çok tşk ederim güzelim...sıkıntılarınız için allah yardımcınız olsun canımselam kızlar
duruşah çok sevindim ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. bir süredir takip edemiyorum forumu bir musibet var başımızda onu atlatmaya çalışıyoruz. bu arada da çalışmalara devam ediyoruz bende tablomu koyuyorum
Eki Görüntüle 124874
hepinize iyi akşmlar arkadaşlar...bugün 2.kan değerim çıktı...1. 147 çıkmıştı 2 gün sonrakinde 646 çıkmış...allahım çok mutluyum...rabbim herkese yaşatısn bu mutluluğu
light'tan haber alan varmı arkadaşlar...hiç görünmedi o bugün...merak ettim doğrusu arkadaşımızı
yuba seni nerden tanıyorum çıkaramadım ama daha önce bi topicte konuşmuşluğumuz var seninle :44:merhaba hanimlar benim bu ayki ates tablom su sekilde ilk defa ilac kullanmaya basladim pco oldugumu ogrendikten sonra ilk aydan umudum yok ama yinede ALLAHTAN umut kesilmez diyorum. tablomu yorumlayiniz olursa cok sevinirim.
32a4fd Ovulation Charts
hepinize iyi akşmlar arkadaşlar...bugün 2.kan değerim çıktı...1. 147 çıkmıştı 2 gün sonrakinde 646 çıkmış...allahım çok mutluyum...rabbim herkese yaşatısn bu mutluluğu
tşk ederim güzelim...darısı tüm isteyenlere olsun inşallah...rabbim sonunu iyi etsin...
Günaydın kızlar. duruşah hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Mevlam gönlüne göre versin.Funda o düşüş "implantation dip" yani yerleşme düşüşü de olabilir. Yarın yükselirse ateşin ve de kahverengi leke görürsen anlayabilirsin ki implantasyon olmuştur. Bence telaş yapma. Sakinlikle yarını bekle. Yükselirse implantasyon düşüşü olma ihtimali yüksek. İnşallah hamilesindir. Sevgiler.
bu tabloyu yapabilmek için illa ingilizcemi bilmek lazım ben beceremedim de.yada direk buraya yazsam her gün mü yazmam lazım yorum yapılması için.21.günden beri 36.7 36.8 di bugün 26.gün 36.4 çıktı.bu ay olmadı büyük ihtimal adet olmadım ama yarın olurum sanırım.bir de bişi daha sorcam ilişkiden sonra ne kadar süre kalıyosunuz yatakta kalkmadan.banyo yapıyosunuz değil mi sonra.hani kimisi bekliyo sabaha kadar da.gerçi bekleyin deseniz de bekleyemem de:)
1.gün...36.3
2.gün...36.2
3.gün...36.2
4.gün...36.1
5.gün...35.8
6.gün...36.2
7.gün...36.0
8.gün...36.0
Bismillah diyerek çalışmalara yeniden başlıyorum.
Allah herkese sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin..
7.36,4
8. 36,4
9. 37
10. 36
11. 36,3
12. 36,3
13. 36,3
14. 36,3
ya kızlar bu tabloya gore ben yumurtlayamadımmı hala.pkoda var bi turlu anlayamadm su olayı.bisey daha 27 snde regl olmam gerekiyo ki klomene baslayabileym ama ya gelmesse bi on gun daha beklemek istemiyorum.yarın 15. Gunum sizce duphastona baslayımmı?buarada bide sogan kurunu uyguluyorm yararı olurmuki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?