Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben kaçıyorum ...
bugün güzel haberler duymak istiyorum ..
forumdan beklediğim iki kişi var inşallah onlarda pozitif sonuçla gelir bugün tüp bebek topiğinden ..
sizide öptm aklınıza mukayyet olun

durdun barı bekle yrn sabah yap ılk cıısınle
smdı beklesende ılk cısın gıbı olmaz
sabah atesın guzel cıkacak ıns snrada testı patlatırsın
öle mı dıosun?
vay arkadas ıyıce salak oldum haa.
allahım hayırlısı neyse onu versın ıns.

evet evet bn dırek ısılara bakınca 16 dedım
o yuzden baharcım sen akıntıları gır ff ne dıosa ona bak.

bahaaaaar
kuzum sendemı asılama olduun?
aaaa ben bılmıoduuuuum
ah kzuum hayırlara cıksın ınsallah.
neler cektın ya anlat bakıım ebn bılmıorum?

evet bebeğim bende aşılama oldum ilk defa hatta bugün 7.günüm olalı.
neler çektim anlatayım sizede.
şimdi sabah kalktık eşimle hastaneye gittik sperm vermeye.
bize bi kap verdiler birde oda numarası söylediler oraya gidin dediler.
odaya gittik.eşime dedim odanın kapısını kilitle ben dışarda bekliyorum sakın stres yapma çok azda olsa bize yeter dedim
neyse ben dışarda bekliyorum bi ara düşüncelere daldım.o arada bi baktım temizlikçi kadın eşimin sperm verdiği odaya daldı.
ama nasıl korktum panik yaptım anlatamam.eyvah gördü dedim.hemen kadının arkasından gittim odayı sonra temizleyin eşim içerde dedim
kadın kıpkırmızı oldu çıktı dışarı yani allahtan eşimde odanın tuvaletindeymiş.bişey görmedi kadıncağız.
neyse verdik eve geldik duş alsın diye.zaten 2saatte çıkacaktı sonuç.2saat sonra hastaneye gittik sonucu almaya bi şırıngaya koymuşlar yanındada ince bi pipet gibi bişey var
ikisini bi kağıda bantlamışlar verdiler bana ama vücut sıcaklığında olsun dediler.bende koltukaltıma koydum.aşılama yapılcak hastaneye gittik.orda doktoru sorduk biraz gecikecek dediler.
yani benim çatlama saatinden 1 saat sonra gelecekmiş.çok sinir oldum panik oldum hemşire idrar keseni boşalt dedi.
tuvalete gittim ama o sinirle koltukaltımda terden sıkılan spermleri unuttum.pantolonumu indirdim hooppp şırınga tuvaletin deliğine düştü.:18::18:
nasıl korktum anlatamam eyvah gitti dedim.allahtan tuvalet normal tuvaletti ve içine biri benden önce peçete atmış ve şırınga ters tarafı düştü.
ben hemen aldım sildim.koltukaltıma koydum eşimede söylemedim.halada bilmiyor.spermlerin b..k yoluna gittiğini
neyse doktoru bekled,m geldi aşılamamı yaptı ama çok ağladım sinirden canım yanmadı sadece yaşadığım talihsizliklere ağladım.
eğer bu aşılamadan gebe kalırsam benim bebek çok b..klu olacak.diyorum
işte böyleeeee

ayyyyyy baharımmmm neler olmus boyle
hayret bısıı yaaaa
panıc olmussun cok canım elınde olmadan
oyle oluncada terslıkler bıtmıyo ıste
neyse sorunsuz olduu sonucta asılaman
allah ıns bebegını nasıp etsın bu defa gelsın canım
herseye ınatttttt hemıde
o .ok yoluna ramen

tatlım aşılama olunca bende 4 yumoş vardı geriden gelen yumoşlar çatlarsa diye aşılamadan sonra 2 kez yaptık bıraktık.
neyse ben akıntıları giriyorum bekliyorum.

hmmm
demek klomenın bole etkısı olabılıo olemıı?
o zaman okeeeey
bekleyelımm bakalım canım o zaman
sen o yuzden rahatsın bolee
ben kacırmısım ya pardon

evet canım ondan saldım böyle.. yoksa ben çoktan doktora gitmiştim heralde neoluyo diye.. hayır bende önce lekelenme olurdu oda yok busefer :44: ama sürekli akıntım var :44:

oyyy kuzum yaaa
hakkaten neler yasamıssın yavrum bee
ınsallah bu yasadıklarını ılerde bebısıne cok guzel bır anı olarak analtırız hepımız canım ya
cok guldum ama ıtıraf edeyım

tatlım aşılama olunca bende 4 yumoş vardı geriden gelen yumoşlar çatlarsa diye aşılamadan sonra 2 kez yaptık bıraktık.
neyse ben akıntıları giriyorum bekliyorum.

