• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tam olarak ne denir blmiyorum ama üzülme her işte bir hayır vardır..eşin doğru söylemiş niceleri var 10 yıllar bekleyen, ben yakında 39 yaşıma girecem ve hala umutluyum sanırım senin yaşın genç hayırlısıyla bebişin gelecektir..Allah isteyen herkese versin...

ewet dogru söylüyorsun cok bekleyen var benimkisi biraz bencillik sanırım ben daha 25 yasına yeni girdim olmayınca hiç olmayacak gibi hissediyor ve üzülüyorum sağolun desteğiniz için fundacım evet annemde dahil herkes öyle diyor ve bende ablam 2 düşük yaptı ve ona dediğim tek sey belkide hayırlı bir evlat olmayacaktı vardır bundada bir hayır biz bilemeyiz ama bilmediğimizi allah bilir ona göre verir demiştim gercekten öyle saglıgıyla hayırlısıyla gelsinler inşallah belki bi gün bu yazdıklarıma bakar ne kadar cok abartmışım bile derim kimbilir o kadar stres bosunaymış bak geldi derim ama burdayım devam calışmaya ates ölçmeye birgün vereceğim nasıl olsa hamileyim haberi inşallah cara ablacım allahım sağlığıyla hayırlısıyla tez vakitte yollasın bebişini sana umudun bize umut oluyor cok tşk ederim msjın için

canım üzülme ne olur vakti zamanı değilmiş demekki ben kendimede kızıyorum şimdi öle seni ümitlendirdim yerleşme lekelenmesidir die :59:

canım üzülme ben daha cok üzülürüm senin sucun değil leke gelecek tam zamanını yerleşme gününü buldu arastırdım yerleşme lekesi yasadığım bire bir tutuyo nette arastırdıgım kadarıyla ondan umutlanmıştım ama fos cıktı olsun deneyim oldu benim için artık bi gün yerleşme kanamasıda yasasam heyecan yapmadan beklerim nasıl olsa daha öncede olmustu derim bu kadar aceleci davranıp üzülmem ama simdi iyiyim kızma kendine yasadıgımız hersey aslında kötü de olsa iyide olsa deneyim oluyor bizlere bundada vardır bir hayır :29::29::71:

canım üzülme ben daha cok üzülürüm senin sucun değil leke gelecek tam zamanını yerleşme gününü buldu arastırdım yerleşme lekesi yasadığım bire bir tutuyo nette arastırdıgım kadarıyla ondan umutlanmıştım ama fos cıktı olsun deneyim oldu benim için artık bi gün yerleşme kanamasıda yasasam heyecan yapmadan beklerim nasıl olsa daha öncede olmustu derim bu kadar aceleci davranıp üzülmem ama simdi iyiyim kızma kendine yasadıgımız hersey aslında kötü de olsa iyide olsa deneyim oluyor bizlere bundada vardır bir hayır :29::29::71:

napıcan peki canım bu ayda mı denicen yoksa bi doktoramı gözükücen ya yumurtlama dönemine kadar hayıt toğumu civan perçemi ve adaçayını karıştırıp içsene günde 2 kere ben içiyodum 3.ünü içtiğim ay hamile kaldım belki tesadüftür ama yumurta kalitesini yükselttiği internette yazıo bi araştır istersen çokta üzülme tamammı:71:

bekleyişciğim üzülme olur mu bunu bir işaret kabul et kendine:97: gerçekten de lekelenmelerin yerleşme lekelenmesiydi belki kimyasal oldu tam yerleşemedi ve kese bozuldu düşün:26: biz bu kadar şey biliyoruz o yüzden hamilelik diye şüphe ediyoruz hiç bilmeyen biri bunu normal adetim erken mi geliyor ne diye düşünerek yorumlardı. öyle düşün yani iyi tarafından bak yerleşmeye çalıştı bebeğin ama sağlıklı yerleşemedi o yüzden kanama şeklinde atıyor kendini erkenden:26:

napıcan peki canım bu ayda mı denicen yoksa bi doktoramı gözükücen ya yumurtlama dönemine kadar hayıt toğumu civan perçemi ve adaçayını karıştırıp içsene günde 2 kere ben içiyodum 3.ünü içtiğim ay hamile kaldım belki tesadüftür ama yumurta kalitesini yükselttiği internette yazıo bi araştır istersen çokta üzülme tamammı:71:

