Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol canım tez zamanda tüm isteyenlere inşallah
doktor kontrolünde misin

yok canım en son şubat ayında gittim bende pko var eşimde de ileri hareketli srounu aşılam aolcaktım ama yumurtlayamnadım klomen kullandım günde 1tane 7gün yumurtlama olmadı sonra doktorum zayıflaa gel dedı göbeğimi eritmem lazımmıs eger göbek giderse kendılıgınden yumurtlayabilirmişim zayıfla dene biraz öyle gel dedi bende 6kılo verdım bu güne kadar ve son 4aydır çok şükür adetlerim düzeldi bakalım bide eşim pek acele etmıyorr eşim ne zaman gidelim derse o zaman gitcez doktora :)

ben bugun cumartesi saniyorum iyi haftasonlari dedim
cuma gunu daha, hayirli cumalar herkese

ben yarin doktora gidiyorum heyecanliyim insallah hersey yolundadir

günaydın...
asosyal vajinal muayneler genelde adetliyken oluyor gbelikle ilgili ise yani yumurta takibinde en geç adetin 5. günü hekime gidilir..
ykılıç ilk gittiğin doktor yüzünden panik yaptın cnm haklı olarak değerin sabahtan akşama bile ne kadar yükselmiş bol bol dinlen içini ferah tut..
deryoş güzel haberlerini bekliyoruz..

hadi bebeğim güzel haberler ver bize de.ve benim bi kaç gebemden biri sen ol.

hayırlı cumalar herkese
kızlar bişey sormak istiyorum sizlere cevaplarsanız sevinirim
adetliyken vajinal muayene olan var mı???:44:

evet canım hepimiz adetliyken vajinal muayene oluyoruz çünkü ozaman yumurtalar daha iyi görünüyormuş.
yumurtlama varmı yokmu kontrol ediliyor.sakın utanma bunu doktorlar istiyor bizden.

Merhaba tontişlerim.herkesden ümit verici haberler var., maaşallah
kocam işten geldikten sonra yazamıyorum, leptopu o ele alıyor, ya da film izliyoruz, onunçin sabaha kadar aklım sizde kalıyor,ama akşam o banyo yapana kadar okuyorum yazdıklarınızı.
yeşimcim senin adına çok sevindim.ne kadar mutlu sana.ama lütfen bu kadar korkma.doktorunu dinle fırsat bu fırsat iyice bir dinlen.
shanay ve yokh sizin için de çok umutluyum.inşallah bu günlerde siz de bizi mutlu edersiniz.
everycim bak senin cevaplama üsulundan çaldım.mesajlar çok olunca böğle cevaplamak çok iyi ya.tatlım benim ateşim dil altından 36.7 kolyuk altındansa 36.kafam iyice karııştı.:44:canım ff deki şu creamy akıntı hani şu kremsi akıntı dimi?galiba benin eggwhite bitdi.umarım çatlamışımdır.:18:

My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
ateşimdeki düşüşlük sebebiyle ne ıdrar testı yaptım ne de kana gıttım kızlar
gun ıcı atesım hala lutheal faz donemımdekı gıbı 37.3lerde ama dun gece 3de yattım 7 de ates olcmem lazımdı o 4 saatlık uykuda 2 kere uzun surelı 2 kerede kısa surelı uyanıp durdum
yanı delıksız uykuyla olculmus dııl ama ıste ne bılıım dustu bı kere

tunaydınlaaaaarrr hayırlı cumalaaaarrr kızlarrr
nasılsınızzz herkes ıyıdır ınss

yesımcım degerın guzel artmıs bak korkma hıc
dr un dedıgı gıbı smdı dınlen sadece
bebegın senınle tebrıkler

deryosummm pıtpıtları duyacaksın
dualarım senınle guzel haberlerını beklıyorum ıns

senaaaaaayyyy ne yaptın anlat cabuk

merhaba canim
evet ben de bu sekilde cevaplamayi julia arkadasimizdan caldim
hepsini okuyup boyle yazmak iyi olur cidden

bu arada atesini olcup, arkadasindan yeniden olcunce deger dogru cikmiyor
mesela ilk dil alti olcuyorum 36,5 yeniden olctugumde 36 bile cikabiliyor.
yani benim anladigim arka arkaya olcunce dogru sonuc vermiyor

evet kremsi akintiya deniliyor. ates tablonu paylas bakalim bizimle catlamis misin

ama onceki gun de dusmus ve yukselmis
kana gitsen iyiydi be guzelim
cunku silik cizgiyi dun gordun

şenaycım ozaman yarını bekleyelim canım henüz hiçbir şey belli olmaz.belkide endişenden dolayı düşük çıktı.
inşallah yarın tavan yapar

canım bari idrar tetsi yapsaydın.. hem senin önceki günde düşmüş ateşin yine çıkmış :44:

kızlar benım bugun adetimin 7 günü ve böyle yumurtanın beyazı gibi bi akıntım var erken değilmi bu ay 22günde adet oldum acaba onun mu etkisi var:26:

kızlar benım bugun adetimin 7 günü ve böyle yumurtanın beyazı gibi bi akıntım var erken değilmi bu ay 22günde adet oldum acaba onun mu etkisi var:26:
canım o akıntının yumurtlamayla pek alakası yok.çünkü adet sonrası akıntı olur bu yumurtan olduğu için.
mesela benim adet bitince 3 4 gün bol akıntım olur.sonra kesilir yumurtlama zamanımda yine gelir ve yumurtlama olunca kesilir ve adete yakın yine olur.

ayy bu tablo deli edecek beni canım.kimbilir seni nasıl dellendirmiştir.
ya sen bi kan testi yaptırsan nasıl olur.

Çok güzel gidiyor inşallah senden güzel haberler gelir

kırmızıları görene kadar üzülmek yok demişlerdi buradaki arkadaşlar ya da sen
umut hala var canım

akıntıyı girdiğinde kesin çizgiyi çekiyor.
ama sonradan değiştirince tablo garipleşiyor.
sanki beni kandıramazsın der gibi yapıyor.
benim geçen ay ilk 14. güne sonra 15. güne çizgi çekti.
ama ff doğru bildi yani 15. gün çatlamışım

eşimin sözünü dinlemekle iyi etmişim derken ne demek istedin

halecım nıye kaldırdın kı akıntıları
degıstırmıs ama sankı olabılırde gıbı geldı
neysekı her ıkısındede onu arkası ılıskı var

senayy ztn dalgalı bı tablo bu o dususe nıye takıldınkı
cok sabıt gıdıp pat dıye duseydı anlardım telasını
bende tereddut etme okdrda dusmemeıs en azından ıdrar testını yapaydın kız

fundaaa son ılıskınız kacıncı gun oldu sızın hatırla bakayım
merak ettımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…