sweetbaby,sevdebilge hadi inş güzel haber gelecek gibi hayırlısı olsun..
1.gün...36.3
2.gün...36.2
3.gün...36.2
4.gün...36.1
5.gün...35.8
6.gün...36.2
7.gün...36.0
8.gün...36.0
9.gün...36.2
10.gün..36.0
11.gün..36.1
12.gün..36.0
13.gün..36.3
14.gün..36.3
15.gün..36.3
16.gün..36.5
17.gün..36.7
günaydın kızlar..ameliyat sonrası bu ay korunmayacaktık ve çalışmalara başlıycaktık ama malesef aksilikler çıktı ve yumurtlama dönemimi kaçırdım.en azından yumurtlama olmuşmudur diye yorumlarınızı almak istiyorum..
İnşallah bekleyiscim. Hepimiz inşallah en kısa ve hayırlı zamanda gönlümüzün muradına kavuşuruz. Allah'ım büyük ve bize bu güzel nimeti nasip eder inşallah. Umutla ve dua ile bekliyoruz. Rabbim aratmadan en hayırlı zamanda evlatlarımıza kavuştursun bizi. Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Her ay umut edip adet görmek çok zor. Bunu yaşayan bilir. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Dualarımdasınız, tüm bebek isteyen arkadaşlarım, inşallah hepimiz muradımıza kavuşuruz.
olabilir cnm inşallah yumurtan güzel güzel gelişir bi an önce saglıgıyla tekrar hamile kalırsın dualarımdasınız hepiniz bu arada bal tarcın çörek otu yedim ben bu ay siteden arastırdım da yumurta geliştiriyo ve cogaltıyo yumurta gelişme sorunu olanlar yazmıs okudum dr a gitmiş tam 4 tane iyi gelişmiş yumurtam vardı dr gözlerine inanamadı diye yazmıs bende kaliteli yumurtam olsun diye yedim ve bu karısımı deneyip ilk denemesinde okadar cok hamile kalan varki sasırdım hemen denedim bakalım ne olacak bi arastır istersen sende erken gelişiyo yumoslar ve normalde 1 taneyse o ay cok yumurtası olanlar bile olmuş sasırtıcı ama denemek lazım diye düşündüm tabii ölçüsünü iyi ayarlamak lazım bazıları ölçüyü fazla kacırıp kist olusturabiliyo
sweetbaby,sevdebilge hadi inş güzel haber gelecek gibi hayırlısı olsun..
canım 15.gün olmus yumurtlaman ondan sonra ateşin ortalamanın üzerine cıkmış cünkü dün catlamış yumurtan ısın dü n yükselişe gecmiş yarında yüksek gider artık hayırlısı cnm
Selam ben geldimmm :)
Bende 4 ay kadar önce yapmıştım bu karışımı Bekleyis ama bende de kist oluştu :S Bence yumurtlama problemi olmayanlar yemesin ya da yeselerde incir havuç kürünü de yapsınlar ki yumurtaları çatlasın mazallah kist oluşabiliyo
canım malesef eşimle hiç birlikte olamadık bu ay,hayırlısı artık inş önümüzdeki ay.
canım yani dün çalışma olsaydı şansım varmıydı acaba..
İnşallah canım. Hepimiz inşallah güzel haberlerimizi veririz ve birlikte seviniriz. Allah dualarımızı kabul etsin.
ewet dün yapsaydınızda sans vardı neden olmasın arkadasımız gebemi vardı burda oda yumurtladıgı zaman tek ilişkiyle hamile kalmıştı :) tutacaksa tek bi ilişki bile yetiyo bazen yumurtlama sonrası hemende sans olabilir bak benim tabloya her zaman calışma var ama bebek yok gelecek olsun yeterki stres yapma hayırlısı olsun bu ayı kacırdıysanda olsun saglık olsun hayırlısı herseyin
Bu ayı kaçırdığıma öyle üzülüyorum ki birkaç gün depresyona girdim.Doktor bir an önce gebe kalmam gerektiğini söyledi.Çünkü 2 ay içinde tekrar miyomlandım doktoruma göre, ama ben inanmıyorum muhtemelen bu küçük miyomu gözden kaçırmış tabi kendisi bunu kabul etmiyor..
Miyom tekrar büyümeden gebe kalmalıyım tabi allah nasip ederse..
h.g cnm evet ben bu ay yaptım ama onlar 1 tatlı kasıgı yiyolarsa ben 3te biri kadar az yedim ne olur ne olmaz diye catlattımda allaha sükür korka korka yedim :) bu ay olmazsa bidahaki ayda hayıt tohumu cayı adacayı içeceğim okumadıgım sey yapmadıgım sey kalmadı bi hayıt tohumu kaldı belki vesilem ondadır onuda deneyecegim nerden gelecegi belli olmuyo işte vesile arıyorum bende gerçi allah ol dese oluyo ama vesile olur belki
üzülme canım sitede arastır bk çikolata kistime miyomlarıma ragmen hamileyim diyen cok var zamanı geldiyse allah ol dediyse oluyo rahat ol o yüzden benimde drum ilk senemde miyom var hamile kal demişti ama eşim askere gitti geldi bende ne miyom kalmış ne birşey stres yapma sakin ol dua et bende ediyorum hepimiz için dua allah dualarımızı geri cevirmesin
İyi yapmışsın az yemekle nolur nolmaz :) Ben son reglim de başka bi doktora gittim hormonlarıma baktırmaya (kendi doktorum yoktu) Aman Allahım bana neler söyledi pko var dedi hiperprolaktinemi var dedi bi sürü tahliller istedi en son rahim filmi istedi (para amacı başka bişey değil) Bi de ilaç yazdı dostinex :)
Ben tabi verdiği ilacı almadım. Onun yerine hayıt suyu ve adaçayı içtim her gün Hee tabi ilaç olarakta takviye parlodel aldım ancak yarım yarım içtim (prolaktin problemi hep vardı bende o yüzden) Allaha şükürler olsun tekrar regl olmadan hamile kaldım :) Hayıtın şifası inkar edilemez. Hatta hapı varmış ancak piyasa da yok
Hayıtın da adaçayının da bir zararı yok (fazlası olmayacak ama adaçayının, günde 1 fincan)
bayadır bu topiğe uğramıyodum ateş ölçmeye başlamakta bu aya kısmet oldu ona bile geç başladım hatta ....
kızlar ateş tablomu yayınlasam yorumlarmısınız :26::26::26::26:
ciğdemcim gittin mi dr a canım sen kac haftalık olmus senin mercimek tanen bakayım
Amin inşallah..
Ben bu konularda çok acemiyim.yıllarca vajinusmusla uğraştım,illeti yendikten bir ay sonra hamile kaldım,sonrası malum düşük,ameliyat vs.derken yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri.Doktorum istemeden hormon tahlillerini yaptırdım normal çıktı.burdan okuyorum ultrasyonla yumurta var mı yok mu anlaşılıyormuş.doktora adetin kaçıncı günü gitmek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?