oylamaya koyuyorum kızlar
4 saattır tutorum cişimi test yapayım mı yapmayayımmı?
canımm adetlerın duzene gırmıs cok sevındımm
erken yumurtlamaya basladn demekkı
olsun ıyı bıse bu dongu uzadkca ınsana sınır basıyo zaten hehehe
sen olc atesını artk bakalım neler olacak hayırlısı artk
yat sadece tuvalete kalk.dikkat et.
önemli olan hcgnin düzenli olarak yükselmesi..
senin adına sevindim.insallah keseyi görürsün.
çok sevindim çok güzel bir haber bu. ne güzel olmuş başka doktora gitmen, için rahatlamıştır. Ne olur stres üzüntü yapma, daha çok yeni gebeliğin.
kanama da yerleşme kanaması olabilirmiymiş sordun mu?
değerde yükselmiş ohhhhh hadi hayırlısı
sanırım halay zamanı kıııızzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaar.
halay çeken gülen yüzler yok bende
ben görüntüsüz halaydayım ona göre
hiç korkma tatlım ama lütfen yat dinlen okula da gitme bugün zaten son gün
kese görünmez tabi ki daha 1000-1500 olması lazım hcg nin
duam seninle
senin de duan benımle olsun
kalp atışları için kontrole gideceğiz akşam
öpüyorum seni sakin ol ve bol bol dinlern
ayrıca benım de böyle kahve leklenme m oldu biliyorusun ve sonra pembeye döndü o zaman korktum küçük de bir pıhtı gibi bir şey gelmişti
hemen doktoru aradım ve o da rahat etmem için pruloton mu ne öyle bir iğne vermişti
bir kez vuruldum
korkma
Gunaydin kizlar
iyi haftasonlari hepinize
shnaay cok sevindim bugun kan testi yaptirsana kiz, var sende birseyler, hadi neselendir bizi
ykilic cok sevindim canim degerinin yukselmesine, umarim bugun daha da yukselir
yokh atesin cok iyi gidiyoryakinda kan testi yaptirirsan sevincten havalara ucariz insallah
karanfilce en umutsuz oldugun su anda bebegin gelsin ki, normalde sevineceginden bin kat daha cok sevindiliyorum asilaman olumlu sonuclanacak ben gonulden inaniyorum
hepberaber o guzel duyguyu yasamanin mutlulugunu bizimle de paylas, bebisin bugun annesine babasina ben burdayimmm diye seslenicek
okkesa dedigin gibi atesin dusmus ama dibe vuran bir ates degil, yani her an yukselebilir de, umarim gelmez beklemedigimiz
aklima geldi julia boyle yazardi herkese tek tek, cok yardim etti ilk zamanlar 3 cucuklu guzel anne bizlere
canlarım bugün ankaraya gidiyoruz eşimin ailesinin yanına orda net yokarada bi şekilde girip güzel haberleri alırım inş.
ykılıç yat dinlen ii bak kendine
bugünün sevincinide hadi sen yaşat snaayy hayırlı haberlerle gel inş.
karanfilcecim hayırlı yolculuklar dilerim şimdiden belki nete giremem inş güzel haberler verirsin bizlere
hepinizi seviyorum
sağol canım Allah razı olsun.. seni çok özleyeceğiz lütfen arada uğra tatlı anne..
ne güzel yazmışsın öyle çok şeker olmuş.. sağol canım desteğin için
oh çok şükürr
şimdi dinlenme zamanı maşallah değer çok güzel artmış dolayısıyla bir problem yok canım kanama herkesede olabiliyor. doktora da gittin elinden geleni yaptın artık doktorun ne derse onları yap..
bu günleri de görecek miydik bak geçen sene bu seneler yazışırken yumurtlayamıyorum diye üzülüp dururyordun Rabbim maşallah kalp atışlarını nasip edecek sana.. gün gelecek doğacak buraya resmini bile koyacaksın.. Rabbim kalp sesini de duymayı nasip etsin canım
hayırlısı olsun canım.. zamanı gelmedi demek ki daha.. ama dileğimiz ateşin bize bi sürpriz yapması.
canım geçmişi okumaktan bi türlü seni tebrik edemedim
hayırlı olsun gözün aydın değerin çok güzel maşallah
benim ablamdada her hamileliğinde öle pembe akıntıları olmuştu adet zamanlarına denk gelen günlerde merak etme canım
canım çok sevindim değerinin yükselmesine.. kız biz dünkü telaştan seni kutlamayı unuttuk sankiideğerin yükseldiğine göre bebek iyi demekki .. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
günaydın...
asosyal vajinal muayneler genelde adetliyken oluyor gbelikle ilgili ise yani yumurta takibinde en geç adetin 5. günü hekime gidilir..
ykılıç ilk gittiğin doktor yüzünden panik yaptın cnm haklı olarak değerin sabahtan akşama bile ne kadar yükselmiş bol bol dinlen içini ferah tut..
deryoş güzel haberlerini bekliyoruz..
