Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım hal ateşin ortalamanın üstünde
canım belirtilerin olmuş bence olmuştur yumurtlama

slm kızlar

kısa bir aradan sonra herkeze merhaba çarşamba günü kürtajım gerçekleşti şuan iyiyim Allahıma şükürler olsun hafif hafif kasılmaların haricinde bişeyim yok kan pıhtılaşmanın yanında birde başka sorunlar çıktı bende her zamanki gibi :) artık gülüyorum halime vücudum bebeği beslemeyi red ediyormuş bebği yabancı bir madde olarak görüyormuş bu her anne adayında aynıymış fakat sizlerin hormonları belli bir zamandan sonra bebeği kabulleniyormuş fakat benim hormonlar beslemeyi reddediyorlamış insan vücudunda (killer) katil hücreler varmış bendekiler kesenin etrafını sarıyor bebeğin gelişimini engelliyormuş bebek proteinin %50 sini babadan %50 sinide anneden alırmış ben bunu bebeğe sağlayamıorum maalesef, bundan dolayı bana 3. bir kişinin 1 ünite temizlenmiş beyaz kanı verilecek antikorları proteinleri falan böylelikle vücudum bağışıklık kazanıcakmış yabancı maddeye karşı
Allahım ya neler çıkıyor dimi kırk yıl düşünsem bu kadar aksiliğin başıma geleceğini tahmin edemezdim. Bana diolarki en azından sen kolay hamile kalıyorsun evet doğru kalıyorum ama sonu gelmiyor 10 ay içersinde 2 bebeğimi kaybettim ve eğer bu tedaviye olumlu sonuç vermezsem hiç gelmeyecek sonu ama doktorum %99 olumlu olacak dedi bilmiyorum işte ama ümidimi hiç kaybetmiyorum 3. de olucak inş

Canım çok geçmiş olsun. Hamile kalmakla da iş bitmiyor değil mi? Daha neler göreceğiz, duyacağız kim bilir. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Umudunu koruman çok güzel. Rabbimden ümit kesilmez. Derdi veren Allah, şifasını da verir inşallah. Dua ile canım.

tşk ederim amin evet canım maalesef bitmiyormuş acı bir gerçekle öğrendim bunu, elimizde bir ümidimiz var onuda kaybedersek yaşama sevincimiz kalmaz bende kaybetmiyorum sonuna kadar savaşıcam o katil hücrelerle :)

slmlar
arkadaslar bugun doktora gittim adetimin 3.günü doktor ultrasonla bakdi ve asagidaki resime benzer bi görüntü cikti ultrasonda ,doktor suan bisey anlamiyorum biseye benzetemedim ama normalde gebelik kesesi yerinde duruyor dedi.ama adetin 3 .günü olmasi biraz yaniltti onu.kararsiz kaldim 14 gün sonra tekrar gelin bakalim bi dedi.

aacaba adetliyken adet torbasi gibi bisey varmi ve o ultrasonda görülürmü ??netten arastirdim ama buna benzer bi bilgi bulamadim sizin bu konuda bir bilginiz varmi acaba???

b-hcg baktırtsaydıya bir de anlamadıysa bu gebelik kesesine benziyor:44: sonuçta gebeyken de adet olanları biliyorum

Esraaa bu resmen bebek,ilaç vermediler mi sana,hamileyken adet gören çok insan var,hadi hayrlı olsun :)

b-hcg baktırtsaydıya bir de anlamadıysa bu gebelik kesesine benziyor:44: sonuçta gebeyken de adet olanları biliyorum
cvp icin sagol canim..valla bende anlamadim kan testi yaptirda demedi.gebelik kesesi yerinde duruyor dedi.almanyada yasiyorum ben alman bi kadindi bende üstüne düsemedim adetli olmam kafasini karistirdi sanirim
haftaya gelin bi tekrar bakayim hala duruyomu diye dedi.
esime dedim bi test yapsam cikarmi acaba diye,oda hemen heveslenme dedi bekle bakim dedi

Esraaa bu resmen bebek,ilaç vermediler mi sana,hamileyken adet gören çok insan var,hadi hayrlı olsun :)

juliaa ayy insallah agzindan bal damliyor :)
inan doktor öyle diyince öyle bi icim kipir oldu..ama kafam karisti,doktor belkide adetten olan kan lekesi olabilirmi dedi ya..öyle bi sey varmidirki??
yani adet kani ultrasonda görülürmüki ?
ben öbür doktorum ilgisiz diye bu kadina ilk bugün gittim.ondan pek detayli soramadimda
julia canim buarada bu resmi ben netten buldum orjinal benim degil ama ultrasonda gördügümün aynisi

Son düzenleme:
adetken görünen boş keseler bu kadar net olmaz,duvar kalınlaşmaz ve şekilsizdir,eğer bu kadar netse gebelik kesesidir,kalınlaşma da önemli yani etrafı daha beyaz olacak kesenin

cnım tafın söylediği gibi 19.gün gibi yumurtlaman olmuş inşallah tablondaki bugünkü düşüş yerleşme düşüşün olsun hayırlısıyla seninde hamiş haberlerini alalım

teşekküler kızlar inşallah dediğiniz gibi olur..işte o zaman dileyin benden ne dilerseniz....

juliacım nasılsın bebişler iyilermi bi topicte hastalandıklarını okudum iyileşmişlerdir umarım allah sağlık uzun ömür versin kızlarınad a sana

adetken görünen boş keseler bu kadar net olmaz,duvar kalınlaşmaz ve şekilsizdir,eğer bu kadar netse gebelik kesesidir,kalınlaşma da önemli yani etrafı daha beyaz olacak kesenin

canim bilmiyorum valla esimde yanimda simdi , bekle diyip duruyor.yani adetken rahimde kese görülüyor diyosun..
hayirlisi insallah hamileyimdir :)

buarada kizlarin hayirli olsun juliacim allah anali babali büyütsün,nazarlardan saklasin insallah
bende bayadir girmiyodum topige kafami takmiyinca belki daha cabuk hamile kalirim diye ama nafile..

Son düzenleme:
henüz yumurtlayamamışsın gibi görünüyor:44: sende PKO var mıydı düzenli mi adet olursun yani kaç günde bir olursun genelde:26:

saol canım cevapladığın için pko dediğin kist galiba bende kist yok. prolaktin fsh ve lh değerlerimde normal allaha şükür. her ay düzenli adetim var sadece süresi uzun 33 ile 37 gün arası değişebiliyo. birde bu birkaç aydır adetimde 10 güne kadar lekelenme devam edebiliyo. geçen hafta hep saat 6 da ölçüyordum ama saat sabah 6 insanın vucut ısısının en düşük olduğu zamanmış. mesela bugün 7 de ölçtüm ateşim 36.7 çıktı tablomu da ekliyorum

slm arkidişler......
ateşimi ölçmeye başladım 2 gündür,
adetimin;
6.gün 36.3
7.gün 36.3
şimdilik böyle,ölçmeye devamm tabiii,ani düşüş olucak ve sonra yükselecek o gün ilişki olacak,,,doğru anlamışım dimi kızlar???:26::26:

merhaba arkadaşlar bende ateş ölçmeye başladım bugun reglimin 1.ci günü.yanlız bu oluşturduğunuz tablonun bulunduğu siteye üye olamadım.bilgilendirirseniz sevinirim.tşk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…