Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

o ilaçlardan anlamam ama ben de geçen ay öyle oldum.hep 27-28günde adet olurdum,ama 32günde oldum, hem de tüm adet belirtilerini yaşarken.şimdi moralinin nasıl bozuk olduğunu anlıyorum tatlım.

bende geçen ay kulladım 30 günden 34 güne çekti canım.. yeni döngün hayırlı olsun..

çok teşşekürler canıminşallah bu ay becerebilriz tam 7 yıldır ha bu ay ha öbür ay yıllar geçiyor...ama bu ay şu soğan kürünü denyecem acaba incirle birlikte yapılırmı biliyormusun.. bide ne zaman başlamalıyım nete baktım ama bilgin varsa duymak isterim tatlım belimede yakı yapıştıracam eşimede keçi boynuzu kürü bu ay biraz bu işlerle uğraşmak istiyorum tabiki bu arada dr. devam adetimin 3. günü bekliyor bakalım bu defa ne uygulayacak
:)

hakketen kız ya nerdesin?güzel haberlerle gel işte.seni bekliyoz. ya sen demi ayse gibi güzel haberi alıp ta bizi unuttun.umarım öğledir.

o ilaçlardan anlamam ama ben de geçen ay öyle oldum.hep 27-28günde adet olurdum,ama 32günde oldum, hem de tüm adet belirtilerini yaşarken.şimdi moralinin nasıl bozuk olduğunu anlıyorum tatlım.

hemde ne bozuk çok kötü oldum adeti görünce çünki kendimi avutuyordum kaç gündür neyse hayırlısı neyse olsun.. ateşim sabah düşünce anladım ama yinede acaba derken oldum((((((((((

ykılıç hadi kız ben işlerimi hallettim geldim ..sen nerelerdesin yeter çişini tuttuğun

cok hızlısın yavrum

yesım kızzzz kuburamı dustunnnn
ortada da yok valla test yapıyo kesın bu kız
tez gelse barı

ıyıce yamulmadan halaya katılabılmek ıstıyorum

hemde ne bozuk çok kötü oldum adeti görünce çünki kendimi avutuyordum kaç gündür neyse hayırlısı neyse olsun.. ateşim sabah düşünce anladım ama yinede acaba derken oldum((((((((((

olsun tatlım canını sıkma.gelicek ay inşallahhhhhhhhhhh

cok hızlısın yavrum

yesım kızzzz kuburamı dustunnnn
ortada da yok valla test yapıyo kesın bu kız
tez gelse barı

ıyıce yamulmadan halaya katılabılmek ıstıyorum

kubur ne kız . ora neresi..
biz gireriz koluna merak etme vay lele lele vah lelel hele hele hele

kızlar bazen yazdığınız mesajlar ve şu koyduğunuz mimikler beni o kaddddddddddar çok güldürüyorki. o kadar yerinde kullanıyorsunuzki.ama nedense ben koyamıyorum onları.mesaj yazdığım yerdegöremiyio nerde duruyorlar.

ne bılem sabanın bı fılmınde wcdekıne seslenıyolardı
kuburamı dustun oglum dıye hela demekkı
hahahaaa tmm kız tut koccuk parmaaaagmı
halay bası olalım yesımde anca gelır ıns
o sevncle bızı unutmasuında

duttum duttum zilililiiii aheyy aheyyyyy
yoksa bu tutcam derken altınamı kaçırdı

annnnnnnnnnnnaaaam.buldum kızlar şu mimkleri.yehhhhhhhhhhhuuuuuuu:124::124::124::124::124:

canım Allah daha fazla bekletmesin inşallah... ben kürleri bilmiyorum canım hiç denemedim :44: bide hepsini aynı anda yapmak doğru olurmu bilemiyorum.. zararı olmasın buseferde :44:

annnnnnnnnnnnaaaam.buldum kızlar şu mimkleri.yehhhhhhhhhhhuuuuuuu:124::124::124::124::124:

Selam canım. Tatil çooook güzeldi ya. Çok dinlendim. Yumurtayı şans eseri yakaladım. Biraz ağrı oldu ovu testi yapayım dedim baktım pozitif. Bugün tekrar yaptım negatif çıktı. Demek ki bugün yumurtlayacağım. Sabah çalışma var ama işe gitmek için hemen kalkıp duşa girmek zorunda kaldım. O nedenle akşam da olsun garanti olsun diyorum :)

canlarım çok girip okuyamıyorum koşturmaktan var mı yeni yeni haberler :))

kimse yazmamış başka dua isteyen yok mu :))

Ben çok isterim! Petek adım.

3db3dd Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar meşhur tablom bu
nihayet koyabildim
ateşime nazar deydirecem diye korkuyorum

Canım hadi meraktan öleceğim. Test yaptım silik bir çizgi var de

hıllall lal lal lal laaalalallalaaa zahhhteeerrrrr

anammm yesım kos gel bacım bahhh
hakkında asparagas haberler cıkıyo

birazda gaffasına sıkkalım gaffasınaaa keleşş sesi istymisin tartartarrrrrrrrrrrr

çıldırdık burda iyice gel garii yemek yapmaya kalkcam ben yaaa olay anında burda bulunmak istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…