Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

4 gun suren kanaman yogun degıl demsın
olabılır valla orneklerını duyduk
bı test yap ıstersen ıcın rahat etsın canım

ya olabılır ama ustune gorme olayı 4 gun surmuo sankı 1-2 gun falan dıe duymustum ben
sen bı dra gıdıp baktırsana

kafama takıldı öylee erken adet oldum ya bu ay nebilim saçmaladım galıba :))) doktora gitmek istemiyorum yaa izin almam sorun oluyor işyerinden

yaaa öle deme
bız burda bırı hamıle kaldıkmı hepımız kendı gıbı sevınıyo ya ondan gazlıos test yap dıe bırbırımızı
ınsallah gecsın hemen o gunlerde
sıkıstırlaım yıne senı. ama sanırım sen ıdrarla yapamazsın bu ay dırek kana gıtmen lazım dımı? asılama ılacları yuzunden yanılabılrız cunku
şenaycım ne değişik tablon olmuş öylee.. neyse bi gün daha bekleyelim sonu hayırlısıyla bebiş olsun inşallah..
pek karısık dımı yaa
acaba dıorum her sabah baska sehırde uyandım son 11 gundur ondan olabılır mı? hava degısımı hesabı fln.
amaan neyse ne ıste gorcez yakında
öff yine 7 yi bulcak ofisten çıkmam bide o saatten sonra yemek düşün
kız sen kocanla ıs yapmıomuydun?
kendı işiniz sanmiştım ben?
bide meslektasız dımı bız?
varmı kımyager acıgınız? bakınız ben basum yanı
odası oldugu gıbı o odayı dolduracak bı melegınde olacak yakında tatlım
gönulden ınanıorum buna

ya olabılır ama ustune gorme olayı 4 gun surmuo sankı 1-2 gun falan dıe duymustum ben
sen bı dra gıdıp baktırsana

hepımız aynı durumdayız sekerım
servet yatıo sayemızde o evlerımızın cevresındekı eczanelerde nerdeyse :)
bosver utanmayı
sen bebısı dusun

haklısın valla ben bir gidip alayım bakalım ama daha erken değil mi test için 1-2 gün daha geçsin bu ay içimde acayıp bir duygu var nerden aklım ageldı kı üstüne görme olayı analamdım gitti :)

bu agda isi cok zor ya
ya da ben arada sirada agda yaptigim geri kalan zamanlarda jilet kullandigim icin zorlaniyorum bilmiyorum
ama buyuk dert bu ozl bolge temizligi cidden canim aciyorr

dün lakoroskopi oldum kistleri alcaklardı,sağ tüpümüde almış dr ,eşim söylemedi eve dönerken söyledi,dünya başıma yıkıldı.sınavım bitmedi benm.ne yapcam şimdi tüpşişmiş,ve şekli bozulmuş,kist dolamış etrafını ,sol tüpte enfeksiyon kapmış, onu temizlemiş,onuda sarmış kist,tüp ikiye bükülmüş onu düzeltmiş,saçakları yumurtalığa bakmıyomuş.sonuç bu morAl sıfır.şans iyice düştü.
öptüm hepinizi Allaha emanet olun

Çok şükür. Teşekkürler canım haber verdiğin için. Ben de sana bakmak için gelmiştim. İçim rahatladı. İnşallah böyle yükselere devam eder.

Şenay ya neden yapmadın bir test daha. Seni de çok merak ediyorum

Canım dur bozma moralini. Düzeltmişler işte sol tüpü. Bir de tüp bebek vs gibi daha bir sürü yöntem var. Spermle yumurtanın buluşması yumurtanın tüplerden geçici rahme yerleşmesi gibi bütün aşamaları baypas edebiliyorsun. Moralini bozma aksine bak düzelecek işte her şey bundan sonra.

Son düzenleme:

canim senin hamile kalmana engel olabilecek butun durumlari ortadan kaldirmissiniz bunu dusunsene anlattigin herseyin simdi olumlu yonu var ve sorunlar hallolmus, tek yumurtalikla hamilelik oluyor ornek cok bulabilirsin kkda da, normal hayatta da, uzme kendini bundan sonra kolaylikla bebegin olacaktir

efesude Bütün bunlara neden olan 2 tane basit kist mi canım ya? Bu arada hastaneden hemen çıkmışsın. Nasılsın?

teşekkürler kızlar desteğiniz için biraz duygusalım şu an ağlayarak yazıyorum ama artık düşünmek istemiyorum hiç bişey,çok yoruldum akışına bırakıcam herşeyi bundan sonra ihmal etmiycem sağlığımı ben bunu önceden aldırsaydım ,belki böyle olmuycaktı ,önce hep duyardım şu organm alındı falan diye ama çok üzüldüm acı bişeymiş Rabbim yaşatmasn kimseye...inşALLah bundan sonra 2 yumurtalığa ve 1 tüpüme bişey olmaz aminnnn

cok gecmis olsun canim, sakin strese sokma kendini hersey yoluna girer
dusunme gecmisi de boyle olacagini bilemezdin sen sonucta
benim de gecen gun aklima gelmistin uzun suredir girmedin diye
ne olur iyi yonunden dusun tupun tertemiz kistler yok, hersey istedigin gibi olacaktir insallah

efesude Bütün bunlara neden olan 2 tane basit kist mi canım ya? Bu arada hastaneden hemen çıkmışsın. Nasılsın?

evet cnm basit kist altı cmlik kist ihmale gelmezmiş canım ,normalde 20-25 dk lık dedi süreye dr ama işler karışınca 2 saat sürmüş.ağrılarım vardı biaz ama böla çok can yakıcı değil ,narkozu atamadım o kötü yaptı baş dönmesi,kulak çınlaması,balgam vs.şimdi düne göre biraz iyiyim ,dönüşlerde,oturup kalkerken ,yardımla kalkıyorum.eğilemiyorum yatark yazıyorum şimdi

aminnnnnnnnnnn cnm inşAllah herşey hayırlı olur bundan sonra sağol cnm iyi dileklrn için

Canım çok üzüldüm,geçmiş olsun... moralini bozma hemen. sol tüpteki sorun hallolmuş en azından, inşallah ona tutanarak olur hayırlısıyla... ama olmazsa tüp bebek gibi daha bir sürü yöntem var. inşallah bundan sonra herşey daha iyi olur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…