.Pazarteside bu sonuç çıktı.Yine mi boş gebelik yaaa acaba
Sonucun gayet iyi bencede. Yatın gitsen keseyi bine görürsün canım, belli bir zamandan sonra beta hcg iki kat artmıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?