- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Hayırlı olsun canım.. işallah sağlıklı bir şekilde kat kat artsın..aklımı okudun valla bende benim ateş ne diyor diyecektim ki kalbin temizmiş benden önce davrandın
yaptım kuzum dün sabah yaptım akşam baktım silik bi çizgi var ama geçerliliği konusunda bilemedim bakalım hayırlısı
Canım bugün yine test yaptım. Dünkü şekilde çıktı. Belirsiz. Böyle beyazlı kahveli akintimda var. Test yanlış olabilir mi ki?Insallah canım. Teşekkürler.
aminnn inşallah ama sanırım yanlış alarm çünkü bugün sabah yaptım tertemiz testcanım inşallah sağlıklı bi gebeliğin olur hadi bakalım hayırlısı
Amin insallah bu sefer meleğin seninledir
Hayırlı olsun canım.. işallah sağlıklı bir şekilde kat kat artsın..
ama ateşinde hala düşmede yok.inşallah yanlış alarm değildir de gelmiştir bebeğin.sadece kendini geç belli edecektir belkisanırım yanlış alarm bu sabah da yaptım ama bişey çıkmadı hayırlısı bakalım
canım ovu testlerine pek güvenme.daha önce başıma geldi.ikinci çizgi diğerinden bile kırmızıydı ama gebelik testi negatif çıktı ve arkasından adet oldum.eğer bir iki gün daha olmazsan ovu.testi değilde gebelik testiyle tekrarla.inşallah hamilesindirmerhaba arkadaslar adetim 19 unda olmam lazımdı ama olmadım ve ovülasyon testi yaptım anında 2 cizgi aynı anda cıktı peşinden gebelik testi yaptım negatif ne demek bu.
3 tane olan dün akşam yemekten sonra yaptım.
2 tane olanı bu sabah yaptım. Yardımcı olun.
aynen bende o yüzden kan vermiyorum akşam ovülasyon testi yapıcam koyuluk nasıl devam ederse yarın tekrarlarım. Ona göre hareket ederim.canım ovu testlerine pek güvenme.daha önce başıma geldi.ikinci çizgi diğerinden bile kırmızıydı ama gebelik testi negatif çıktı ve arkasından adet oldum.eğer bir iki gün daha olmazsan ovu.testi değilde gebelik testiyle tekrarla.inşallah hamilesindir
inşallah kuzum bakalım nasipama ateşinde hala düşmede yok.inşallah yanlış alarm değildir de gelmiştir bebeğin.sadece kendini geç belli edecektir belki
şu an için iyi canımKizlar atesim iyi gidiyor gibi dimi :*
beğenmediğin tablo baş yarar belli mi olurYa ben bu ay ki ateş tablomu hiç ama hiç beğenmedim
Ya ben bu ay ki ateş tablomu hiç ama hiç beğenmedim
Neyini beğenmedin mis gibi tablo. Çalışmalar da güzel.Ya ben bu ay ki ateş tablomu hiç ama hiç beğenmedim
İyi canım. Hayırlı bekleyiş mutlu pozitiflerKizlar atesim iyi gidiyor gibi dimi :*
canım bende heyecanla bekliyorum ama henüz bişey yok.bugün karnımın alt taraflarında daha hissedilir ağrılarım oldu.kremsi alıntım oluyor ama aman aman çok değil.belirtilerede çok takılmak istemiyorum.1 hafta daha bekleyeceğimhilallll durumlar ne sende? Meraktayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?