geçmiş olsun çiğdem.. hamilelerde sistit çok oluyomuş bende de olacaktı hissettim hafif hafif yanmaya başlamıştıki ben su içmeye başladım şimdi rahatım ama şimdide durmadan WCye koşturuyorumson cümleyi anlamadım "şu cumayı bi geçseydin Allah'ın izniyle" kısmını? cumartesimi demek istedin ?
sevgili light canım senin hamilelik haberine sevincim hala aynı tazelikte
demekki en çok istediklerimdenmişsinama bugünlerde bir gebiş haberi daha aldım
canım sana bir şey sorcam senin hamile olduğun bu ay ateşin bir tuhaftı yani hemen yükselmemişti demi.aslında ateş hemen yükselir diye biliyoz ama seninki öyle olmamıştı.
acaba tahmin etmediğin bir günmü oldu yumurtlama
Yanlış yazmışım :) Cuma günü bende dr gidicem de keseyi görmeye onu anlatmaya çalışıyodum :)))
bekleyişciğim adet biter bitmez tam gaz çalışmalar başlamış bakıyorum da oh oh maşallah
:)) evet canım tam gaz devam yumurtlma gününü kaçırma riskim yok yani eşim sağolsun:)):26::26: bu kadar çok işe bi bebek olsun artık yawwww
canım sen mi rüya görmüştün???bekleyişciğim adet biter bitmez tam gaz çalışmalar başlamış bakıyorum da oh oh maşallah
:)) evet canım tam gaz devam yumurtlma gününü kaçırma riskim yok yani eşim sağolsun:)):26::26: bu kadar çok işe bi bebek olsun artık yawwww
canım sen mi rüya görmüştün???
durucum ben rüya görmedim canım sadece senin ve esilya diye bi arkadas vardı onu diyecektim sürekli hamile kalacak diye geçiyodu içimden ama yazarken çiğdem ve durusah yazmısım :)
inşallah gelmiştir bebişin en çok ben sevinirim hislerim beni yanıltmadı diye
canım kanda baktırmadan sizlere söylemek istemedim...çünkü bundan önce 6 kez kimyasal gebelik geçirdim..korkuyorum belki buda öyledir diye...yarın kanda baktırıp sizlere duyuracaktımsen hamile misin test yapmışsın işaretlemişsin çizelgene neden yazmıyorsun ateşini koymuyorsun
canım kanda baktırmadan sizlere söylemek istemedim...çünkü bundan önce 6 kez kimyasal gebelik geçirdim..korkuyorum belki buda öyledir diye...yarın kanda baktırıp sizlere duyuracaktım
2f9770 Ovulation Charts
hep dedim inşallah son ateş tablom olurrrr....
canım kanda baktırmadan sizlere söylemek istemedim...çünkü bundan önce 6 kez kimyasal gebelik geçirdim..korkuyorum belki buda öyledir diye...yarın kanda baktırıp sizlere duyuracaktım
2f9770 Ovulation Charts
1.gün 36.8 regl
2.gün 36.5 regl
3.gün 36.4* bitti
4.gün 36.5
5.gün 36.5*
6.gün 36.4*
7.gün 36.4
8.gün 36.4*
9.gün 36.5
10.gün 36.3*
günaydın kızlar herkese hayırlısıyla sağlığıyla tez vakitte bebekler diliyorum
durucum ben rüya görmedim canım sadece senin ve esilya diye bi arkadas vardı onu diyecektim sürekli hamile kalacak diye geçiyodu içimden ama yazarken çiğdem ve durusah yazmısım :)
inşallah gelmiştir bebişin en çok ben sevinirim hislerim beni yanıltmadı diye
Evet hatırlıyorum :) Bende yanılmadı inşallah en kısa zamanda Duruşahınki de gerçekleşir
öylemmiii.. az kalmış çiğdemcim yaaa bugün bitti yarın artık şu durumda olursun :18::18::18: hahahahah.. şaka şaka sakin ol herşey olacağına varıyor sonuçta.. inşallah keseyide görürsünün kalp atışınıda duyarsınız..bize haber vermeyi unutma ama :102::102:
2f9770 Ovulation Charts
yok canım bugün oldukça rahatım...yarın olacak o dediğin stres:)))Aneeeeeee Duruuuu gözünaydın çok sevindim :) Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Korkma sakın stres yapma etkilenir bak :)
Kanı ne zaman vereceksin kaç gibi
yok canım bugün oldukça rahatım...yarın olacak o dediğin stres:)))
yarın sabahtan giderim ama 3 te çıkıyo burda sonuçlar...o zamana kadar ölmezsem tabeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?