Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ronya cnm aynısını bende yasadım benım lh fshnın 2 katıydı hemen tedavı basladı 6 7 kılo verdım sımdı benım fsh daha yuksek lh daha dusuk ve prln gayet ıyı durumda benım 2 ay once 38dı sımdı dustu 1 altına drum hemen korunmayı bıraktırdı hayrılısı olsun hepımızın hakkında ınsallah

benim ateşim çok düştü bugün ama daha gelmedi adetim ben erken gelir diye düşündüm ateşim düşünce ama daha 3 gün var benim ateşim erken haber verdi bana yok diye o yüzden hazırım gelecek olana

sevdebılgecım evet cok kotu stres oluyor ınsan bak ben de ronya gıbı pko stresını yasadım 1 senede topladım kendımı dusuk olalı tam 1 yıl oldu benım ve sımdı yenı yenı duzeldım ama nolursa olsun canımızı sıkmıyacaz olcak ınsallah hayırlısıyla sırf stresım yuzunde 2 ay adet olmadım bırınde dr gıttım o zaman pko olmak uzeresın dedı hemen kendıme gelmem gerektıgını soyledı herseyın bası stres sıkmayalım kendımızı uzmeyelım hersey yoluna gırcek insallah

Canım benim o ne demek, burada hepimiz birbirimiz için umut besliyoruz, kimse kimseyi üzmek için yapmıyor bunu. Gerçekten istediği için yapıyor. Çok içten ve samimi dileklerini dile getiriyor. Herkes en az kendisi kadar istiyor buradaki kadınların anneliği tatmasını. O yüzden hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınızı esirgemediniz benden. İnşallah dediğin gibi her ay bebeğimize daha çok yaklaşıyoruz Allah'ın izniyle... Sadece biraz sabır ve umut... İnşallah herşey güzel olacak...

Canım sana da geçmiş olsun. Stres yüzünden oluyor hepsi. Çok takıyoruz kafamıza. Takıntı haline getirmesek herşey yoluna girecek belki de... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. En hayırlı zamanda inşallah.

walla canım benim bildiğim kadarıyla lh fsh tan düşük olması gerekiyor seninkide düşük prolaktininde normal değerlerde gözüküyor

kızlar sağolun çok mutluyum bugün hormon değerlerim artık normale döndü
derya canım benim daha evvel LH hormonum FSH nın iki katıydı ve yumurtlamıyodum
pko vardı.bu değerler artık herşeeyin yolunda olduğunu gösteriyor
gitsin pis pko bir dahada gelmesin k,mseyede uğramasın

arkadaşlar ben bugün doktora gittim biliyorsunuz...aslında biraz keyifsizim...SAT'a göre 6 haftalık hamileyim ama keseye göre 5 haftalıkmış...sadece kese göründü...yolc sac da oluşmuş ama bebeğe ait hiç bişey göremedi doktor...kese çok düzgünmüş...amam moralim bozuldu ister istemez...ben kalp atışı için gitmiştim ama yok öyle bişey 10 gün sonra her şey netleşir dedi doktor...31 ocakta tekrar bakalım dedi...bi 10 gün daha beklicez işte...sizlerle paylaşayım dedim

Canım bence kötü şeyler düşünme hemen, keyifsiz olmanı anlıyorum ama kötü düşündükçe kötülükleri çağırıyoruz biz. Güzel düşün güzel olsun. Negatif düşünürsen bebeğin bunu hissedecek. Güzel şeyler düşün ve inşallah sağlıkla bebeğine kavuşacağın günü hayal et. Bol bol dua et. İnşallah herşey güzel olacak canım.

evet biliyorum canım olumlu düşüncenin gücünü ama insan yapamıyo işte...sen de regl olmuşsun...üzülme inşallah önümüzdeki aylarda gelir bebişin...

evet biliyorum canım olumlu düşüncenin gücünü ama insan yapamıyo işte...sen de regl olmuşsun...üzülme inşallah önümüzdeki aylarda gelir bebişin...

