aklıma takıldı kızlar sizde sorayım dedım ben bu ay 2hazıranda adet oldum sonra adetımın 18,günü kahve leke geldi ve çok az pembe akıntım oldum yerşelme diye umut ettik fakat sonra adetimin 22 günü tekrar adet oldum(4 gün sürdü az yogun değil ) üstüne görme falan olmuş olabılırmıyım aklıma takıldı acaba böyle bir şansım var mı:26:
4 gun suren kanaman yogun degıl demsın
olabılır valla orneklerını duyduk
bı test yap ıstersen ıcın rahat etsın canım
ya olabılır ama ustune gorme olayı 4 gun surmuo sankı 1-2 gun falan dıe duymustum ben
sen bı dra gıdıp baktırsana
yaaa öle demeayy kızlar sağolun beni düşündüğünüz için yaa
hepinize tek tek cevap yazasım vardı ama kardeşim sıkıştırıyo.. bizim eve park yakın olunca akşam yemeklerini arada orda kaçamak yapıyoruz görüşürüz şekerler.. bu tablom;
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablo yaptım arada bugün ölçmeyecektim namaz kalkabildim ben de ölçtüm :111:
çatlamadan sonra ölçmeyim diyorum hep gaza getiriyosunuz beni
tabi ben de gaza gelmeye müsait
pek karısık dımı yaaşenaycım ne değişik tablon olmuş öylee.. neyse bi gün daha bekleyelim sonu hayırlısıyla bebiş olsun inşallah..
kız sen kocanla ıs yapmıomuydun?öff yine 7 yi bulcak ofisten çıkmambide o saatten sonra yemek düşün
odası oldugu gıbı o odayı dolduracak bı melegınde olacak yakında tatlımbende istiyorumm.. üstelik bide benim bebek odam hazır sankii.. küçük odamıza fazla raflar vardı onları asmıştık.. bende oyuncak hastasıyımdır.. bütün oyuncaklrı oralara dizdim.. duvarlara etiketler vardı ayı winnie felan onları yapıştırdım.. bi baktım iyice bebek olası olmuş odası var kendi yok bebeğimin
aklıma takıldı kızlar sizde sorayım dedım ben bu ay 2hazıranda adet oldum sonra adetımın 18,günü kahve leke geldi ve çok az pembe akıntım oldum yerşelme diye umut ettik fakat sonra adetimin 22 günü tekrar adet oldum(4 gün sürdü az yogun değil ) üstüne görme falan olmuş olabılırmıyım aklıma takıldı acaba böyle bir şansım var mı:26:
hepımız aynı durumdayız sekerım
servet yatıo sayemızde o evlerımızın cevresındekı eczanelerde nerdeyse :)
bosver utanmayı
sen bebısı dusun
evet var
eczaneye gitmeye utanıyorum artık her ay her ay
kızlar çok teşekkür ederim beni merak etttiniz, duanızı eksik etmediniz...
Allah razı olsun...
kanamam olunca o gittiğim doktoru aradım, düşük olabilir yat dinlen ama mutlaka beta hcgye baktır, değer düşerse düşük deriz dedi..
sizinle konuştuklarımızdan sonra ona pek güvenemedim açıkcası, başka bi hastaneye gittim...
anlattım durumu, bu doktor karnımdan ultrasonla baktı ve keseyi göremedi...
ama çok küöük olduğu için göremediğini düşündü...
keseyi gördükten sonra tutunması için şu an iğne yapabiliriz ama şu an iğne veremem, kese yokken yanlış olur dedi...
yatıp dinlen,iş yapma v sabırlı ol dedi..
dün akşam tekrar yaptırdım beta hcg 487 çıktı... sabahtan akşama yükseliş var,bu iyiymiş...
her gün testi tekrarlayacakmışım pazartesi veya salı "düşük olmazsa" kesyi görmek için tekrar gidicem...
kanamam koyu krmızı değil...