bal tarcın çörek otu almıştım koymuştum eve denerim birgün diye oda yumurta kalitesini yükseltiyormus onu denerim belki :) dr a gitmiştim bi sorun yok denildi o yüzden gitmiyorum dr a bakalım hayırlısı canım yaa gelmek isterse gelir bende ona cok iyi bakarım gelirse gelmezse de ne yapalım nasip yok üzüntüm gecti biraz daha hafifledim bile sizlerin olması cok iyi yaa insan üzüntüsünü anlatınca daha cabuk toparlıyo iyiki varsınız kızlar :71::71:

bekleyişciğim üzülme olur mu bunu bir işaret kabul et kendine:97: gerçekten de lekelenmelerin yerleşme lekelenmesiydi belki kimyasal oldu tam yerleşemedi ve kese bozuldu düşün:26: biz bu kadar şey biliyoruz o yüzden hamilelik diye şüphe ediyoruz hiç bilmeyen biri bunu normal adetim erken mi geliyor ne diye düşünerek yorumlardı. öyle düşün yani iyi tarafından bak yerleşmeye çalıştı bebeğin ama sağlıklı yerleşemedi o yüzden kanama şeklinde atıyor kendini erkenden:26:

ewet canım leklenme ilk defa basıma geliyo bide tutuna bilseydi keske akıntım yine kesildi kahve rengi devamdı bugün 4-5 damla gördüm ama yine kesildi ve ne adet sancısı ne göğüs ağrısı hiç birşey yoktu zaten bende bu ay 2 gün sonra adette olurum ama bu ay regl sancısını fazla cekerim sanırım kimyasal yüzünden hayırlısı neyse o olsun bu ay bal tarcın çörek otu karısımı yiyeyimde cok yumurtam olsun bari belki o zman tutar belki buda bi işarettir bebek ykınlarda gelmek için dengesizleşiyordur vücudum (herşeyden bi pay cıkarmaya calışarak teselli ediyorum kendimi ) şimdi ben kimyasal yasıyorum sanırım bi dahai ay hamile kalsam kötü etkilermi acaba yaa artık bu ay hamile kaldımmı demektense bakalım kacıncı ayda gelecek düşüncesine odaklanayım daha 4 ay hakkım var 1 sene olması için ondan biraz daha umutluyum artık 4 aya olmazsa o zaman dr takibine başlarım herhalde bu arada iyiki varsınız yaa iyiki üye olmuşum buraya yoksa ben bugün hiç atlatamaz ağlar dururdum sabahlara kadar :71::71:

canım simdi geldim biraz ağladım üzüldüm kendimi topladım ve öyle girdim nete sonucum<2.0 negatif cıktı dr adet söktürücü verdi bende benim adetim gecmedi dedim strestendir dedi karından ultrasonla baktı kist falan yok ilacını kullan adet olacaksın dedi bende kullanmayacağım ilacı tabii çünkü zaten 2 gün sonra regl günüm o zaman kendiliğimden olurum regl günüm gecmiş olsa tamam ilacı yazsınlarda ikiside farklı ama aynı amacı adet söktürücü yazdılar ve dr hamile olsan bile lekelenmen var düşerdi dedi vajinal ultrasonla bakmadılar bunlarda sadece karından baktılar ama sonuc negatif yani regl olayımda biraz kendimi toparlamam lazım sanırım çok üzüldüm çünkü yerleşme lekesi diye umut etmiştim değilmiş hakkımızda hayırlısı vardır bizim bilmediğimiz bir hayır bundada eşimde 10 sene bekleyen bile var üzülme diyo ama insan ne kadar üzülmemeye calışsada elden gelmiyo üzülmemek inşallah birgün gelir saglıgıyla gelsinde ne zaman gelirse gelsin artık yapacak birşey yok takdir Allahın ol demeden olmuyo :14::14::14:

