slm kızlar maalesef bebeğimi kaybettim 7 haftalıkken kalbi durmuş Rabbim sizin meleklerinizi korusun pazartesi sabahtan gebeliğim sonlandırılacak artık ağlamakta kâr etmiyor 2. bebeğimi kaybettim kimseye yaşatmasın Allahım...
canım en özet geçayim sana herkeste bir olmuyor ama evet ateş yükselip sabitleniyor misal senin ateşin 36.1 36.2 36.3 36.2 36.0 dedi ve ogün yumurtlaman oldu diyelim ateş birden yükseliyor yumurtlama olun ca 36.0 dan 36.4 36.5 36.6 36.7 diye yüksek gidiyor ve adet günü de düşmez 36.7 diye yüksek devam ederse hamilesin demek oluyor ama adet günü yada adet olup ta ateşi düşenlerde var yani adet günün gelmeden ateşten hamile oldugunu fark edemiyoruz adet günün gecincede ateşin yüksek devam ediyorsa anlıyoruz yani kısaca ateş ölçmeyle sadece ovulasyon gününü tespit edebiliyoruz ve 14 gün sonrasının adet günümüz oldugunu biliyoruz
slm kızlar maalesef bebeğimi kaybettim 7 haftalıkken kalbi durmuş Rabbim sizin meleklerinizi korusun pazartesi sabahtan gebeliğim sonlandırılacak artık ağlamakta kâr etmiyor 2. bebeğimi kaybettim kimseye yaşatmasın Allahım...
kızlar adetim yeni bitti ben şimdi ateş ölçme yöntemini denemek istiyorum ne yapmalıyım??
dijital bi derece al canım sabah saatini 7ye yada 7.30 a kur hergün aynı saate yataktan kalkmadan ateşini ölç ve liste yap ve hergün buraya listeni ekle ve yorumlanmaya bırak :) ilk ay zorlanırsın belki ama 2. ay daha bilgi edinmiş olur rahat eder vucudunu daha iyi tanırsın arkadaslarda yardımcı olur mutlakaallah fazla bekletmeden versin bebiş hepimize inşallah
keşke biri hemen görse de cvp verse.21.günden beri 36.7 olan ateşim bu sabah 36.4 çıktı.28 gün de bir adet oluyorum.bu duruma göre kesin hamile değilim değil mi
canım kesinlikle böyle bişey denemez
gebelik olduğu halde bazı günler ateş düşebiliyor
umarım hamilesindir.
hepinize iyi akşmlar arkadaşlar...bugün 2.kan değerim çıktı...1. 147 çıkmıştı 2 gün sonrakinde 646 çıkmış...allahım çok mutluyum...rabbim herkese yaşatısn bu mutluluğu
hepinize iyi akşmlar arkadaşlar...bugün 2.kan değerim çıktı...1. 147 çıkmıştı 2 gün sonrakinde 646 çıkmış...allahım çok mutluyum...rabbim herkese yaşatısn bu mutluluğu
Durucuğum tebrik ederim canım..çok sevindim allah tamamına erdirsin inş..
durusah hayirli olsun Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
hepinize çoook tşk ediyorum arkadaşlar...tez zamanda sizlerde katılırsınız bu kervana inşallah...her zaman dua ediyorum arkadaşlar...durucummmm allah tamamına erdirsin canım benim çok sevdim değerinin artmasına mercimek tanen inşallah çabuk çabuk atlatsın zor dönemide bi ohhhhh dedirtsin anesine inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?