tam olarak ne denir blmiyorum ama üzülme her işte bir hayır vardır..eşin doğru söylemiş niceleri var 10 yıllar bekleyen, ben yakında 39 yaşıma girecem ve hala umutluyum sanırım senin yaşın genç hayırlısıyla bebişin gelecektir..Allah isteyen herkese versin...
ewet dogru söylüyorsun cok bekleyen var benimkisi biraz bencillik sanırım ben daha 25 yasına yeni girdim olmayınca hiç olmayacak gibi hissediyor ve üzülüyorum sağolun desteğiniz için fundacım evet annemde dahil herkes öyle diyor ve bende ablam 2 düşük yaptı ve ona dediğim tek sey belkide hayırlı bir evlat olmayacaktı vardır bundada bir hayır biz bilemeyiz ama bilmediğimizi allah bilir ona göre verir demiştim gercekten öyle saglıgıyla hayırlısıyla gelsinler inşallah belki bi gün bu yazdıklarıma bakar ne kadar cok abartmışım bile derim kimbilir o kadar stres bosunaymış bak geldi derim ama burdayım devam calışmaya ates ölçmeye birgün vereceğim nasıl olsa hamileyim haberi inşallah cara ablacım allahım sağlığıyla hayırlısıyla tez vakitte yollasın bebişini sana umudun bize umut oluyor cok tşk ederim msjın için