Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ne ağrısı bu kuzum?

canlarım çok girip okuyamıyorum koşturmaktan var mı yeni yeni haberler :))

kimse yazmamış başka dua isteyen yok mu :))

ben onu öğlesine söğlediyini düşünmüştüm.benim de ismim Aynure.lütfen benimçin de dua edermisin.şomdiden hepsini Allah kabul etsin....

kızlar merhaba.umarım herkes iyidir.kızlar ya dün ayşe test cevabını alacaktı hala bir haber yok.merak ettim ya.inşallah mutluluğundan bizi unutmuştur.ben de ne durumdayım bilmiyorum.eggwhite gördüm ama daha ateşim yükselmedi.yumurtlamadan hemen sonramı çatlıyoz kızlar?

senin bebek istemen cok iyi canim
insallah en kisa zamanda hamile olursun.

bilmiyorum daha once kontrollere gittigimde herhangi bir problem yoktu.
aralik ayinda dusuk yaptiktan sonra uzun bir sure kontrole gitmedim doktora, o yuzden gidip bir utrasona girmek sitiyorum ayni zamanda belki hormonlarima baktiririm yeniden. cok sukur problem yoktu insallah cikmaz

kızlar ya ben o kendini sıcak tutarsan iyi yumurtlarsına çok inandım ya.burda her kes bana kendini sıcak tut diyor.ben pek kale almıyorum, ama bence haklılar.eyer bu ay hamile kalmazsan gelicek ay yumurtlamaya kadar kendimi sıcak tutcam.every ve diger adet görenler, bence bunu es geçmeyin.

inşallah canım benim, inşallah bir şeyin çıkmaz.bir kere hamile kala bilmek bile güzel kuzum.inşallah yenisi ve daha 9ay süreni çabucak gelir....

canlarım Allah tüm dualarınızı kabul etsin inş :) göbişleriniz bebekle dolsun hemencecik en sağlıklısından :)))))))))))

evet denemek lazim
kisin beline atki dolayip yumurtlamaya kadar karnini sicacik tutanlari duymustum bu topicte
dogruluk payi vardir

sen azerbaycanda mi yasiyorsun

gunaydin kizlar nasilsiniz.benim dun 36.5 den 36.4 dustu atesim ve aksam kirmizim geldim.insallah bir daha ki aya.artik ates olcmuycem.hem RAMAZAN ayi geliyor.olce biliceyimi sanmiyorum.hemde ayin 7 den 17 ne gun asiri duzenli iliskiye girmeyi planliyorumkismetse olur insallah.
NURADAMLA sen azerimisin canim?bende azeriyim bakudenim.almanyada yasiyorum

aaa bu cuma mı süper ya bişey kalmamış
benide unutma canım dua ederken inşallah vatanına milletine ana babasına hayırlı sağlıklı Allah ın sevdiği kullardan olacak çocuklar iste inşallah benim için çok heyecanlı oraya gitmek
banada nasip olur inşallah ve tüm isteyenlere

günaydın kızlarrr bugün erkenciyim bennn
deryoşum hayırdır ne ağrısı.çok geçmiş olsun kuzum.
pervane sende gğle güle git gel inşallah.

güle güle git
iyi haberlerle dön canım
iyi tatiller

ateş güzel gidiyor canım.valla ben bu ateş yöntemine güveniyorum.
ateş yumoştan sonra güzel yükseliyor.adet günü dibe vuruyor.
umarım böyle devam eder.bebiş gelir.

kızlarr döndümm ve sanırım iyi haberlerle döndüm
yani bilemiyorum, iyi derken ateş anlamında iyi...
ateşim sabitlendi 36,7 ve dpo 15
test yapmadım henüz,çok korkuyorum...
ama 4gündür çok şiddetli kasık ağrım var,bu beni korkutuyo:18:

ayy herkesin adeti bir bir geliyo benimkinde tık yok.. akıntım var bide:44:

2 güne daha gelmezse doktora gidicem.. yumurta yok belkide :44: ama ogün ben yumurtlama sancısı duymuştum... bide bu sabah bi baş dönmesiyle uyandım..ama alakası yoktur heralde.. öff öff yoruldum.. olsa testte zaten çıkardı heralde bukadar zaman oldu.. kendisi gelsede beni ilaçla uğraştırmasa bariii

37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ayy inşallah bebiştendir canım.. neden test yapmıyosunki dpo 15 olmuş çıkar artık

ayy inşallah bebiştendir canım.. neden test yapmıyosunki dpo 15 olmuş çıkar artık

,nşallah canım şimdiye kadar yaptığım bütün testler bembeyazdı... silik çizgi bile görmedim hiç...
ve her test sonrası gözlerim şişene kadar ağlıyorum...
yine üzülüp zırlamaktan korkuyorum
senin dpo epey uzamış, test negatif diyosun...
bi de kan tahlili mi yaptırsan canım?
belki geç döllenmedir... belki sıcaklardandır bu ateşlerdeki dengesizlik..
offf bilemiyorum, inşallah boşa ümitlenmiyoruzdur:18:

canlar dilerim ikinizde hamissinizdir.cok sevinirim buna.bende olmadi.temmuza kaldim.

canlar dilerim ikinizde hamissinizdir.cok sevinirim buna.bende olmadi.temmuza kaldim.

amin canım:) inan artık sadece kendi bebeğim için dua etmiyorum, topikteki herkes kavuşsun yavrusuna...
temmuz ayı güzel bi ay ya, doğum marta gelir, bebek balık burcu olur

seni çok iyi anlıyorum canım insan çok üzülüyor.bende zırlayıp duruyorum hep.. ana nedense bu ay bende bi dinginlik var:44:.. yoksa çoktan kana giderdim . geç döllenme olamaz canım benim bebek yok muhtemelen ama inşaallaahh sende vardır inşaaalllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…