heeeeeee sımdı anlasıldı
tabı cnm fazla cocuk yımırta goz cıkarmaz
hepsı dollensınde gor bakam 4uzzz bebıslerı hehehe

canım çok geçmiş olsun valla zor şeyler yaşamıssın hee heyacandan allah yardımcın olsun inş.güzel sonuc alırsın nered yaptırdın aşılamanı ne kadar tuttu sana şimdi zamanda geçmez allah yardımcın olsun 4 yumoş süper sende de pko vardı galıba dımı yanlış hatırlamıyorsam

canım benim ya, hem talihsizlikleri yaşama şekline üzüldüm, ham de anlatma şekline çok güldüm

evet canlarım yaaa ilk aşılamam böyle talihsizliklerle oldu.hatta bunun üzerine eşim tuz biber oldu.
nasıl stres nasıl panik anlatamam onun stresinide üstlenmek bana düşünce elim ayağıma dolaştı.
şimdi gülüyorum bende hatırlayınca.ama o masada nasıl ağladım anlatamam size.
hayırlısı olsun diyorum.ne yapalım kısmetten öteye yol yok.

yaaa bende sabah resmen memıslerın agrısına uyandım
sankı bırı yumruk atmıs gıbı agrıyo bunlar ya
oyle ıgnelenme gıbı fln degıl degısık bıse.
Allah hayır etsın ıns of gecsn artık su gunlerrrrrrrr

deryoşum ben bi tane istiyorummm.diğer 3 taneyide allah başkasına versin.
sağlıklı hayırlı 1 tane olsun inşallahhh.

neyse canlar ben kaçar hepinizi seviyorum çokkkk öpüyorum
bu mübarek cuma gününde inşallah her şey istediğiniz gibi olsun.
hepinizin göbeğine birer tatlımı tatlı bebişler konsun.
kız deryoş allah sana da ikiz versin emiiiiiii

amınnnn canım ıns evt hayırlı saglıklı olsunda o yeter
ınsss olacak tatlım az kaldı..
Bende senı cokk sevıyorumm kendıne dıkkat et

amın kızzzz ıkızlerım bu ay gelır ınssss dıye dıye basıma gelcek sonunda he

Anladım şimdi kocana afferin o zaman
tablon şimdi düzelmiş baktım
17 si gibi geldi bana da ilişki zamanlaması da iyi
hadi hayırlısı

kist mi ? bende de var ama akibeti ne durumda bilemiyorum. ilk ay ağrı yapıyordu . şimdi hiç ağrımadı rahatım, umarım geçmiştir.

oluyor öyle şeyler. hele heyecan ve korku birlikteyse.
ben de şapşallaşıyorum böyle durumlarda
deme öyle bebişe b.. diye
mis o missssssss

ayy canım bukadar talihsizliklere karşın gelir inşallah bebeşin... ya biz nelerle uğraşıyoz böyle nevardı sanki bizimde hemencecik oluverseydi bebişlerimiz.. neyse belki böyle daha tatlı olurlar yaramazlar

görüyomusun tatlım.sen yoktun kimse benim tabloma yorum falan yapmadı.çooooooooook kırıldım......

ayy canım bukadar talihsizliklere karşın gelir inşallah bebeşin... ya biz nelerle uğraşıyoz böyle nevardı sanki bizimde hemencecik oluverseydi bebişlerimiz.. neyse belki böyle daha tatlı olurlar yaramazlar

dımı yaaa neler cekıyoruz
cevremde cocugu olan herkese kıl oluyorum ıste
ocu gıbı bakıyorum hepsıne sıp dıye nasıl yapıverdılerse
ayyyyyyyyyyyyyyyy amannnnnnnnnnn

bebeğim ben aşılamayı devlette yaptırdım beleşe yani
sadece sperm yıkamaya 100lira birde çatlama iğnelerine 25lira verdim.
yani çok ucuza mal oldu.tek dezavantajım spermi bi hastaneden diğerine götürmek oldu oda arabayla 5dk sürdü.
aşılama okadar başarı şansı olan bi işlem olmadığı için özelde 1000lira vermeye kıyamadım.
bende pko görünümü vardı canım hormonlar adetler düzenli yumurtlama var.çok şükür.
görünümde vardı ama oda gitmiş artık hiç görünmüyor.aşılamada da canım yanmadı
birde ben seropheneyle yaptırdım 4 yumoş oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…