hayırlı cumalar herkese
kızlar bişey sormak istiyorum sizlere cevaplarsanız sevinirim
adetliyken vajinal muayene olan var mı???:44:
sağol canım tez zamanda tüm isteyenlere inşallah
doktor kontrolünde misin
hadi bebeğim güzel haberler ver bize de.ve benim bi kaç gebemden biri sen ol.canım ılk 20 dk ıcınde ısıga bakınca zor secılen bı golge vardı aslında da ben kondurmamıstım.
esımde var dıe desteklemıstı
ama bılemıorum yaa yarın atesım yuksek cıkarsakı yarın dpo 14 kan testıne gıtcem
hayırlı cumalar herkese
kızlar bişey sormak istiyorum sizlere cevaplarsanız sevinirim
adetliyken vajinal muayene olan var mı???:44:
Merhaba tontişlerim.herkesden ümit verici haberler var., maaşallah
kocam işten geldikten sonra yazamıyorum,leptopu o ele alıyor, ya da film izliyoruz, onunçin sabaha kadar aklım sizde kalıyor,ama akşam o banyo yapana kadar okuyorum yazdıklarınızı.
yeşimcim senin adına çok sevindim.ne kadar mutlu sana.ama lütfen bu kadar korkma.doktorunu dinle fırsat bu fırsat iyice bir dinlen.
shanay ve yokh sizin için de çok umutluyum.inşallah bu günlerde siz de bizi mutlu edersiniz.
everycim bak senin cevaplama üsulundan çaldım.mesajlar çok olunca böğle cevaplamak çok iyi ya.tatlım benim ateşim dil altından 36.7 kolyuk altındansa 36.kafam iyice karııştı.:44:canım ff deki şu creamy akıntı hani şu kremsi akıntı dimi?galiba benin eggwhite bitdi.umarım çatlamışımdır.:18:
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
ateşimdeki düşüşlük sebebiyle ne ıdrar testı yaptım ne de kana gıttım kızlar
gun ıcı atesım hala lutheal faz donemımdekı gıbı 37.3lerde ama dun gece 3de yattım 7 de ates olcmem lazımdı o 4 saatlık uykuda 2 kere uzun surelı 2 kerede kısa surelı uyanıp durdum
yanı delıksız uykuyla olculmus dııl ama ıste ne bılıım dustu bı kere
gun ıcı atesım hala lutheal faz donemımdekı gıbı 37.3lerde ama dun gece 3de yattım 7 de ates olcmem lazımdı o 4 saatlık uykuda 2 kere uzun surelı 2 kerede kısa surelı uyanıp durdum
kızlar benım bugun adetimin 7 günü ve böyle yumurtanın beyazı gibi bi akıntım var erken değilmi bu ay 22günde adet oldum acaba onun mu etkisi var:26:
canım o akıntının yumurtlamayla pek alakası yok.çünkü adet sonrası akıntı olur bu yumurtan olduğu için.kızlar benım bugun adetimin 7 günü ve böyle yumurtanın beyazı gibi bi akıntım var erken değilmi bu ay 22günde adet oldum acaba onun mu etkisi var:26:
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com akıntı girmeyince çatlama yerini değiştirdihemde baya bi değiştirdi bune yaaa 3-4 ihtimal var hangisi ..
akıntılarım oldu ama emin değilim hiç birinden :26:
eşimin sözünü dinlemekle ne iyi etmişim bi kez daha anladım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?