açık pembe... azar azar devam ediyo... sildikçe kağıtta göryorum ama çok şükür koyulaşmadı...
ağrım azaldı sanki ama arada bi öyle bi zorluyoki beni... saniyelik...
benden haberler böyle... sizi meraktabırakmak istemedim...
hepinize çok teşekkür ederim
dün lakoroskopi oldum kistleri alcaklardı,sağ tüpümüde almış dr ,eşim söylemedi eve dönerken söyledi,dünya başıma yıkıldı.sınavım bitmedi benm.ne yapcam şimdi tüpşişmiş,ve şekli bozulmuş,kist dolamış etrafını ,sol tüpte enfeksiyon kapmış, onu temizlemiş,onuda sarmış kist,tüp ikiye bükülmüş onu düzeltmiş,saçakları yumurtalığa bakmıyomuş.sonuç bu morAl sıfır.şans iyice düştü.
öptüm hepinizi Allaha emanet olun
o da gelecek karnında dolacak odan da
test yaptın mı hiç
ne oluyo kızlar depressyona bağlamayın lütfen
bizi de ağlatmayın canlarım ya
dün lakoroskopi oldum kistleri alcaklardı,sağ tüpümüde almış dr ,eşim söylemedi eve dönerken söyledi,dünya başıma yıkıldı.sınavım bitmedi benm.ne yapcam şimdi tüpşişmiş,ve şekli bozulmuş,kist dolamış etrafını ,sol tüpte enfeksiyon kapmış, onu temizlemiş,onuda sarmış kist,tüp ikiye bükülmüş onu düzeltmiş,saçakları yumurtalığa bakmıyomuş.sonuç bu morAl sıfır.şans iyice düştü.
Canım dur bozma moralini. Düzeltmişler işte sol tüpü. Bir de tüp bebek vs gibi daha bir sürü yöntem var. Spermle yumurtanın buluşması yumurtanın tüplerden geçici rahme yerleşmesi gibi bütün aşamaları baypas edebiliyorsun. Moralini bozma aksine bak düzelecek işte her şey bundan sonra.
Canım dur bozma moralini. Düzeltmişler işte sol tüpü. Bir de tüp bebek vs gibi daha bir sürü yöntem var. Spermle yumurtanın buluşması yumurtanın tüplerden geçici rahme yerleşmesi gibi bütün aşamaları baypas edebiliyorsun. Moralini bozma aksine bak düzelecek işte her şey bundan sonra.
canim senin hamile kalmana engel olabilecek butun durumlari ortadan kaldirmissiniz bunu dusunseneanlattigin herseyin simdi olumlu yonu var ve sorunlar hallolmus, tek yumurtalikla hamilelik oluyor ornek cok bulabilirsin kkda da, normal hayatta da, uzme kendini bundan sonra kolaylikla bebegin olacaktir
teşekkürler kızlar desteğiniz için biraz duygusalım şu an ağlayarak yazıyorum ama artık düşünmek istemiyorum hiç bişey,çok yoruldum akışına bırakıcam herşeyi bundan sonra ihmal etmiycem sağlığımı ben bunu önceden aldırsaydım ,belki böyle olmuycaktı ,önce hep duyardım şu organm alındı falan diye ama çok üzüldüm acı bişeymiş Rabbim yaşatmasn kimseye...inşALLah bundan sonra 2 yumurtalığa ve 1 tüpüme bişey olmaz aminnnn
efesude Bütün bunlara neden olan 2 tane basit kist mi canım ya? Bu arada hastaneden hemen çıkmışsın. Nasılsın?
cok gecmis olsun canim, sakin strese sokma kendini hersey yoluna girer
dusunme gecmisi de boyle olacagini bilemezdin sen sonucta
benim de gecen gun aklima gelmistin uzun suredir girmedin diye
ne olur iyi yonunden dusun tupun tertemiz kistler yok, hersey istedigin gibi olacaktir insallah
maalesef bendehayırlı cumalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?