• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlarrrrrrr ben geldim test aldım test yaptımmm silik çizgi çıktıııı gözlerime inanamadım yaaa tam 1 sene sonraaa silik çizgi çıktı kızlarrrrr ilkdefa gördüm çift çizgiyii on dk sonra çok belirginleştiiii hastaneye gittim direkk kan verdm sonucunu bekliyorumm
kızlar çok teşekkür ediyorum desteğinz için çok çok teşekkür ediyorum inş. sevicim kursağımda kalmaz

kızlarrrrrrr ben geldim test aldım test yaptımmm silik çizgi çıktıııı gözlerime inanamadım yaaa tam 1 sene sonraaa silik çizgi çıktı kızlarrrrr ilkdefa gördüm çift çizgiyii on dk sonra çok belirginleştiiii hastaneye gittim direkk kan verdm sonucunu bekliyorumm
kızlar çok teşekkür ediyorum desteğinz için çok çok teşekkür ediyorum inş. sevicim kursağımda kalmaz

:21::21::21::21::21::21::21:canım benim içime dogmuştuu zatennnn sabırsızlıkla güzel haberini bekledimmmm hastanedeki kan sonucunuda alıncaaa hemenn buraya gell veee habersiz bırakma bizii gözünaydın olsunn rabbim bütün isteyenlere ve banada nasip eylesin insaallahhhh:52::52::52::52::52::52::52:

[

cok sevindim ALLAHIM bizede hayırlısıyla yaşatsın bugunleri

ALLAHIM tamamına erdirsin

bu ay bişi kullandın mı ilac falan

peki tamam ALLAH izin verirse bugunde calışalım eşim artık yeter diycek ama bugun önemli diyosun teşekkür edrim

yok canım kutsal bir amaca hizmet ediyorsunuzz :9: birşey demez heraldee :9: neysee canım dün çatlamış olsa bile 24 saat yaşıyor yumurta iyice çalışın bugün :9: bol şans

gozun aydinnnn:49:
tebrik ederim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Allah tamamini erdirsin canim

:21::21::21::21::21::21::21:canım benim içime dogmuştuu zatennnn sabırsızlıkla güzel haberini bekledimmmm hastanedeki kan sonucunuda alıncaaa hemenn buraya gell veee habersiz bırakma bizii gözünaydın olsunn rabbim bütün isteyenlere ve banada nasip eylesin insaallahhhh:52::52::52::52::52::52::52:

ay ay Allah razı olsun çok saoll canım yaa biryandna ağlıyorum bir yandan yazıyorummmm elim ayağım tutmuyorrr çok garip bir duygu çözemedim kan testinide alayım güzel bir şeilde inş.
saat 2:30 da belli olacakkkkkk canım
Rabbiz sizleredeee göstersin inş.

ay ay Allah razı olsun çok saoll canım yaa biryandna ağlıyorum bir yandan yazıyorummmm elim ayağım tutmuyorrr çok garip bir duygu çözemedim kan testinide alayım güzel bir şeilde inş.

kız benide duygulardırdınn delii ayy her aglamamız bunun gibi sevinç gözyaşları olsun insaallah darısıı bizleree olsunn insaallahh aminn :9:

hayırlı olsun cnmm inşallahhhh bizlerde veririz böyle haber :49::49:

[

cok sevindim ALLAHIM bizede hayırlısıyla yaşatsın bugunleri

ALLAHIM tamamına erdirsin

bu ay bişi kullandın mı ilac falan

tebrik ederim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Allah tamamini erdirsin canim

canlarım çok saolun kızlarrrrrrr çok saolunnnnnnnn inş. sizlerde güzel mutlu haberler alın hep dua ediyorum iseyen herkes için çoktaa sevinemiyorum korkuyorum hala:((

bu ay ekstra bişiyapmadım sadece 27 kasım-3 aralık regl tarihimdi 5 inde ve 6.da birde 14.de yaramazlık yaptıkk normalde 12.gününden sonraya denk getiriyordum bu defaa regl biter bitmezzz yaramalzık yaptık
kızlar arkadşaımın annesi haca gitmişti gitmedne önce bana bşr hurmaya meryem suresini oku ver demişti kendi kızı öyle hmaile kalmış yumurtaıklarının biri alınmış birkaçdefa tüp bebebk denemesine rağmen olmamış bu şekildee onada hurma götürmüşler kabeye hacı olmuş hurma:D benimde öyle bişi oldu ona çok inandım 1 tane hurma yedik eşimle yarısnı ben yarınısını eşim
bol bl duaaakızlarr başka hiçibşi yok

Mihrace çok ama çokk tebrik ederim seniiiiiiiiiiii
inş güzelce bir kan sonucyla da gelirsin, rabbim inş kucağına almayı nasip etsin
hayırllı olsun tekrardan
:nazar:

yok canım kutsal bir amaca hizmet ediyorsunuzz :9: birşey demez heraldee :9: neysee canım dün çatlamış olsa bile 24 saat yaşıyor yumurta iyice çalışın bugün :9: bol şans
sagol canım kutsal bi görev dogru diyosun
merhaba nasılsın canım
canlarım çok saolun kızlarrrrrrr çok saolunnnnnnnn inş. sizlerde güzel mutlu haberler alın hep dua ediyorum iseyen herkes için çoktaa sevinemiyorum korkuyorum hala:((

bu ay ekstra bişiyapmadım sadece 27 kasım-3 aralık regl tarihimdi 5 inde ve 6.da birde 14.de yaramazlık yaptıkk normalde 12.gününden sonraya denk getiriyordum bu defaa regl biter bitmezzz yaramalzık yaptık
kızlar arkadşaımın annesi haca gitmişti gitmedne önce bana bşr hurmaya meryem suresini oku ver demişti kendi kızı öyle hmaile kalmış yumurtaıklarının biri alınmış birkaçdefa tüp bebebk denemesine rağmen olmamış bu şekildee onada hurma götürmüşler kabeye hacı olmuş hurma:D benimde öyle bişi oldu ona çok inandım 1 tane hurma yedik eşimle yarısnı ben yarınısını eşim
bol bl duaaakızlarr başka hiçibşi yok

ay önceden haberim olsaydı bende gönderirdim bende atlet gönderim ama aklımda olsun bende hurma gönderiyim İNŞALLAH bizlerde yaşarız bu duyguyu

kac yıldır istiyosunuz önceden hamile kaldın mı hiç

mihrace tebrik ederim canım,
inş.kan testindende güzel bir sonuç alırsın sevincin katlanır
allah tamamına erdirsin, darısı isteyen arkadaşlarımızın başına olsun inş.

mihrace sen de belirtilerini yazsana
yardimci olsun burdaki arkadaslara

yaaa ben de bu ay kendimi anlamiyorum. bir ara gogus agrim basladi sandim ama simdi yok. adetim cok yakinda gogusler hamur gibi, sadece gogus uclarim agriyor. simdiye coktan siserlerdi normalde. rahimde de yirtilmalar atmalar oluyor gibi bir garip agrilar var.gecen ay da boyleydim oysaki:27:. gecen aydan sonra dengem bozuldu herhalde:27:

Back
X