Merhaba tontişlerim.herkesden ümit verici haberler var., maaşallah
kocam işten geldikten sonra yazamıyorum,leptopu o ele alıyor, ya da film izliyoruz, onunçin sabaha kadar aklım sizde kalıyor,ama akşam o banyo yapana kadar okuyorum yazdıklarınızı.
yeşimcim senin adına çok sevindim.ne kadar mutlu sana.ama lütfen bu kadar korkma.doktorunu dinle fırsat bu fırsat iyice bir dinlen.
shanay ve yokh sizin için de çok umutluyum.inşallah bu günlerde siz de bizi mutlu edersiniz.
everycim bak senin cevaplama üsulundan çaldım.mesajlar çok olunca böğle cevaplamak çok iyi ya.tatlım benim ateşim dil altından 36.7 kolyuk altındansa 36.kafam iyice karııştı.:44:canım ff deki şu creamy akıntı hani şu kremsi akıntı dimi?galiba benin eggwhite bitdi.umarım çatlamışımdır.:18:
tunaydınlaaaaarrr hayırlı cumalaaaarrr kızlarrr
nasılsınızzz herkes ıyıdır ınss
yesımcım degerın guzel artmıs bak korkma hıc
dr un dedıgı gıbı smdı dınlen sadece
bebegın senınle tebrıkler
deryosummm pıtpıtları duyacaksın
dualarım senınle guzel haberlerını beklıyorum ıns
senaaaaaayyyy ne yaptın anlat cabuk
ah şu adet sançıları yokmu.ben geçen ay 3gün ara-ara hiss ettim.kesin hamileyim dedim.çünki önceleri hiç böğle şey yaşamadım.ama sonunda bir az daha şiddetlisiyle adet oldum.şu meme muhabbetinin muzdariplerinden biri de benim.ben de her ay ayna önünde damar aramaktan bi hal oldum.ben de sıkmaya falan hiç gerek yok okadar ağrıyordu ki.bu ay kendime söz verdimki asla bunlara kanmıycam.
Ecrın87 canımmm hadı hayırlısı
dedıgın gıbı adetler duzeldı sıra bebıste ınsss
gelecek oda cok bekletmeden
yesıımmmm kuzum ne demek bızım gorevımz bu hehe
gorev degılde tabı bunun ıcın burdayz kuzum bırbırımıze destek ıcın
hıc aglıcak bısı yok bebegınle mutlu olma zamanı
ınsss ardından bızlerde gelırızzz
kıız deme öleeeya sende hep benim testlerimden alıyosun haanimo miratech bide bende ayrıca fortune ve certain mi ne vardı nimoyu sevmedim ben bembeyazdı çünkü
canlarımmmm iyiki varsınız
siz olmasın evde karalar bağlamış,salya sümük ağlıyo olcaktım
verdiğiniz moralle çok daha iyiyim...
başka doktor gittim, fikir aldım, dinleniyorum, bundan sonrası Allahın takdiri...
bu dönemde bana çok destek oldunuz, inanın hepiniz için dua ettim cuma saati
Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
bi sınava gittim geldim kaynatmışsın kaç sayfa okuyamadım
bi sınava gittim geldim kaynatmışsın kaç sayfa okuyamadım
gevezelıktee sınır tanımıyoruz anacım hehehe
hala ne sınavları var oyle canım butler fln mı
ben de dıorum karanfılım nerdee
hojjgeldın sekerrım nabeer?
büt gibi bişey lisede dersten kalmadığın çok belli oluyorrr seni çalışkan seniii
büt gibi bişey lisede dersten kalmadığın çok belli oluyorrr seni çalışkan seniii
demek hıc caktırmıyorum
bırak bute kalmıslıgımı
sınıfta kalmıslgıım var benım yavrıımm
yda lısedeydım bıde
5 yılda lıse bıtırerek tarıhe gectım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?