Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar dünki ateşim muallakta kalmıştı. 36.4 mü 36.6 mı işaretleyeceğimi bilememiştim. Bugün 36.7 çıkınca 36.7yi işaretledim. Adet günüm bugün, henüz gelmedi. Bekliyorum. Sanki adetim geldi gibi hissettim, lavaboya gittim, sarı akıntı vardı. Adet öncesi böyle sarı akıntı daha önce hatırlamıyorum. Ama bekliyorum adetimi, gelecek gibi hissediyorum. Hayırlısı Allah'tan. :97:

Canım ben 20 Aralık'ta oldum en son. Bugün 20 Ocak beklenmeyen adet tarihim. Bekliyorum, henüz gelen giden yok. Hayırlısı bakalım. :97: Senin de yumurtan çatlamış. Hayırlı olsun. İnşallah güzel haberler alırız senden bu ay.

bence sen bir test yap bu ateş çok güzel çünkü elinde varsa fazladan yap ne kaybedersin ki

bence sen bir test yap bu ateş çok güzel çünkü elinde varsa fazladan yap ne kaybedersin ki

Canım 28. ve 31.günler sabah idrarıyla yapmıştım ama hayalet çizgi bile yoktu. Olsaydı çıkardı diyorum. O yüzden test almadım başka. Yani umudum yok gibi. Karnım da hafiften ağrıyor ve sarı akıntı geliyor. Adete çevrilecek gibime geliyor. Biraz bekleyeyim, gelmezse yaparım artık. Geçen aylar çok heveslenip adeti gördüğüm için bu ay nedense ümitlenemiyorum. Hayırlısı artık. :97:

1.gün 36.8 regl
2.gün 36.5 regl
3.gün 36.4* bitti
4.gün 36.5
5.gün 36.5*
6.gün 36.4*
7.gün 36.4
8.gün 36.4*
9.gün 36.5
10.gün 36.3*
11.gün 36.4
12.gün ----*
13.gün 36.4
14.gün 36.4* 2 saat erken kalktım ölçtüm
15.gün 36.6*---36.7 (15 dakik önce va saatinde ölçtüm)
16.gün 36.8
17.gün 36.6*
18.gün 36.6
19.gün 36.6*
20.gün 36.7
21.gün 36.7*
22.gün 36.7
23.gün 36.7
24.gün 36.8

slm kızlar nette sorun vardı dün aksamdan beri giremedim telefondan girdim ama bi türlü yazamadım telefondan net geldi çok özledim hepinizi alışmışım yaa sizlere netsiz kalınca çok üzülmüştüm iyiki geldi

moral bozmak yok ben sana uyku düzenin kaçmış ondan düşük çıkmıştır ateşin yarın yüksek çıkar demedimmi bak yükselmiş maşallah hadi inşallah son tablon olsun bu tablonun sonu bebiş olsuun ve topiclerde çok okudum hamilelerde sarı akıntıdan çok bahsediliyor umarım hamilelik akıntısıdır

Canım ben hala adetimi bekliyorum. Ateşime rağmen gelecek gibi hissediyorum. Gelmezse test yaptıracağım ama bana akşam ya da yarın sabah gelir gibi geliyor. Ama hayırlısı tabi. Allah bilir. Bekliyoruz...:97:

inşallah dileklerin için sağol canım sende hemen hamiş kalırsın inşallah sağlığıyla tez vakitte aratmadan versin Allah herkese

