evde idrar testleri yaptıysan silik bile çizgi çıkmadıysa kan testi yaptırma bence günün geçsin hala idrarda çıkmıyorsa o zaman kan testi yaptırabilirsin 10 ocak adet gününü önceki adet günlerine göre mi belirledin yoksa tam yumurtlama gününü tespit ettin mi ? ateşinin o civarda seyretmesi öncesini bilmediğimiz için birşey ifade etmiyor malesef. Kan testi yaptırma derim adet gününe kadar
sevde bilge canım progesteron hormonu bebeğin tutunmasında etkili olur ancak
bunu ne zaman içmek gerekir buna doktorun karar vermeli yani yumurtlama olduktan bir iki gün sonra
doktor başlatıyor.eğer henüz yumurtlama olmamışsa progesteron hormonu aldığından yumurtlama olmaz
sadece adetin ilaç bittikten bir kaç sonra gelir.
canım bence bir daha progesteron hormonu alırken kesinlikle doktora gittip yumurtanın çatladığını teyit ettirmelisin
Evet yaa ne iyi niyetlisin ki içine doğan gerçek oluyo :) Çok sağol Sırayla herkesi anmaya başla sen :))
aynen teker teker saymaya baslayayım allah fazla bekletmeden topiğe uğrayan herkese versin
canım saat 3'te çıkacakmış sonucum...dualarınıza ihtiyacım varduruşah hadi senin haberin için giriyom topiğeee
Slmlar ya ben reglmin 7. Gunu basladm ates olcmeye 7. Gun 36,4-8.gun 36,4-9.gun 37-10.gun 36-11.gun 36,3-12.gun 36,3 bide bende pko var adetler cok duzensz ben nasıl anlıycam yumurta olp olmadıgını? Yardım lutfeeen.....
Allahım hayırlı sonuçlarla yüzümüzü güldürür inşallah Durucum :)
Biz geldik şimdi doktordan Herşey normal görünüyo 10-12 gün sonrada kalp atışlarını inşallah duymaya gidicez
Çok heyecanlandım ama tansiyon 9-5 olmuştu Allahım bu güzel heyecanı isteyen herkesin yaşamasını nasip etsin
kızlar sonucum çıkmış...147 küsür...ay bi garibim ben sevinemiyorum niyeyse
gözünaydın, hayırlısı olsunkızlar sonucum çıkmış...147 küsür...ay bi garibim ben sevinemiyorum niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?