Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yok vermedi sadece vitamin ve aspirin kullanıyorum

hmm allah bağışlasın canım ama ben ilk bebğinin normal bişey yapmadan doğuran ardından 2 bebklerini bu kan pıhılaşmasından düşeni çok duydum sen yinede bırakma iğnelerini doktorun ne dio ki bu duruma eşimin kuzeni dediğim ilk bebğini kaybetti bu yüzden bilmiodu 6 aylıkken aldılar gelişmiodu 5 gün yaşadı o yüzden sen devam et iğnelere derim ben ama yinede bi doktoruna bir sor istersen

o zaman bence bu akşam iş çıkışı hemen kendin bir progestan al başla..yarını bekleme...çünkü benim arkadaşta aynı şikayetle doktora gitti ona progestan vermiş...sanada verecek bence

Haklısın aslında sabahtan beri okuduğum bütün yazılarda aynısı söyleniyordu
Progestan alayım ama kaçlık alayım nasıl bişey

Haklısın aslında sabahtan beri okuduğum bütün yazılarda aynısı söyleniyordu
Progestan alayım ama kaçlık alayım nasıl bişey
100 lük alacan...içinde 30 tane var...ben 1 sabah-- 1 akşam içiyorum...istersen öyle yapabilirsin ama düşük tehdidinde akşam 2-- sabah 1 şeklinde veriyo genelde doktorlar...

bugün soracağım doktora..ya ben çok endişeliyim...sanki kalp atışlarını alamayacağız gibime geliyor...

100 lük alacan...içinde 30 tane var...ben 1 sabah-- 1 akşam içiyorum...istersen öyle yapabilirsin ama düşük tehdidinde akşam 2-- sabah 1 şeklinde veriyo genelde doktorlar...

Hımmm tamam Durucum çok sağol çıkıcam zaten dayanamıyorum eczane de var yakında alırım hemen Teşekkür ederim tekrar :)

bugün soracağım doktora..ya ben çok endişeliyim...sanki kalp atışlarını alamayacağız gibime geliyor...

Duyacaksın inşallah :) Zaten girene kadar doktorun yanına insan bi stres oluyo ne kadar dua biliyosa okuyo :)) İçeri girince kalp atışların iyice hızlanıyo sonra herşey normal lafını duyuyosun ve rahatlıyosun bu sefer görmeye çalışıyosun bebeğini ilginç bi duygu yaa :)

Hımmm tamam Durucum çok sağol çıkıcam zaten dayanamıyorum eczane de var yakında alırım hemen Teşekkür ederim tekrar :)
hadi git al hemen iç bitane istersen...ne kadar erken başlarsan o kadar iyi bence...
inşallah herşey dediğin gibi olur fıstık...

hadi git al hemen iç bitane istersen...ne kadar erken başlarsan o kadar iyi bence...

inşallah herşey dediğin gibi olur fıstık...

Olacak olacak sen dualarını esirgeme herşey yolunda gidecek inşallah :) E ben gittim o zaman görüşürüz kocaman öptüm seni

Olacak olacak sen dualarını esirgeme herşey yolunda gidecek inşallah :) E ben gittim o zaman görüşürüz kocaman öptüm seni

çiğdemcim lekeelenme her hamilede oluyo içini ferahtut progestan al sorun kamaz inşallah kucagınıza alacaksınız bebişleri stres yapmayın bebişleride üzmeyin durucum sende stres yapma cnm emi duyacaksın kalp atışlarını sende kucaklarınızada alacaksınız iyi düşün iyi olsun tmm mı

inşallah rabbim hayırlısını versin...

inşallah kötü birşey değildir ya ben çok korkuyorum leke geldi diyen hamile duyunca kendimi yerine koyuyorum hemen benim hiç lekelenmem olmadı olduğunda bebeğim zaten ölmüş 4-5 gün olmuş ondan gelmiş lekem uff inşallah seninki öyle değildir çünkü 9 ay lekeli hamileliği devam eden çok kişiyi tanıyorum

kızlar adetimin 2. günü bugün ve hormonlara baktırdım sanki düzelme var.yorumlarınızı bekliyorum bende pko vardı sanırım bu illetten kurtuluyom

fsh 7.78
Lh 7.23
prolaktin 7.93
estadiol 27.92
progesteron 0.516

walla canım benim bildiğim kadarıyla lh fsh tan düşük olması gerekiyor seninkide düşük prolaktininde normal değerlerde gözüküyor

Kızlar ben bugün adet oldum. Ateşimde bir düşme olmadıi uykusuz bir geceydi ama yataktan kalkmamıştım ve ateşim her günki zamanında 36.7idi. Kasım'da da olmuştu bu bana. Yüksek ateşle adet olmuştum. Bugün doktorum 14-18.günler ovulasyonumu belirlemek için ölçmemi ama onun dışında beni strese sokacak şeyler yapmamamı söyledi. Yani sürekli bebek istemek, hayatını buna endekslemek, sabah kalkar kalkmaz ateş ölçmeyle başlayan, ovulasyon testleriyle devam eden, cerviks kontrolünden diğer tüm belirtilere kadar tek tek nok etmek vs. bunların beni kötü etkilediğini doktorumun sayesinde fark ettim. Bir süre ara vermeye karar verdim. Beni strese sokan her yöntemi bir süreliğine bırakıyorum. Ama tabi buraya sizin için uğrayıp güzel haberlerinizi almaya devam edeceğim inşallah. Hepinize tüm yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ediyorum. Allah en hayırlı zamanda hepimizin gönlünün muradını versin. Dua ile...

canım olsun sağlık olsun stres oluyorsan yumurtlamaya kadar yap ondan sonra hiç ölçme yada dediğin gibi ara ver inşallah fazla beklemeden hamile kalırsın bu ay umut ettik ve seni heveslendirdik ateşin iyi gidiyo diye nasip tabii k.bakma inşallah gelecek aya haileyim dersin ama sunuda unutma her gecen ay sansın daha çok artıyor yaklaşıyorsun bebeğine diye düşün hayırlı zamanında gelecek elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…