Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar önümüzdeki 3 gün her gün sınav var. cumaya arkadaş umreye gitcek ona ziyaret yapmam lazım. cumartesi günü yine okuldan arkadaşın sünnet töreni pazar akşamı yine okuldan başka arkadaşın düğünü var hem de 2 saat uzaklıkta başka şehirde ve benim düğüne gelmişti gitmesem ayıp olur... ben de evde pineklemek isitiyorum çok özledim yaaaa.. ondan sonraki hafta eşim kpss ye gircek.. dua bekliyorum bu arada sizlerden de..tatil oldu ya kesin annem yanına çağırcak ama 2 saat uzakta ve bu sıcakta yol keşke annemle aynı şehirde yaşasaydık. hem özlüyorum hem de yola üşeniyorum..
aynı bahar gibi öğlenlere kadar yatmak istiyom arkadaş

evet karanfilcecim oldum bugun adet
ay ya ne gzuel yontem cidden dusun bir 34 gun daha sonra 26 gun ve simdi 29 gunde adet oldum
atesle tepsit etmesem nerden bilicem di mi
hani bu kadar dogru tahmin olur atesle

tabloma baksana : 382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu arada doktorumu aradim gelemiycem yarin adte oldum diye o da cumartesi gunune cagirdi beni ve utrasona gelmene istiyorum dedi. ben de sasirdim kendi teklif etti cunku, cok da iyi oldu bakalim insallah hersey yolunda kist cikmaz cok korkuyorum heyecanliyim.

yat canım yatttt ohh ne saıyor valla uyumak.bazen akşama kadar hiç uyanasım gelmiyor alarm kurmasam uyurum.
ama bazende günlerim uyumakla geçiyor diye üzülüyorummmmm

yumurtalarda sıcaklardan dolayı daha erken çatlarmış
bu iyi haber vallahi

çatır çatır doğurcaz inşallahhhhhhh
çok güldüm ya

ben cumartesi rus doktorumdan tiyolar alicam kizlar
belki uygulamada farkli seyler vardir
bekle bekle gelmiyor bu bebis sizlerin nasil hemencecik 3,4 tane oluyor diye sorucam :)
belki bilmedigimiz duymadigimiz birseyler soyler kimbilir :)

evet kocakarılar öyle diyor.yazın sıkı çalış diye akıl veriyorlar bana

valla ben bunu doktor tavsiyesi olarak bile duydum ..kadının bri anlattı 7 sene olmamış çocuğu,sıcak bi bölgeye taşınmışlar doktor demiş , 3 evladı olmuş arka arkaya ..

anammmm benim ondan olmuyor o zaman
kara kisin ortasinda :))

valla rusyadakiler nasıl doğuruyor ozman :))
hatta kutuplara yakın yerlerdekilerin o işin birazda denk gelişi bence..
eski zmanda bu kadar ilaç hapmı vardı bunu anlatan kadının 35 yaşında çocuğu var şimdi
doktor sallamıştır tutmuştur..yada onada annesi söylemiştir

dogru olabilir ha
antalyadayken 26 gun oldu dongum
sicak iyi geldi herhalde hemen olgunlasti catladi sicaktan yumos:))))))

bana çevremden bu kadar açık açık söyleyen kimse olmuyor. söyleseler ya utanırım yerin dibine girerim ya da çok gülerim.
daha söylemedikleri için blmiyorum

valla ben bunu doktor tavsiyesi olarak bile duydum ..kadının bri anlattı 7 sene olmamış çocuğu,sıcak bi bölgeye taşınmışlar doktor demiş , 3 evladı olmuş arka arkaya ..

evet bende doğruluk payının olduğunu düşünüyorum.çünkü mesela kaplıcalar falan gebelik için alternatif.
gidenlerin bebeği olabiliyor.neden sıcak suyun etkisinden.
mesela maydanoz süt buharı var onunda bence etkisi sütten maydanozdan değil sıcaklığın oluşturduğu buhardan.
ve benimde yazın döngülerim daha kısa oluyor.mesela tavuklar bile yumurtaların üstüne oturuyor sıcak dursunlar diye.bi sürü civciv oluyor

ne varsa eskilerde var diyesim geldi şimdii

herhalde yumurtlamaya kadar sicacik tutmak lazim yumurtaliklari
sonra da sicaktan korunmak lazim dollenme olursa bebek tutunsun diye, kesinlikle sauna, sicak banyo falan yasak

bide bana bak 35 gün dile kolay bende ters tepti heralde sıcaklar gelemedi bi türlü. bebekte yok, geç döllenmede olamaz.. yarın gelse barii :44:

37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

insallah bir an once gelir rahatlarsin canim
yeni dongune hazirlanirsin
cnaim onceki ay benim de 34 olmustu sonra 26 oldu
bendeki de bir anormal:44:
tabi insallah hamilesindir demek istiyorum sen de iliski sonrasinda yoktu olamaz diyorsun
o zmana br an once adet gelsin canim da rahatla

herhalde yumurtlamaya kadar sicacik tutmak lazim yumurtaliklari
sonra da sicaktan korunmak lazim dollenme olursa bebek tutunsun diye, kesinlikle sauna, sicak banyo falan yasak

kızlar aşılamadan sonra benim doktor altıma yastık koydu üşüdün mü dedi üstümü güzelce örttü.
geçen sene de benim arkadaşım 2. ayında hamile kalmıştı. ve biz onlardaydık. bulundukları şehirde kaplıca var aşırı sıcak suyu.
hem onlar hem biz hamama girmiştik. ayrı odalarda. o zaman hamile olduğunu bilmiyorduk zaten olduysa yeni döllenmişti. ama şöyle bi konuşma geçti aramızda sonradan hamileolduğunu öğrenince. vay be demek size geldiğimizde sen 3-4 günlük hamileydin haaa falan diye bu işler karışık yaa bi de nasip işi..

ayy kızlaaar bu sıcakta ymurtlama ısı ıyımıs valla
bnde duymstum kaplıca muhabbetını
bu sefer olmazsa ınanmıcam ama artık
okdr guneslendım ısıttımda adamla halvet ettık ya
hahahah

ya bu arada bnm bacagım yıne tutuldu cok agrım var
sbhtan bero yatıyorum cnm yanıyo cok
bıktım yaaa (

bı teyze var bardak cekeyım belıne dıyo smdı bızde
cektırım mı ne dersınız bı zararı olurmu bebıs varsa
ılacta alamıyorum smdı carem kalmadı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…