Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben dermişim ya bırakma topiği zaten burda her konuya cevap veren bilgili kişi sayısı çok az.şu an bi sen varsın bir de Cordelia var.arada sağolsun @cibi35 de geliyor...sensiz olmaz bence ❤
Yok takılırım yine etiketlerseniz sorulara da yanıt veririm ama ilk sayfa düzenlemesi artık çok zor bilgisayar yok telden daha da zor

Kızlar çatlatma ignesinden sonra 11. Günüm kasik agrim , mide yanmam ve akıntı devam ediyor. Bugün test yaptım. Hayalet çizgi çıktı. Hala iğnenin etkisi mıdır acaba?

Kızlar çatlatma ignesinden sonra 11. Günüm kasik agrim , mide yanmam ve akıntı devam ediyor. Bugün test yaptım. Hayalet çizgi çıktı. Hala iğnenin etkisi mıdır acaba?
canım iğnenin etkiside olabilir.benim 10.günde etkisi gitmiş oluyordu ama kişiden kişiye değişir etkisi.inşallah iğneden değil bebektendir

Ya benim beta hcg az artmış sanki Meyveliturta19 4683 çıktı..6bin civarı bekliyordum.En son çarşamba günü 992 çıkmıştı.Pazarteside bu sonuç çıktı.Yine mi boş gebelik yaaa acaba
Sonucun gayet iyi bencede. Yatın gitsen keseyi bine görürsün canım, belli bir zamandan sonra beta hcg iki kat artmıyor zaten

Ya benim beta hcg az artmış sanki Meyveliturta19 4683 çıktı..6bin civarı bekliyordum.En son çarşamba günü 992 çıkmıştı.Pazarteside bu sonuç çıktı.Yine mi boş gebelik yaaa acaba
Canım üşenmedim oturdum hesapladım, %60 artması bile yeterli kabul edildiği düşünülürse senin bu tarihte değerinin minimum 3400 olması kafi oluyor. Hatta bu hesapla 19.gün değeri bile 4000 yeterli

Ki bildiğim kadarıyla boş gebelik hcg artışından anlaşılmıyor çünkü kese oluşuyor normal gebelik başlıyor embriyo oluşmuyor. Yani hiiiiç güzel canını sıkma boş yere. Bence artık sen de kan verme strese girme kendini üzme, gitsen karından bile rahaaat rahat görünür ne de olda kese

Eklentiler

• 94BD8961-5EB3-4966-9AE2-EAF439CB4950.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 31
Ya nasıl hesap yaptın anlatsana,kafam durdu,eşim hesaplıyor 6000 oluyor %60ı

dün verdin kanı 5 günde bence iyi bir artış var cuma günü inşallah kalp atisini da duyacaksın Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…