Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bekleyiş bizi hissettiğin yazıyı bulup tekrar koyabilirmisin güzelim...çok zor olmazsa senin için şayet...hani çiğdemle ikimizin adını yazmıştınya...

ben cıkıyorum artık kızlar kayın validem bende 4 gündür dogru dürüst ugryamıyorum arada girip ates ekliyorum 5 dakika konular bakıp cıkıyorum bi kaç güne gidecek sanırım o zaman bol bol girerim

bekleyis4848 kullanıcısından alıntı

1..gün..36.6 (regl ilk gün)
2..gün..36.6 (regl)
3..gün..36.4 (regl)

günaydın kızlar daha yolun başındayım yarın son günüm ben yinede ateşimi ekledim biraz ara verip yumurtlamaya yakın toplu yazacağım duruşah inşallah senin de hamiş haberini alırız canım bu ay vereceksin gibi geliyor bana hadi hayırlısı en çok duruşahın ve çiğdemin hamile kalacağı doğuyor içime inşallah hislerimde yanılmam seviniriz birlikte

yanılmadın güzelim..yüreğin ne kadar temizmiş canım benim..rabbim senide daha fazla bekletmeden verir gönlünün muradını inşallah

burda canım
evet ronya ikide bir tablonu görünce hamile bu niye tablosunu ekliyo diyorum son günlerde :) ayyy inşallah olur hadi bakalım hayırlı haberini alırız inşallah seninde :)

ayyy süpersin yaaa görüyomusun şuan ikiside gebişşş
bekleyiş kuzum sen hissettiklerini yazz hep olurmu

yanılmadın güzelim..yüreğin ne kadar temizmiş canım benim..rabbim senide daha fazla bekletmeden verir gönlünün muradını inşallah

amin canım inşallah ronya sende bi hamile kaldım de tamam sevinçten ölürüm neyse kızlar kahvaltıyı toplayayım ugrarım yine öpüldünüz cok cok

slm kızlar ben bu siteye yeni üye oldum aralık 25 2009 da düşük yaptım 7 haftalıkken kalbi durdu sonra ise 1 yıl boyun ca en az 7 8 ay korunduk sonrada hormon sorunu yasadım prl hormonum yüksekti cok sükür bu sorunuda atlattım yaptım araştırmalarla ateş ölçme yönteminin çok iyi oldugnu gördüm bende 11. günümden itibaren ölçüme başladım tablom şöyle :
( YANINDA !! OLANLAR İLŞKİ GÜNLERİM )

9.gün 2.01.2011.........(!!) ısı ölçümü yok
10.gün 3.01.2011.........( ısı ölçümü yok ilişki yok)
11.gün 4.01.2011......... 36.7 !!
12.gün 5.01.2011......... 36.6
13.gün 6.01.2011......... 36.7 !!
14.gün 7.01.2011......... 36.8
15.gün 8.01.2011......... 36.9 !!
16.gün 9.01.2011......... 36.8 !!
17.gün 10.01.2011........ 36.8
18.gün 11.01.2011.........36.8 !!
19.gün 12.01.2011.........36.7
20.gün 13.01.2011.........36.8

beklediğim adet tarihi 25 i yani 12 gün var ne zaman yumurtladığımıda bilmiyorum ama durum böyle yorumlarsanız sevnirim şimdiden saolun :79:

Evet Duruya katılıyorum içinin temizliğiyle hissettin demek ki gerçek oldu :) Allah razı olsun İnşallah en kısa zamanda senin ve topicteki arkadaşlarında güzel haberlerini alırız

selam kızlar
ya bu 2 hafta stres yaşadım acaba o yüzden yumurtlamamış olabilir miyim ve bu sefer 6 saat uyku ile ölçüyorum ondan mı acaba tafçım sen bilirsin bu konuları yardımcı olu musun. yüksek ateşi de sildim bi bakar mısın tabloma

Evet Duruya katılıyorum içinin temizliğiyle hissettin demek ki gerçek oldu :) Allah razı olsun İnşallah en kısa zamanda senin ve topicteki arkadaşlarında güzel haberlerini alırız

amin inşallah canım hyırlısıyla bizde veririz inşallah hamiş haberi sizlere

canım senin ateş hep yüksek nedense yaa 11.gün yumurtladıysan eger 1 hafta var adetine o zman belli olur inşallah adet olmazsın ve bu tablo hamile tablosu gibi ateş hep aynı gitmiş eklediğinden beri ya 11.güün yumurtladın yada önce yumurtladın yani bu durumda adetini erken beklemen lazım en gec 1 hafta olması lazım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olur herkes hayırlısı inşallah

selam kızlar

ŞİMDİ İNTERNETTE ARAŞTIRIRKEN BİŞEY ÖĞRENDİM SABAH 6 DA İNSANLARIN VÜCUT ISISI DÜŞÜK OLURMUŞ BENDE NİYE BÖYLE DÜŞÜK GİDİYOR DERECEM DİYORUM ÇÜNKÜ BİR HAFTADIR HEP BU SAATTE ÖLÇÜYORDUM. YARINDAN İTİBAREN 7 DE ÖLÇECEM BAKALIM DEĞŞİKLİK OLACAKMI. SİZE DE BİLGİ VEREYİM DEDİM.

canım sabah 6 yada 7 farketmez önemli olan aynı saatte ölçmen
zaten vücut sıcaklığı her ilerleyen saatte 0.1 derece artar
yani ölçmen gereken saatten 2 saat sonra ölçersen 0.2 derece artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…