bnm 10 gün var kız deryoş olacağını bilsem 30 günde beklerim...
ömrüm beklemekle geciyor vay beeee
unutma bu sözünü banka hesap nomu özelden gönderiyorumtuvaletimi tutuyorum, yani tutmaya çalışıyorum, yapcam testi
ayyy eğer varsa bebek var yaaaa
ne istersen
ayyy valla dogru dedın beklemekle gecıyo omrumuz
10 gun 7 gun var dıye dıye temmuza merdıven dayadık
zmn nasılda haın gecıyo oysa bız anlamıyoz boyle
bnde hıc bılmıyom aslnda ne zmn yumurtladım ama
ortalama 6*7 gun bekleyıp bı test yaparım
senayım bnm yerıme de gez 2 gndur yataga baglandm gene
sınır oluyorum sınır bı bılsem nerden geldı bu dert cok uzuluyorum
bı care bulmam lazım olmıcak boyle ya bu bebek ısını cıdden askıya alıp adam akıllı tedavı olcam
yada kapıcam cenemı ay ne edeyım yaaaaa bunaldım
unutma bu sözünü banka hesap nomu özelden gönderiyorumişin şakası hadi ver güzel haberini bize dua ediyorum şuan senin için ....
deryoşum senleri devirirken ayların lafı mı olur bize..
aprıların acıların var yinede evlat diyorsun bu böyle bişey işte..
ama herkesten herşey den önce sen ve senin sağlığın bunu unutma tedavin sürer bi 3 ay zaten bence çok iyi düşün ..rabbim şifasını versin en acilinden..
canım benim çok iyi niyetlisin,Allah en yakın zamanda senin yüzünü güldürsün...
bizler için dilediklerin,seni gelip bulsun inşallah
hem sizi bulsun hem beni böylesi daha iyi oldu
ne zman yapcan şimdi ne kadar vakti var..bence bat geçtiği için çokta tutmana gerek yok silik bile olsa kafi dir sonrada kana uçarsınnnninşallahhhhhh
ben şimdi çıkıyorum işlerim var evde ,geldiğimde güzel şeyler olsun hadi inşallah...tabiii öylesi daha da güzel olur
topluca hamile kalsak ne güzel olur amaa
biraz daha dayanmaya çalışıyorum
evet bende doğruluk payının olduğunu düşünüyorum.çünkü mesela kaplıcalar falan gebelik için alternatif.
gidenlerin bebeği olabiliyor.neden sıcak suyun etkisinden.
mesela maydanoz süt buharı var onunda bence etkisi sütten maydanozdan değil sıcaklığın oluşturduğu buhardan.
ve benimde yazın döngülerim daha kısa oluyor.mesela tavuklar bile yumurtaların üstüne oturuyor sıcak dursunlar diye.bi sürü civciv oluyor
unutma bu sözünü banka hesap nomu özelden gönderiyorumişin şakası hadi ver güzel haberini bize dua ediyorum şuan senin için ....
deryoşum senleri devirirken ayların lafı mı olur bize..
aprıların acıların var yinede evlat diyorsun bu böyle bişey işte..
ama herkesten herşey den önce sen ve senin sağlığın bunu unutma tedavin sürer bi 3 ay zaten bence çok iyi düşün ..rabbim şifasını versin en acilinden..
herhalde yumurtlamaya kadar sicacik tutmak lazim yumurtaliklari
sonra da sicaktan korunmak lazim dollenme olursa bebek tutunsun diye, kesinlikle sauna, sicak banyo falan yasak
ayy kızlaaar bu sıcakta ymurtlama ısı ıyımıs valla
bnde duymstum kaplıca muhabbetını
bu sefer olmazsa ınanmıcam ama artık
okdr guneslendım ısıttımda adamla halvet ettık ya
hahahah
ya bu arada bnm bacagım yıne tutuldu cok agrım var
sbhtan bero yatıyorum cnm yanıyo cok
bıktım yaaa(
bı teyze var bardak cekeyım belıne dıyo smdı bızde
cektırım mı ne dersınız bı zararı olurmu bebıs varsa
ılacta alamıyorum smdı carem kalmadı(
merhaba tatlım.e.ben de bunu düşünüyorum.umarım ramazanadek hamile kalırım.yoksa nasıl, hem oruç tutup, hep çocuk için ilişkiyi düzenli tutcaz.evet kuzum azeriyim, baküdenim, ne zamandır ordasın?burda nerde yaşıyodun?türklemi evlisin canım?
evet denemek lazim
kisin beline atki dolayip yumurtlamaya kadar karnini sicacik tutanlari duymustum bu topicte
dogruluk payi vardir
sen azerbaycanda mi yasiyorsun
bel fıtıgı artı siyatik agrısı cnm
bacagıma vuruyo belden
dayanılmaz bsy
baharım tesekkur ederım ınc gecer yksa napıcamı bılmıyorum
sende erkencısın hakkaten nasıı oldu bu ısss bakem
evet kuzum.baküde yaşıyorum.
yok canim esimde azeri.ikimizde.2.5 senedir almanyadayiz.annemler bakude.cok ozluyorum onlarikizim dogdugunda bile yanimda olamadilar, 5 senedirde evliyim.17 yasinda evlendim kizim 18 aylik.2 dusuk yasadim. simdi 2 bebis istiyorum.peki sen turklemi evlisin?bakude yasiyorsun dimi canim......:44::44::44:
kaç gündür acaba geç döllenmemi şöylemiki böylemiki derken 28 gündeadet olan ben bu gün yani 33. günümde adet oldum... ovitrello yada serophene adette gecikme yaparmı bilen varmı bu ne sizce ..... ama umudum öbür aya inşallah..
Turkcen cok iyi
Benim de Rusya'da Azeri arkadasim var ben de Azerice ogreniyorum az az
kaç gündür acaba geç döllenmemi şöylemiki böylemiki derken 28 gündeadet olan ben bu gün yani 33. günümde adet oldum... ovitrello yada serophene adette gecikme yaparmı bilen varmı bu ne sizce ..... ama umudum öbür aya inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?