611,5 çıktı kızlar karından baktı doktor görünmüyo sonra gel ya da alttan bakayım dedi istemedim alttan.misafir var anca yazdım nasıl değer
canım cuma günü menenjit aşısı oldum ya ben sonradan anladım az da olsa menenjit mikrobu var vücudumda. zaten menenjit hastalığının belirtileri sinir sistemi rahatsızlıkları ve üst solunum yolları enfeksiyonuymuş netten baktım da. evet ovulasyon zamanı ters oldu ama olsun.zaten yarım yamalak ölçüyorum gece ölçümleriyle filan idare ediyordumahh kuzum kıyamam sana
vallaa bu belayı çeken bilir gel bana sor
bacağına vuruyomu peki canım?
sakın agır kaldırma bak çok tehlikeli bel kaymasına kadar gidiyo allah korusun
yazık bak sonra telafisi yok 2 koltuk için değermi allahaşkına
Şenaaay hadi bakalım caınım akşam ateşini ölç bakalım ne çıkçak
sabah ola hayrola inşş topici açınca halay çekerimmmmmmm
canım geçmiş olsun yorgunluktan flnda bogazlara vuruyo bazen
dediği gibi eşinin bünye zayıf düşünce bi yerden çıkıyo işte.
ama bogaz ağrısı ateşte yapabilir. bakalım sabahki ateşin ne çıkacak
aksi gibi tamda yumurtlamaya yakın günlerdesin dimi
neyse diğer belirtilerinden ayırt edersin sen şekerim
611,5 çıktı kızlar karından baktı doktor görünmüyo sonra gel ya da alttan bakayım dedi istemedim alttan.misafir var anca yazdım nasıl değer
Ayyy sinir oluoom şu dizilere yaaa
öyle bi geçer zzamanki mi neee..
şu Aylin olcak karı tek gecede hamile kaldığı yetmiyomuş gibi
bide dağlarda bayırlarda merdivenlerde haldır haldır koşturup duruyo
karnında bebek var güyaaaa düşürüvercek görcek gününü
tabi bilmez ki kıymetini ne kolay geldi dimi peeeeeeh
canım cuma günü menenjit aşısı oldum ya ben sonradan anladım az da olsa menenjit mikrobu var vücudumda. zaten menenjit hastalığının belirtileri sinir sistemi rahatsızlıkları ve üst solunum yolları enfeksiyonuymuş netten baktım da. evet ovulasyon zamanı ters oldu ama olsun.zaten yarım yamalak ölçüyorum gece ölçümleriyle filan idare ediyordumbu ay akıntım da sancım da yok denecek kadar az oldu. şansına artık
canım çok sevindim gözümüz yollarda kaldı ama değdi. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin..Allahım bizlere de nasip etsin. hadi iyisin her öğretmenin hayalidir bu aylarda hamile kalmak
he yaa sormaaa ne gıcık ne gıcıkkkkkk
biirde şımarmazmıııııııııııııııııııı allahhhhhhhhhhhhhhh saçını başını yolllllllllll
hımmm şmdi anlaşıldıııı aşı yaptı büyük ihtimalle canım,
inşşş ilerlemeden geçer şu meret.
yımırtanda çok bekletmese bari
ayyyyy hiç sorma kuş sütü istiyomuşta bilmemneymişte
ay yoluk yoluk edicem
anasıda böyleydi bunun onuda sevmezdim zaten
babası bi saldırdı anında hamile kaldı aşüfte
hımmm şmdi anlaşıldıııı aşı yaptı büyük ihtimalle canım,
inşşş ilerlemeden geçer şu meret.
yımırtanda çok bekletmese bari
ayyyyy hiç sorma kuş sütü istiyomuşta bilmemneymişte
ay yoluk yoluk edicem
anasıda böyleydi bunun onuda sevmezdim zaten
babası bi saldırdı anında hamile kaldı aşüfte
ayyy alemsinnn deryoş yaaa çok acaip güldüm
bunların yımırtaları spermi görünce çatlıyor annem ondan
ablasını unuttun kız oda tek atışla gebe kaldı.
bi mete tutturamadı
tablom bu şekilde ovulasyon ortalamam 16. gün genelde.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
bilmem ki ne zaman olur.
ayyy alemsinnn deryoş yaaa çok acaip güldüm
bunların yımırtaları spermi görünce çatlıyor annem ondan
ablasını unuttun kız oda tek atışla gebe kaldı.
bi mete tutturamadı
tablom bu şekilde ovulasyon ortalamam 16. gün genelde.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
bilmem ki ne zaman olur.
canım henuz bellı degıl ama az kaldı sonucu ogrenmemeşenay, hamile misin? ay hadi inşallah yaa pozitif sonuçlarla dön bize:) Ay çok mutlu oldum birden hoplayıp zıplayasım geldi
canııııııım cok sevındım611,5 çıktı kızlar karından baktı doktor görünmüyo sonra gel ya da alttan bakayım dedi istemedim alttan.misafir var anca yazdım nasıl değer
göbek çeken bi kadın vardı bana dedi ki senin rahminin ağzı eğri şimdi Allahın izniyle olur dedi. kendince düzeltti. bugün gidin eşinle sarılın dediama benim yumurtam daha çatlamaz ki dedim. o da demesin mi senin canın kocanı çekince çatlar
geçen ayki tablom işte.. yumurta yoktu
geçen ay yumurtam olmamış canım doktor öyle dedi. hemencik de adet oluverdim.bence bugün olabilir karanfilcim bel ağrısı falan yani eğer yarın ateşin yükselirse bence bugün büyük ihtimal.
sen geçen ay ne kadar erken adet olmuşsunnnn
ayyyyyhh valla bende sinirden gülüyom sorma baharım :)))
doğru dedin kız onu da ahmet becerdi sağolsun
kerameti nedir bi anlasakkkkkkk
Bizde istiyozzzzz
karanfilim senin yımırta baş göstermiş zaten baksana,
maşallaaahh diyim
hafif düşüşünü yapmış, muhtemelen yarın yükselicek
bu geceyi değerlendirin bari aman kaçırmaaaa :))
göbek çeken bi kadın vardı bana dedi ki senin rahminin ağzı eğri şimdi Allahın izniyle olur dedi. kendince düzeltti. bugün gidin eşinle sarılın dediama benim yumurtam daha çatlamaz ki dedim. o da demesin mi senin canın kocanı çekince çatlar
ahahahah:60 ay bu kocakarılarr çok hoş yaaa lafa baksana hiç çekinmiyorlar.
gerçi biz ne çok çekiniyoruz ama
acaba bizlerin ondan mı olmuyor canımız hiç kocayı çekmeden mecburen oluyor ya o iş.
kız nasıl düzeltti rahminin ağzını oraları kurcalamadı dimi:26::26:
yok canım karnımdan baktı. ovaladı filan. çok hamile kalan olmuş bu şekilde. benim komşum dedi öyle gittik 2 çocuğu da öyle olmuş. ama onu gece korkutuyorlarmış. ona dua ve sureler vermiş okuyun demiş. çok şükür ben korkmam öyle.maşallah diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?