selam kızlar
sevdebilge seninle dönemlerimiz birbirine yakın oluyo sanki sen kaç günde bir oluyon. tafçım seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah hayırlısı olur hepimiz için
Eki Görüntüle 129570
Kızlar dünki ateşim muallakta kalmıştı. 36.4 mü 36.6 mı işaretleyeceğimi bilememiştim. Bugün 36.7 çıkınca 36.7yi işaretledim. Adet günüm bugün, henüz gelmedi. Bekliyorum. Sanki adetim geldi gibi hissettim, lavaboya gittim, sarı akıntı vardı. Adet öncesi böyle sarı akıntı daha önce hatırlamıyorum. Ama bekliyorum adetimi, gelecek gibi hissediyorum. Hayırlısı Allah'tan. :97:
bence sen bir test yap bu ateş çok güzel çünkü elinde varsa fazladan yap ne kaybedersin ki
Kızlar dünki ateşim muallakta kalmıştı. 36.4 mü 36.6 mı işaretleyeceğimi bilememiştim. Bugün 36.7 çıkınca 36.7yi işaretledim. Adet günüm bugün, henüz gelmedi. Bekliyorum. Sanki adetim geldi gibi hissettim, lavaboya gittim, sarı akıntı vardı. Adet öncesi böyle sarı akıntı daha önce hatırlamıyorum. Ama bekliyorum adetimi, gelecek gibi hissediyorum. Hayırlısı Allah'tan. :97:
moral bozmak yok ben sana uyku düzenin kaçmış ondan düşük çıkmıştır ateşin yarın yüksek çıkar demedimmi bak yükselmiş maşallah hadi inşallah son tablon olsun bu tablonun sonu bebiş olsuunve topiclerde çok okudum hamilelerde sarı akıntıdan çok bahsediliyor umarım hamilelik akıntısıdır
slm kızlar
dün kan transferim gerçekleşti başka bir kişinin kanını yedimbekliyorum şimdi doktorum kan transferinden sonra başlayın çalışmalara dedi ama ben bu aydan ümitli değilim açıkçası
çiğdemcim bebişin kalp atışalarını duymuşun çok sevindim Rabbim sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin duruşah, light darısı sizlerin başına inşallahtaf, bekleyiş inş bu ay ikinizinde son ateş tablonuz olur verirsiniz mutlu haberlerisevdebilge senin tablonda çok güzel ayrıca akıntının olması gebeliğin bir işaretidir bende ondan anlamıştım hamile olduğumu inş. bu ay yüzün güler öpüyorum hepinizi
Canım ben hala adetimi bekliyorum. Ateşime rağmen gelecek gibi hissediyorum. Gelmezse test yaptıracağım ama bana akşam ya da yarın sabah gelir gibi geliyor. Ama hayırlısı tabi. Allah bilir. Bekliyoruz...:97:
Canım ben hala adetimi bekliyorum. Ateşime rağmen gelecek gibi hissediyorum. Gelmezse test yaptıracağım ama bana akşam ya da yarın sabah gelir gibi geliyor. Ama hayırlısı tabi. Allah bilir. Bekliyoruz...:97:
slm kızlar yahu cok kotuyum ben kasıklarımdan asagı bısıyler cakılıyor gıbı bugun soyle bır yarım saat yuruyuse cıktım bır tuhaf oldum ozellkıle sol kasgımdan asagı bır agrı oldu nefes nefese kaldım duz yolda ıns vardır bısıler bıde sureklı ıslaklıgım varartık neden bılmıyorum umutlanmak ıstemıyorum yarın 28. gun ıns olmam atesım azcık dustu cok uzuldum ama ıns yarın yukselır yaaaaa
hayırlısı cnm inşallah gelmez adetin bekle ama stres yapmamaya çalış unut adet gününü 1 hafta sonrası gibi düşün oldumu inşallah stresini yenersin zor tabii ama akıntından ümitlendim ben inşallah gelmiştir hayırlısıyla bebişin :97::97:
İnşallah hayırlısı canım. Senin de ateşin güzel gidiyor gördüğüm kadarıyla. İnşallah bu ay güzel haberler verirsin sen de. sweetbaby26 senin belirtilerin de hayra alamettir inşallah. Hadi bakalım Allah hepimizin gönlünün muradını verir de burada hep beraber seviniriz inşallah. :97:
çizgiyi 20. güne çekse de yumurtan bence 22. günde çatlamış çünkü 22. günden sonra ateşin ortalamanın üstünde iyice artmış:26: bugün 29. gündesin yani yumurtlamadan sonra 7. gündesin hadi bakalım hakkında hayırlısı
benim dün sağdaki yumurtam 13mm di akşam çok hafif ara ara kasık ağrım oldu bugün biraz daha arttı ağrım ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı yani acaba yarın çatlar mı yumurta yani yeterli boyuta ulaşır mıki sabah doktora gideceğim gel demişti yumurtamın boyutunu küçük bulduğu için bakalım doktor ne diyecek merak ettim açıkçası ben de bu ay korunmasak da bebek için uğraşmıyorum kürtajdan sonra yumurtlamam nasıl onu merak ettiğim için takip ediyorum kendimi[/
kürtajdan sonra hemen hamile kalmanda sorun yoksa bence vakit kaybetme bakarsın hamile kalırsın. ben 2 senelik evliyim 2 sene düşünmedik ama bazen diyorum keşke daha erkenden düşünsemiydim diye ama hayırlısı olsun artık hepimiz için.
benim tabloya 20. gün çekmesinin sebebi şu sanırım, geçen aydadaa 6. dpo da düşüş olmuştu ateşte bu ayda öyle bi düşüş olunca ,o gün 20. güne çizgi çekti. yani çizgiyi sonradan o düşüşün olduğu gün çekti ve onuda 6. dpo kabul etti. banada sanki 17. gün yumurtladım gibi geliyor çünkü geçen ayda 3 gün üst üste ateşimin düşük olarak sabitlenmesinden sonra çatlamıştı.
Canım ben 20 Aralık'ta oldum en son. Bugün 20 Ocak beklenmeyen adet tarihim. Bekliyorum, henüz gelen giden yok. Hayırlısı bakalım. :97: Senin de yumurtan çatlamış. Hayırlı olsun. İnşallah güzel haberler alırız senden bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?