Evet, ilk dakikalarda üzüldüm ben de adet olunca ama sonuçta kaderimizi yaşıyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Rabbimize sığınıp bekleyeceğiz. İnşallah güzellikler göreceğiz.

iyi aksamlar hanimlar birkac gundur takip ediyorum butun yorumlarinizi banada simdi yazmak nasip oldu
Allaha bin sukur gecen seferki gibi 3 ayda regl olmadim bu ay 37. gunde oldum galiba clomen ve netformin ilaclarina baslamanin etkisi oldu yeni bir aya yeni umutlarla basladim bende su an regl bitmek uzere ve bu ay birde ek olarak corekotu bal tarcin karisimi yiyorum bakalim yumurtlamama etkisi olacakmi
bu yeni tablom 32a4fd Ovulation Charts
ben hep 9 da olcerdim atesimi ama artik 8 de olcmeye karar verdim saat kuruyorum

hayırlısı olsun canım nasip değilmiş bu ay
ben de bu ay 36.7 ateş ile adet oldum, 2.gün düştü ateşim
adetim de 2 gün geçmişti test yaptım ondan sonra regl gelmişti

canım sakın o karışımı yeme
tahimimce sende pko var yada yumurtlama problemi var
o karışım çok miktarda küçük küçük yumurtanın oluşmasına sebep oluyor
madem adetin düzene girmiş hiç bişey yapma

ayyyyy ben yedim o karışımdan bu ay ama cay kasıgının ucuyla yedim kisti olanları okuyunca ama bende pko yumurta sorunu falan yok inşallah kötü etkilemez bende hemen hamile kalanları kyunca denedim ama az yedim ben :))

canım benim zaten 5 haftalık hamilelikte bebiş gözükmüyo kese gözüküyo normal yani bu durum gec döllenmiş demekki herşey yolunda gidecek bekle ama stres yapıp bebişinide üzme tamam mı

ronya merhaba.ben bu ay yine klomen içicem günde 2 taneverdi doktor.bal-tarçın-çörekotunuda yemeye başladım.yemesemmi acaba yaa??ikisi birden ağır mı gelir ki

Son düzenleme:
ronya merhaba.ben bu ay yine klomen içicem günde 2 taneverdi doktor.bal-tarçın-çörekotunuda yemeye başladım.yemesemmi acaba yaa??ikisi birden ağır mı gelir ki

yeme sakın canım yeme
benim başıma ne geldiyse o karışımdan sonra geldi
yumurtalıkları çok fazla uyarıyor ve birden fazla küçük küçük yumurtalar oluyor ve malesef hepsi
büyüyemediğinden kistleşiyor.canım sen birde klomen kullanıyon sakın içme

canım bilirim benimde bi ara lh yükselmişti ama kilo verdim pkolu olanların zayıf olması gerekiyormuş ilk kimyasal gebelik yaşamıştım be ondan sonra benim hormonlarda şaştı adet döngüm 2 aya çıkmıştı nerdeyse ama çok şükür şuan normal o aylar az doktorlara gitmedim bir doktorda bana sende polikistik over var dedi çok üzülüp çok ağlamıştım ama bana pko dediği ay hamile kaldım bu doktorumda yok öle bişey sende dedi

pko çok kötü ya dediğin gibi allahım kimseye vermesin inş bu ay hamile kalırsın değerlerinde hep böyle seyreder

canım merak etme geç döllenme olmuştur hem yolk kesenin görülmesinin ben iyiye işaret olduğunu okumuştum merak etme 10 gün sonra duyarsın bebişinin pıt pıtlarını

olsun canım üzülme gelecek aya inş umudunu hiç kaybetme ama ben san şu konuda katılıyorum ne zaman planlı programlı hamile kalmak için çalıştıysak olmadı hep beklemediğim anlarda hamile kaldım önemsemediğim yani ateşimi ölçtüm belirli günlerde ilişkiye girdim ama kafam rahattı dediğin gibi her şey kafada bitiyor

1.gün 3 ocak p.tesi
2.gün 4 ocak Salı
3.gün 5 ocak çar.ba
4.gün 6 ocak per.be
5.gün 7 ocak Cuma
6.gün 8 ocak c.tesi
7.gün 9 ocak Pazar soğan, :)))
8.gün 10 ocak p.tesi soğan
9.gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, :))) 36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan, :))) 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak salı soğan, :))) 36,1
17.gün 19 ocak çar.ba soğan 36
18.gün 20 ocak per.be soğan 36,2
19.gün 21 ocak cuma soğan 35,9
20.gün 22 ocak c.tesi soğan 36,3

bi düşüp bi çıkıyo hayırlara gitsin inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…