Ben sana ne dedim;hee:20::20::20:hiç söz dinlemiyorsun;gitme üzülürsün bana da oldu bekle şu regl gününü demedim mi:20::20::20: Adamı kızdırıyorsunuz yaw bazen:47::47::47:...aaaaaaa;ayaamın altına alcam bidaa bööle umut edeni:47::47::47:Aslında doktorrların da normalde bu kadar erken kan testi yapmaması gerekiyormuş;zorunlu hal olmadıkça;ipneler para hırsından yapıyor;psikolojik destekse sıfır...Çok kızdım:47:

Umarım seni şok ederek güldürmeye çalışmakta başarılı olmuşumdur Bekleyişçiiim:52::52::52:;destek bizden hareket sizden:Yumurtlama gününden 1-2 gün önce çalışmaya çalışın bi de:6::6::6:bizde öyle tuttuydu;sende de mutlaka tutar:1 seneye kadar olmaması normalmiş;hadi gül yine:54::54::54::54:

Ben sana ne dedim;hee:20::20::20:hiç söz dinlemiyorsun;gitme üzülürsün bana da oldu bekle şu regl gününü demedim mi:20::20::20: Adamı kızdırıyorsunuz yaw bazen:47::47::47:...aaaaaaa;ayaamın altına alcam bidaa bööle umut edeni:47::47::47:Aslında doktorrların da normalde bu kadar erken kan testi yapmaması gerekiyormuş;zorunlu hal olmadıkça;ipneler para hırsından yapıyor;psikolojik destekse sıfır...Çok kızdım:47:

ben seni yerim yaaaa sen ne kadan tatlı şeysin öyle
ipneler haaaa güldürdün beni :60::60::60::60:
Allahta seni güldürsün cadı

bugün gittiğm iki dr da biri muayene etmeden yazdı adet söktürücü biri kan tahlilime baktı 2.0 cıktı karın ultrasonundan baktı oda adet söktürücü yazdı adetin gecsin diyen yok daha adet günüme var 2 gün adet söktürücü yazdılar ben yinede bekleyeceğim adet olursamda kendiliğimden olurum zaten lekelerede dr da anlam veremedi kistinde yok dedi stresten üzüntüden olmustur dedi ama ben bu ay ne stres yasadım ne birşey her günüm eglenmekle kardeslerimle gezerek eglenerek gecti çocuk bile aklımda yoktu leke olmaya baslayana kadar neyse bekleyeyim adet olmazsam yine bi tahlil yaptırır ilacımı öyle içerim artık ve sol kasıgımda batma tarzı birşey var o ve leke umutlandırdı beni neyse bekleyeyim bakalım adet oldum sayıyorum kendimi simdiden lekelerimi adet farzedeceğim umutlnmayacagım adet olana kadar alışırım bu fikre en azından 8 denemeye dogru yol alıyorum artık 2.5 yıl oldu evleneli ilk 5-6 ay denedik askere gitti eşim ve şimdi 8.denemeye geciyoruz bi sorunmu var hiç çocugumuz olmayacakmı diye düşünmeye basladım artık :59:

doğru ya bekle bakalım belki geç döllenme olmuştur emin olalım 1 hafta bekleyip kan testini tekrarla diyen doktor yok valla.. bekleyişçim ne olur ne olmaz eşin bi sperm testi yaptırsın benim eşimde kendinden pek emindi ama değerleri kötü çıktı sonrada varikosel ve ardından 1 ameliyat geçirdi ekim ayında mecburen.. onlarda teşhis daha kolay biz durmadan bi taraflarımızı bızıklatıp duruyoruz kendimizde problem arıyoruz ama aslında ilk önce erkekden başlanmalıymış araştırmaya ama erkekler pek tınlamadıkları için kadın araştırıyor ısrarla..

doğru ya bekle bakalım belki geç döllenme olmuştur emin olalım 1 hafta bekleyip kan testini tekrarla diyen doktor yok valla.. bekleyişçim ne olur ne olmaz eşin bi sperm testi yaptırsın benim eşimde kendinden pek emindi ama değerleri kötü çıktı sonrada varikosel ve ardından 1 ameliyat geçirdi ekim ayında mecburen.. onlarda teşhis daha kolay biz durmadan bi taraflarımızı bızıklatıp duruyoruz kendimizde problem arıyoruz ama aslında ilk önce erkekden başlanmalıymış araştırmaya ama erkekler pek tınlamadıkları için kadın araştırıyor ısrarla..

