Bu gün gidiyoruz saat 3 'te randevu :S Acayip stresim
ekle tabi burası ateş ölçme topiği tabiki yorumlamaya calışırız elimizden geldiğince
Amin inşallah..
Ben bu konularda çok acemiyim.yıllarca vajinusmusla uğraştım,illeti yendikten bir ay sonra hamile kaldım,sonrası malum düşük,ameliyat vs.derken yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri.Doktorum istemeden hormon tahlillerini yaptırdım normal çıktı.burdan okuyorum ultrasyonla yumurta var mı yok mu anlaşılıyormuş.doktora adetin kaçıncı günü gitmek lazım..
stres yok cnm benim sevinç heyecen tamam stres yok hersey yolunda pıtpıtları duyup bizede sevinçli hber vereceksin dua et bol bol stresini hafifletir biraz olsun allahım kalp atışlarını daha sonra boyunu sonra elini kolunu görmeyi sonrada kucagına almayı nasip etsin inşallah
Günaydın... Geçen ay ateşim 31.gün düşmüştü ve 32.gün adet olmuştum. Bu ay nasıl olacak merak ediyorum. Hayırlısı Allah'tan...
son 1gün ün kalmış inşallah hamilesindir biri bu ay hamilesin sen bak gör yazmış inşallah içine dogmustur da hayırlı haberlerle devam ederiz hep beraber
1. gün 3 ocak p.tesi
2. gün 4 ocak Salı
3. gün 5 ocak çar.ba
4. gün 6 ocak per.be
5. gün 7 ocak Cuma
6. gün 8 ocak c.tesi
7. gün 9 ocak Pazar soğan, :)))
8. gün 10 ocak p.tesi soğan
9. gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, :))) 36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan, :))) 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak Salı soğan 36,1
1.gün...36.3
2.gün...36.2
3.gün...36.2
4.gün...36.1
5.gün...35.8
6.gün...36.2
7.gün...36.0
8.gün...36.0
9.gün...36.2
10.gün..36.0
11.gün..36.1
12.gün..36.0
13.gün..36.3
14.gün..36.3
15.gün..36.3
16.gün..36.5
17.gün..36.7
günaydın kızlar..ameliyat sonrası bu ay korunmayacaktık ve çalışmalara başlıycaktık ama malesef aksilikler çıktı ve yumurtlama dönemimi kaçırdım.en azından yumurtlama olmuşmudur diye yorumlarınızı almak istiyorum..
henüz yumurtan çatlamamış gibi görünüyor bu ateş ölçümlerine göre:26:
yumurtanın çatladığını nerden anlarız diye soran arkadaşlarıma örnek olarak açıklıyorum bakınız 15. günden sonra ateşte belirgin bir yükseliş olmuş yani 15. gün yumurta çatlamış. bundan sonra da ateşinin öyle yüksek gitmesi gerekiyor adet gününe kadar. herkesin ateşi aynı olmaz yalnız herkes kendi ortalamasından anlar yumurtlama zamanını
bu tabloyo göre hangi günler çalışması lazım sence peki
yumurtanın tam olarak ne zaman çatlayacağını kestiremediğimiz ve yumurta çatladıktan sorna ateşimiz yükseldiği için gününü kaçırmayalaım ve spermler kaliteli olsun diye gün aşırı çalışmak lazımama genelde yumurtlamadan önceki gün+ yumurtlama günü+ yumurtlamadan sonraki gün çalışılması gerek tam yumurtlama gününü bilince tek gün bile yetiyor
yumurtlama ve yumurta çatlaması FAKLI şeyler yani demi doğru anlıyorum demi
yumurtlama ile yumurtanın çatlaması aynı şey :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?