Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gün gidiyoruz saat 3 'te randevu :S Acayip stresim

stres yok cnm benim sevinç heyecen tamam stres yok hersey yolunda pıtpıtları duyup bizede sevinçli hber vereceksin dua et bol bol stresini hafifletir biraz olsun allahım kalp atışlarını daha sonra boyunu sonra elini kolunu görmeyi sonrada kucagına almayı nasip etsin inşallah

1. gün 3 ocak p.tesi
2. gün 4 ocak Salı
3. gün 5 ocak çar.ba
4. gün 6 ocak per.be
5. gün 7 ocak Cuma
6. gün 8 ocak c.tesi
7. gün 9 ocak Pazar soğan, :)))
8. gün 10 ocak p.tesi soğan
9. gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, :))) 36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan, :))) 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak Salı soğan 36,1

canım bende dr a gitmedim ama arkadaşlardan bildiğim kadarıyla 2. yada 3. gün gidiyolar dr hormon testi vs istiyo sonrada 10. gün yada 12. gün çağırıyo bi daha sanrıım yanlış hatırlamıyosam ....

kızlar herkese hayırlı günlerben ateşimi 24 gündür ölçüyorum ama hep aynı saatte ölçüldüğünü bilmiyodum şimdi hepsi geçersiz oldu galiba ben hep farklı saatte bazen 10 da bile ölçtüğüm oldu yalnız hep yataktan çıkmadan ölçtüm bilmiyorum kafam karıştı bu ay yattı galiba

Arkadaşlar
bu ateş ölçme yöntemini ben hiç anlamadım.şuan regl dönemimdeyim ve yarın son günü olacak.ateş basmaları oluo Dün kasığımda batma vardı.
Ama asıl sormak istediğim bu ateş ne zaman ölçülmeye başlanmalı kaç olunca yumurtladığımın sinyali olacak bana bi açık açık anlatırmısınız ???ne zaman ölçmek gerekiyo???

Help meeee

Aminnnn inşallah hayatım yaa ama insan elinde olmadan kafasında kuruyo :S
Bi aksilik çıkmadan şu 9 ayı atlatsaydık :S
Allahım en kısa zamanda seninde böyle haberlerini okumayı nasip etsin :)

Günaydın... Geçen ay ateşim 31.gün düşmüştü ve 32.gün adet olmuştum. Bu ay nasıl olacak merak ediyorum. Hayırlısı Allah'tan...

FF 17. gün gösterse de bence 19. gün yumurtan çatlamış sen 30. gündesin yani 11. gündesin 3 günün var ve birşey dikkatimi çekti 27. ve 28. günde ateşin düşmüş tekrar yükselmiş yani yumurtlamadan sonra 8. 9. güne geliyor inşallah yerleşme düşüdüdür

bekleyiş canım yumurtlamışsın ve ateşin güzel gidiyor
bakalım inşallah güzel haberler alırız

henüz yumurtan çatlamamış gibi görünüyor bu ateş ölçümlerine göre:26:

yumurtanın çatladığını nerden anlarız diye soran arkadaşlarıma örnek olarak açıklıyorum bakınız 15. günden sonra ateşte belirgin bir yükseliş olmuş yani 15. gün yumurta çatlamış. bundan sonra da ateşinin öyle yüksek gitmesi gerekiyor adet gününe kadar. herkesin ateşi aynı olmaz yalnız herkes kendi ortalamasından anlar yumurtlama zamanını

henüz yumurtan çatlamamış gibi görünüyor bu ateş ölçümlerine göre:26:

canım çatlamamış diyosun ben pek anlamıyomda bazılarıda çatlama dedi bugünü kaçırma yarına bırakma dediler pazar günü çalıştım en son ne yapsamki :26::26::26:

ronya senden yorum alsaydım keşkem ....

bu tabloyo göre hangi günler çalışması lazım sence peki

bu tabloyo göre hangi günler çalışması lazım sence peki

yumurtanın tam olarak ne zaman çatlayacağını kestiremediğimiz ve yumurta çatladıktan sonra ateşimiz yükseldiği için gününü kaçırmayalaım ve spermler kaliteli olsun diye gün aşırı çalışmak lazım ama genelde yumurtlamadan önceki gün+ yumurtlama günü+ yumurtlamadan sonraki gün çalışılması gerek tam yumurtlama gününü bilince tek gün bile yetiyor

Son düzenleme:

yumurtlama ve yumurta çatlaması FAKLI şeyler yani demi doğru anlıyorum demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…