Ahaaa;Roooonyaaaa;baaak ışık saçan da "bi taraflarımızı bızıklatıyoruz" dedi:52::52::52::52::52::52::52:
ben de bu lafa koptum yahu...ehi...bızıklatma...kikikii:1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
canım simdi geldim biraz ağladım üzüldüm kendimi topladım ve öyle girdim nete sonucum<2.0 negatif cıktı dr adet söktürücü verdi bende benim adetim gecmedi dedim strestendir dedi karından ultrasonla baktı kist falan yok ilacını kullan adet olacaksın dedi bende kullanmayacağım ilacı tabii çünkü zaten 2 gün sonra regl günüm o zaman kendiliğimden olurum regl günüm gecmiş olsa tamam ilacı yazsınlarda ikiside farklı ama aynı amacı adet söktürücü yazdılar ve dr hamile olsan bile lekelenmen var düşerdi dedi vajinal ultrasonla bakmadılar bunlarda sadece karından baktılar ama sonuc negatif yani regl olayımda biraz kendimi toparlamam lazım sanırım çok üzüldüm çünkü yerleşme lekesi diye umut etmiştim değilmiş hakkımızda hayırlısı vardır bizim bilmediğimiz bir hayır bundada eşimde 10 sene bekleyen bile var üzülme diyo ama insan ne kadar üzülmemeye calışsada elden gelmiyo üzülmemek inşallah birgün gelir saglıgıyla gelsinde ne zaman gelirse gelsin artık yapacak birşey yok takdir Allahın ol demeden olmuyo :14::14::14:

:43::43::43: tatlım herşey Allah'tan. Verende o verdiği gibi alanda bizim elimizden bişey gelmez.. olacağı varsa ne yaparsak yapalım kendimizi yıpratmaktan başka bi işe yaramaz :43:
herşeyin hayırlısı önümüzde ne var neler yaşayacağız hiç bilinmez.. bugün başka topicte bi arkadaş bebeğini kaybetti.. 2 gün önce kalbi durmuş ikili test için gittiklerinde öğrenmişler.. Allah'ım yardımcısı olsun çok zor.. Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin..

sevgili bekleyiş valla bende kotum bızıklatmak ha :60::60::60::60::60::60::60::60:
canım bu konuda çok haklısın biz bir buçuk yıldır korunmuyoz ben hep bende problem var sanırdım
eşim bi test verdi değerler yerlerde sürünüyor
bencee ilk olarak erkeğin tedaviye başlaması gerek onların bizim kadar zor değil bir test tanı koymada yeterli oluyor.ama biz bızıklatıp duruyoz :1::1::1::1:

Alıntı gebemi kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
"len şimdi sorunun sırası mıııı;yumurtluyoruuuuuum" diyerek sarıl kocana gece Bakalım noooluyormuş;masaja dayanamaz;benden söylemesi

yok ya eşim benim kadar kırgın değil, ben ona çok kırgın ve kızgınım bu zamana gelmesi çok kötü oldu:84::84: Bu halde de çalışma nasıl olur bilmiyorum:5::5:

Eeeeee;daha kolaymış:22::22:O zaman sana diyorum: Şimdi kızgınlık ve kırgınlığın sırası diiil;çocuuunu düşün;adamı kızdırma:47:Sarıl kocana gitsin:7:beynindeki reset düğmesine bas;unut gitsin geçmişi;şimdiye baaak:YUMURTLUYORSUUUUUUUUUN ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜ kaçırma bugünü;atın gece donu:74: sütyeni:92: kardeşim söyletmeyin beni daha fazlaaa:74::74::74::92::92::92:sen kızdıysan...
...söyle o zaman ona; sana masaj yapsın:52::52::52:

haberi yok henüz :) yılbaşında süpriz yapıcam inşallahh..

lightlife inşallah hayırlısıyla hamilesindir :74:. ne güzel ya burda birbirinitanımayan insanlar birbirlerine destek oluyor. bide böyle hamiş haberleri almak çok güsel oluyor. benim ikinci tablo başladı bu ay içimde iyi hisler var bakalım nolcak öpüyorum:64::64::64::64::64::64:

Back
X