Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iğneden sonraki 12. Günüm test yaptım. Bir önceki gün ile aynı. Hayalet çizgi varla yok arası. Eğer gebelik varsa bugün biraz daha koyulasmasi gerekmiyo muydu?? Gerçi ignemi 8 martta vurdurmustum. Bence yumurtam 10 martta çatladı. Anca mi koyulasir? Kafam karman çorman , kan testi de yaptiramiyorum. Lütfen bilgi sahibi olanlar yazabilir mi?

CANIM İDRARIN SULUDUR BELKİ SABAH İLK İDRARLA YAP YADA KAN TAHLİLİNE GİT BİŞEY OLMASAYDI HİÇ ÇİZGİ ÇIKMAZDI DAHA ÇOK ERKEN HAYALET ÇİZGİ ÇIKMASI ÇOK NORMAL İNŞALLAH GEBESİNDİR

Sabah ıdrariyla yaptım. Kan veremiyorum malesef. Ama dediğin gibidir Insallah. Hala iğnenin etkisi değişir Insallah ya da kimyasal falan mı ki ???

dvtb canım maşallah ateşin çok güzel test yapacakmısın bekleyecekmisin ?
aklımı okudun valla bende benim ateş ne diyor diyecektim ki kalbin temizmiş benden önce davrandın

yaptım kuzum dün sabah yaptım akşam baktım silik bi çizgi var ama geçerliliği konusunda bilemedim bakalım hayırlısı

Bende şimdi baktım ateş çok güzel maşallahh ..ohh çizgimizde çıkmış .. bu sabah tekrarladın mı? Kan mı versen

kalp kalbe karşıymış diyelim ❤ hadi hayırlısı olsun canım.inşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliğin olur.

Bende şimdi baktım ateş çok güzel maşallahh ..ohh çizgimizde çıkmış .. bu sabah tekrarladın mı? Kan mı versen
tekrarladım ama çok da bağımlı kalmak istemiyorum sonrasında çok üzülüyorum bakalım nasipte varsa çıkar zaten inşallah dua edin kızlar

tekrarladım ama çok da bağımlı kalmak istemiyorum sonrasında çok üzülüyorum bakalım nasipte varsa çıkar zaten inşallah dua edin kızlar

Çok zor ama kendini lütfen çok kötüye alıştırma içini ferah tut hep yoksa ister istemez stres yaşarsın ..
Dua etmezmiyim inşallah bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

kalp kalbe karşıymış diyelim ❤ hadi hayırlısı olsun canım.inşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliğin olur.
amin kuzum inşallah önce varlığından emin olalım Rabbim ben de dahil tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşallah aminnn

canım inşallah sağlıklı bi gebeliğin olur hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…