Canım ben hala adetimi bekliyorum. Ateşime rağmen gelecek gibi hissediyorum. Gelmezse test yaptıracağım ama bana akşam ya da yarın sabah gelir gibi geliyor. Ama hayırlısı tabi. Allah bilir. Bekliyoruz...:97:

hayırlısı cnm inşallah gelmez adetin bekle ama stres yapmamaya çalış unut adet gününü 1 hafta sonrası gibi düşün oldumu inşallah stresini yenersin zor tabii ama akıntından ümitlendim ben inşallah gelmiştir hayırlısıyla :97::97:

hayırlısı cnm inşallah gelmez adetin bekle ama stres yapmamaya çalış unut adet gününü 1 hafta sonrası gibi düşün oldumu inşallah stresini yenersin zor tabii ama akıntından ümitlendim ben inşallah gelmiştir hayırlısıyla bebişin :97::97:

slm kızlar yahu cok kotuyum ben kasıklarımdan asagı bısıyler cakılıyor gıbı bugun soyle bır yarım saat yuruyuse cıktım bır tuhaf oldum ozellkıle sol kasgımdan asagı bır agrı oldu nefes nefese kaldım duz yolda ıns vardır bısıler bıde sureklı ıslaklıgım var artık neden bılmıyorum umutlanmak ıstemıyorum yarın 28. gun ıns olmam atesım azcık dustu cok uzuldum ama ıns yarın yukselır yaaaaa

inşallah yükselir canım inşallah hayırlısıyla gelir bebişler

İnşallah hayırlısı canım. Senin de ateşin güzel gidiyor gördüğüm kadarıyla. İnşallah bu ay güzel haberler verirsin sen de. sweetbaby26 senin belirtilerin de hayra alamettir inşallah. Hadi bakalım Allah hepimizin gönlünün muradını verir de burada hep beraber seviniriz inşallah. :97:

inşallah canm gönlümüzdeki olur hepimizin ve isteyen herkesin inşallah Allah sesimizi duyar dualarımızı kabul eder :97::97:

bende 23 aralıkta olmuştum en son. ama senin düzenli galiba benim değişebiliyo 37 ye kadar uzadığı oluyo. geçen ay bende 30. gün test yapmıştım negatif çıkmıştı ve 5 gün sonra adet oldum. ama doktorların çoğu bu zamanda testlerin doğru sonuç vermeyebileceğini söylüyor. 40. günü bekleyin diyenler var. hem ateşinde düşmemiş. inşallah hayırlısı olur canım

1.gün 12/01 36.7 (regl başladı)
2.gün 13/01 36.2
3.gün 14/01 36.4
4.gün 15/01 36.4
5.gün 16/01 36.3 (regl bitti) *
6.gün 17/01 36.4
7.gün 18/01 36.3
8.gün 19/01 36.3
9.gün 20/01 36.3

:80::80::80:

günaydın akşam kapanışı ben yapmışım, sabah açılışı da yapayım bari :):)

1.gün 12/01 36.7 (regl başladı)
2.gün 13/01 36.2
3.gün 14/01 36.4
4.gün 15/01 36.4
5.gün 16/01 36.3 (regl bitti) *
6.gün 17/01 36.4
7.gün 18/01 36.3
8.gün 19/01 36.3
9.gün 20/01 36.3
10.gün 21/01 36.3

Günaydın Funda, günaydın kızlar. Ben bugüne erken başladım. Saat 4'te uyandım. Sonra da uyuyamadım. FF'de araştırdım. Ve her zaman ölçtüğünüz saatte ölçün, gece uyuyamamış olsanız da diyor, ama uyuyamadığınızı chart'a işaretleyin diyor. Ben de işaretledim ve içi boş gözüktü o yüzden bugünki ateşim. Saat 4'te 36.4 saat 5'te 36.5 saat 6'da 36.6 her saat artıyor ve her zaman ölçtüğüm saatte 36.7. Yataktan hiç kalkmadım ama hiç uyuyamadım da. Ateşim uyuyabilseydim nasıl çıkardı bilmiyorum. Adetim görünmüyor henüz. Dün akşam gelen 1 damla pembemsi-kahvemsi lekenin çok azı bu sabah geldi. Sonra kesildi. Bilemiyorum adete döner mi bu. Sarı akıntım devam ediyor. Beklemedeyim... :97: Hayırlısı Allah'tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…